Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,2
54 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Jordy uit Holwerd

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Schiermonnikoog

09-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig . Goede en duidelijke communicatie vriendelijk en zeer kundig .


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Utrecht

29-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op vakantie in de prachtige omgeving van Kollumerpomp wilde mijn auto niet meer starten. Accuproblemen dacht ik. Bij Autobedrijf Kooistra ben ik geweldig geholpen. Zeer deskundig, ontzettend service gericht. Daar kunnen ze bij ons in Utrecht nog wat van leren!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Moddergat

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dikke pluim voor deze garage, service en vakkennis op een hoog niveau,
Kan deze garage van harte aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Oudwoude

17-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne en klantvriendelijke garage. Mensen die meedenken met de klant en niet meteen je proberen iets aan te smeren. Als iets nodig is mbt je auto zeggen ze dat en dan is dat ook werkelijk zo!!


Ja, ik beveel dit aan

O uit Oldehove

11-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al ruim 20 jaar klant bij Autobedrijf Kooistra, in die ruim 20 jaar kan ik terug kijken op uitstekende service en vakmanschap kortom ik ben zeer tevreden en kan Autobedrijf Kooistra dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit buitenpost

24-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Zafira

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek gegaan naar een occasion en een aantal auto's bekeken. Ondanks veelbelovende advertenties vielen de auto's "in levende lijve" tegen. Aangegaan bij Kooistra en daar was de auto wat ik op het oog had precies als omschreven. De koop werd snel en goed afgewikkeld. Ook na de aankoop werden afspraken nagekomen.
Kortom dik tevreden en ik zou zo weer een auto bij Kooistra kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beetsterzwaag

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Skoda Fabia kwamen wij terecht bij Autobedrijf Kooistra. Een bedrijf zonder poespas maar met een passie voor auto's en service. Dit bedrijf verkoopt zichzelf. Na 2 mindere ervaringen bij 2 grote autoverkopers was dit een warm bad.
De prijs waren we snel uit. Daarna kwamen de extra's zoals overspuiten van de motorkap ivm steenslag en bij de montage van mijn winterbanden waren er bij de aflevering een paar set nieuwe wieldoppen gemonteerd, ook over een tank was niet onderhandeld maar die was ook gevuld! Het zijn misschien kleine dingen maar je gaat er absoluut met een goed gevoel vandaan.


Ja, ik beveel dit aan

Francis uit Leeuwarden

10-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus met een goede service een tweedehands auto gekocht. Aan het eind van de garantie termijn ontstond er een storing welke zonder moeite kosteloos is verholpen. Deze garage krijgt van ons een dikke aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan