Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,3
58 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Jan Pieter uit Burum

30-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar hebben we een Volkswagen occasion bij Autobedrijf Kooistra gekocht. Destijds is de auto keurig afgeleverd. Intussen beide auto's bij Kooistra in onderhoud. Een net garagebedrijf met een prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Marknesse

02-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.
De uiteenzetting was heel duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit Sleeuwijk(N.B.)

22-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens onze vakantie in Lauwersoog gaf het display aan, dat na 5 minuten rijden, de motor te heet werd. Daarna koelde hij, toen de motor uit was,weer snel af. Na telefonisch overleg met de garage, was de diagnose dat w.s. een onderdeel (sensor) vervangen moest worden.
Toen wij na uur in de garage kwamen, was her onderdeel net binnen. Onder het genot van een kopje koffie, werd de auto snel en vakkundig gerepareerd!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Holwerd

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Schiermonnikoog

09-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig . Goede en duidelijke communicatie vriendelijk en zeer kundig .


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Utrecht

29-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op vakantie in de prachtige omgeving van Kollumerpomp wilde mijn auto niet meer starten. Accuproblemen dacht ik. Bij Autobedrijf Kooistra ben ik geweldig geholpen. Zeer deskundig, ontzettend service gericht. Daar kunnen ze bij ons in Utrecht nog wat van leren!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Moddergat

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dikke pluim voor deze garage, service en vakkennis op een hoog niveau,
Kan deze garage van harte aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Oudwoude

17-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne en klantvriendelijke garage. Mensen die meedenken met de klant en niet meteen je proberen iets aan te smeren. Als iets nodig is mbt je auto zeggen ze dat en dan is dat ook werkelijk zo!!


Ja, ik beveel dit aan

O uit Oldehove

11-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al ruim 20 jaar klant bij Autobedrijf Kooistra, in die ruim 20 jaar kan ik terug kijken op uitstekende service en vakmanschap kortom ik ben zeer tevreden en kan Autobedrijf Kooistra dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.


Ja, ik beveel dit aan