Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,2
51 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Henk uit Moddergat

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dikke pluim voor deze garage, service en vakkennis op een hoog niveau,
Kan deze garage van harte aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Oudwoude

17-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne en klantvriendelijke garage. Mensen die meedenken met de klant en niet meteen je proberen iets aan te smeren. Als iets nodig is mbt je auto zeggen ze dat en dan is dat ook werkelijk zo!!


Ja, ik beveel dit aan

O uit Oldehove

11-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al ruim 20 jaar klant bij Autobedrijf Kooistra, in die ruim 20 jaar kan ik terug kijken op uitstekende service en vakmanschap kortom ik ben zeer tevreden en kan Autobedrijf Kooistra dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit buitenpost

24-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Zafira

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek gegaan naar een occasion en een aantal auto's bekeken. Ondanks veelbelovende advertenties vielen de auto's "in levende lijve" tegen. Aangegaan bij Kooistra en daar was de auto wat ik op het oog had precies als omschreven. De koop werd snel en goed afgewikkeld. Ook na de aankoop werden afspraken nagekomen.
Kortom dik tevreden en ik zou zo weer een auto bij Kooistra kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beetsterzwaag

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Skoda Fabia kwamen wij terecht bij Autobedrijf Kooistra. Een bedrijf zonder poespas maar met een passie voor auto's en service. Dit bedrijf verkoopt zichzelf. Na 2 mindere ervaringen bij 2 grote autoverkopers was dit een warm bad.
De prijs waren we snel uit. Daarna kwamen de extra's zoals overspuiten van de motorkap ivm steenslag en bij de montage van mijn winterbanden waren er bij de aflevering een paar set nieuwe wieldoppen gemonteerd, ook over een tank was niet onderhandeld maar die was ook gevuld! Het zijn misschien kleine dingen maar je gaat er absoluut met een goed gevoel vandaan.


Ja, ik beveel dit aan

Francis uit Leeuwarden

10-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus met een goede service een tweedehands auto gekocht. Aan het eind van de garantie termijn ontstond er een storing welke zonder moeite kosteloos is verholpen. Deze garage krijgt van ons een dikke aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit Burum

14-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb in Augustus een auto gekocht bij Autobedrijf Kooistra. We hebben leuk onderhandeld en de auto is netjes met onderhoud en poetsbeurt afgeleverd. Het idee wat ik bij Kooistra heb: geen gedoe en gezeur met een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Filip uit Peize

06-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb op 8 augustus 2016 tegen een scherpe prijs een gebruikte auto gekocht skoda fabia diesel(zonder garantie).Hierbij kwam een nieuwe apk en nog een beurt van de auto. Aangezien over 25.000 km de distributieriem vervangen moest worden heeft Kooistra dit bij de prijs ingedaan inclusief het vervangen van de waterpomp. Klasse!
De dag dat ik de auto ophaalde en naar huis reed hoorde ik vlak voor thuiskomst een raar geluid bij het optrekken.. dit had niemand kunnen vermoeden.
Ik gebeld kon direct heen om het probleem te verhelpen.
Men is bij Kooistra net zo lang doorgegaan tot het probleem was verholpen. klasse!! in alle gevallen kreeg ik een leenauto mee. Er is uiteindelijk een nieuwe koppeling set en vliegwiel gemonteerd. Hiervoor hoefde ik niks bij te betalen, dus service.
Daardoor heb ik zeer goede ervaringen met dit garagebedrijf en zal ik bij eventuele reparaties hier zeker weer terugkeren.
waar kom je deze service nog tegen!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob M uit Twijzelerheide

09-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto bedrijf Kooistra, was bij mij altijd al een betrouwbaar begrijp, ik kon ze van horen en zeggen en van enkele keer van de ANWB wegenwacht service. Heb onlangs een jonge goed gebruikte auto bij hun gekocht. En kan zeggen dat hun service groot is en zij zeer betrouwbaar overkomen. Tevens wil ik ze complimenten met de netjes opgeruimde moderne werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan