Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,3
63 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

joost uit visvliet

16-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een super netjes bedrijf, gaat leuk met klanten om en komt met goede adviezen en oplossingen. groeten joost.


Ja, ik beveel dit aan

sandra uit nederweert

07-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Band kapot, Anwb gebeld, 18.17 u gebeld. Mijn reddende engel was snel terplekke: keek eerst naar veiligheid van mijn kinderen en de hond (SUPER!). De band was niet te repareren, dus nieuwe band werd gehaald en erop gelegd. Om 19.35 u reed ik weer richting Limburg. Super snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

A

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk en een top service


Ja, ik beveel dit aan

Sjouke uit Burgum

24-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is in mijn ogen niet te overtreffen in service!
Ik kom hier al jaren en altijd weten ze een gaatje te vinden in de planning om mij toch direct te helpen.
Prijs /kwaliteit super in orde maar vooral leuke plezierige mensen die service hoog in het vaandel hebben staan.
Een echte aanbeveling en ook voor campers het adres!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Leeuwarden

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een andere auto bij dit bedrijf gekocht .Hierbij konden we ook nog eens onze oude auto inleveren .
Meteen na de eerste keer dat wij hier waren geweest om een proefrit te maken in onze nieuwe auto , hadden we er een goed gevoel bij.
Een netjes bedrijf met vriendelijke mensen .


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit Burum

30-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar hebben we een Volkswagen occasion bij Autobedrijf Kooistra gekocht. Destijds is de auto keurig afgeleverd. Intussen beide auto's bij Kooistra in onderhoud. Een net garagebedrijf met een prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Marknesse

02-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.
De uiteenzetting was heel duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit Sleeuwijk(N.B.)

22-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens onze vakantie in Lauwersoog gaf het display aan, dat na 5 minuten rijden, de motor te heet werd. Daarna koelde hij, toen de motor uit was,weer snel af. Na telefonisch overleg met de garage, was de diagnose dat w.s. een onderdeel (sensor) vervangen moest worden.
Toen wij na uur in de garage kwamen, was her onderdeel net binnen. Onder het genot van een kopje koffie, werd de auto snel en vakkundig gerepareerd!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Holwerd

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan