Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Andjela uit De wilp

21-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden en klantvriendelijk.
Ik hou m'n vw polo blue motion zeker bij jullie in onderhoud etc.
Bedankt.
Grt A (zwarte vw polo)


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Hongerige Wolf (Finsterwolde)

08-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de deskundige hulp bij het kopen van een auto.
Ben heel tevreden met de auto en hoop er nog jaren van te genieten!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Ijmuiden

31-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima en snelle service, fijn geholpen!
Wij konden onze vakantie weer voortzetten.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

05-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat wij stil kwamen te staan met ons camperbusje zijn wij naar Kooistra toe gesleept.
Die nacht bij Kooistra op het terrein overnacht (incl stroom :)). De volgende ochtend waren wij als eerste aan de beurt. Ze hebben ons perfect geholpen! Dezelfde dag nog konden wij onze weg vervolgen. Zeer goede service en heel vriendelijk personeel die de tijd namen om ons dingen uit te leggen. Wij raden deze garage dan ook zeer zeker aan!
Nogmaals, hartelijk bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Niekerk

04-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al meer dan 15 jaar bij dit bedrijf,het is wel 25 km.rijden,maar hebben het er voor over.
Vertrouwen,deskundigheid,vriendelijkheid,gratis leenauto,
zijn de sterke punten van dit bedrijf. Als vrouw geen verstand van auto s,maar toch op blind vertrouwen van
Anne Kooistra een gebruikte Mercedes gekocht,zeker geen spijt van,zou het zo weer doen. Dit bedrijf is iedereen aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

j uit blija

20-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

joost uit visvliet

16-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een super netjes bedrijf, gaat leuk met klanten om en komt met goede adviezen en oplossingen. groeten joost.


Ja, ik beveel dit aan

sandra uit nederweert

07-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Band kapot, Anwb gebeld, 18.17 u gebeld. Mijn reddende engel was snel terplekke: keek eerst naar veiligheid van mijn kinderen en de hond (SUPER!). De band was niet te repareren, dus nieuwe band werd gehaald en erop gelegd. Om 19.35 u reed ik weer richting Limburg. Super snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

A

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk en een top service


Ja, ik beveel dit aan

Sjouke uit Burgum

24-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is in mijn ogen niet te overtreffen in service!
Ik kom hier al jaren en altijd weten ze een gaatje te vinden in de planning om mij toch direct te helpen.
Prijs /kwaliteit super in orde maar vooral leuke plezierige mensen die service hoog in het vaandel hebben staan.
Een echte aanbeveling en ook voor campers het adres!!


Ja, ik beveel dit aan