Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,3
60 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Sjouke uit Burgum

24-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is in mijn ogen niet te overtreffen in service!
Ik kom hier al jaren en altijd weten ze een gaatje te vinden in de planning om mij toch direct te helpen.
Prijs /kwaliteit super in orde maar vooral leuke plezierige mensen die service hoog in het vaandel hebben staan.
Een echte aanbeveling en ook voor campers het adres!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Leeuwarden

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een andere auto bij dit bedrijf gekocht .Hierbij konden we ook nog eens onze oude auto inleveren .
Meteen na de eerste keer dat wij hier waren geweest om een proefrit te maken in onze nieuwe auto , hadden we er een goed gevoel bij.
Een netjes bedrijf met vriendelijke mensen .


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit Burum

30-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar hebben we een Volkswagen occasion bij Autobedrijf Kooistra gekocht. Destijds is de auto keurig afgeleverd. Intussen beide auto's bij Kooistra in onderhoud. Een net garagebedrijf met een prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Marknesse

02-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.
De uiteenzetting was heel duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit Sleeuwijk(N.B.)

22-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens onze vakantie in Lauwersoog gaf het display aan, dat na 5 minuten rijden, de motor te heet werd. Daarna koelde hij, toen de motor uit was,weer snel af. Na telefonisch overleg met de garage, was de diagnose dat w.s. een onderdeel (sensor) vervangen moest worden.
Toen wij na uur in de garage kwamen, was her onderdeel net binnen. Onder het genot van een kopje koffie, werd de auto snel en vakkundig gerepareerd!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Holwerd

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Schiermonnikoog

09-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig . Goede en duidelijke communicatie vriendelijk en zeer kundig .


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Utrecht

29-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op vakantie in de prachtige omgeving van Kollumerpomp wilde mijn auto niet meer starten. Accuproblemen dacht ik. Bij Autobedrijf Kooistra ben ik geweldig geholpen. Zeer deskundig, ontzettend service gericht. Daar kunnen ze bij ons in Utrecht nog wat van leren!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Moddergat

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dikke pluim voor deze garage, service en vakkennis op een hoog niveau,
Kan deze garage van harte aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan