Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,3
65 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Lia uit Niekerk

04-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al meer dan 15 jaar bij dit bedrijf,het is wel 25 km.rijden,maar hebben het er voor over.
Vertrouwen,deskundigheid,vriendelijkheid,gratis leenauto,
zijn de sterke punten van dit bedrijf. Als vrouw geen verstand van auto s,maar toch op blind vertrouwen van
Anne Kooistra een gebruikte Mercedes gekocht,zeker geen spijt van,zou het zo weer doen. Dit bedrijf is iedereen aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

j uit blija

20-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

joost uit visvliet

16-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een super netjes bedrijf, gaat leuk met klanten om en komt met goede adviezen en oplossingen. groeten joost.


Ja, ik beveel dit aan

sandra uit nederweert

07-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Band kapot, Anwb gebeld, 18.17 u gebeld. Mijn reddende engel was snel terplekke: keek eerst naar veiligheid van mijn kinderen en de hond (SUPER!). De band was niet te repareren, dus nieuwe band werd gehaald en erop gelegd. Om 19.35 u reed ik weer richting Limburg. Super snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

A

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk en een top service


Ja, ik beveel dit aan

Sjouke uit Burgum

24-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is in mijn ogen niet te overtreffen in service!
Ik kom hier al jaren en altijd weten ze een gaatje te vinden in de planning om mij toch direct te helpen.
Prijs /kwaliteit super in orde maar vooral leuke plezierige mensen die service hoog in het vaandel hebben staan.
Een echte aanbeveling en ook voor campers het adres!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Leeuwarden

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een andere auto bij dit bedrijf gekocht .Hierbij konden we ook nog eens onze oude auto inleveren .
Meteen na de eerste keer dat wij hier waren geweest om een proefrit te maken in onze nieuwe auto , hadden we er een goed gevoel bij.
Een netjes bedrijf met vriendelijke mensen .


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit Burum

30-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar hebben we een Volkswagen occasion bij Autobedrijf Kooistra gekocht. Destijds is de auto keurig afgeleverd. Intussen beide auto's bij Kooistra in onderhoud. Een net garagebedrijf met een prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Marknesse

02-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.
De uiteenzetting was heel duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan