Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,3
78 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Klaas uit Dokkum

12-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Truus uit Pieterzijl

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij komen al heel wat jaren bij Kooistra, eerlijk gezegd komen wij nooit bij een andere garage.
Vlak in de buurt, door en door betrouwbaar, voor onderhoud en reparatie en voor de aanschaf van een andere auto, bij dit bedrijf is onze auto in goede handen.
Bovendien vinden wij het personeel heel vriendelijk, er is veel service en als het einde van de garantieperiode nadert komt er een kaartje om je hierop te attenderen en wordt gevraagd of er nog iets is....
Alle lof voor dit bedrijf, we hebben het al tegen veel mensen gezegd.
Betalen is nooit leuk, maar wij denken dat Kooistra hele redelijke prijzen hanteert.
Wij kunnen ons geen reden voorstellen om naar een andere garage te gaan !


Ja, ik beveel dit aan

Imgrid uit With

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilma

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel positief en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

kees

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en vakkundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Tjipco uit Leens

10-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant. Bij pech staan ze gelijk klaar. Er is altijd een leenauto beschikbaar. Dit maal zijn we naar volle tevredenheid aan een andere auto geholpen. Een fijn bedrijf waar persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Kollumerzwaag

11-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd een goede behandeling en een vertrouwd adres .


Ja, ik beveel dit aan

tineke en louis uit bennekom

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vòòr onze aankoop hadden we gezien dat Kooistra een klantvriendelijk autobedrijf moest zijn.
Na 6 maanden zeggen we dat Kooistra dit samen met aankoop, service en garantie, meer dan buitengewoon heeft waargemaakt. Hulde voor dit klassebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Andjela uit De wilp

21-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden en klantvriendelijk.
Ik hou m'n vw polo blue motion zeker bij jullie in onderhoud etc.
Bedankt.
Grt A (zwarte vw polo)


Ja, ik beveel dit aan