Beoordelingen Autobedrijf Kooistra B.V.

9,2
47 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Zafira

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek gegaan naar een occasion en een aantal auto's bekeken. Ondanks veelbelovende advertenties vielen de auto's "in levende lijve" tegen. Aangegaan bij Kooistra en daar was de auto wat ik op het oog had precies als omschreven. De koop werd snel en goed afgewikkeld. Ook na de aankoop werden afspraken nagekomen.
Kortom dik tevreden en ik zou zo weer een auto bij Kooistra kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beetsterzwaag

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Skoda Fabia kwamen wij terecht bij Autobedrijf Kooistra. Een bedrijf zonder poespas maar met een passie voor auto's en service. Dit bedrijf verkoopt zichzelf. Na 2 mindere ervaringen bij 2 grote autoverkopers was dit een warm bad.
De prijs waren we snel uit. Daarna kwamen de extra's zoals overspuiten van de motorkap ivm steenslag en bij de montage van mijn winterbanden waren er bij de aflevering een paar set nieuwe wieldoppen gemonteerd, ook over een tank was niet onderhandeld maar die was ook gevuld! Het zijn misschien kleine dingen maar je gaat er absoluut met een goed gevoel vandaan.


Ja, ik beveel dit aan

Francis uit Leeuwarden

10-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus met een goede service een tweedehands auto gekocht. Aan het eind van de garantie termijn ontstond er een storing welke zonder moeite kosteloos is verholpen. Deze garage krijgt van ons een dikke aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit Burum

14-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb in Augustus een auto gekocht bij Autobedrijf Kooistra. We hebben leuk onderhandeld en de auto is netjes met onderhoud en poetsbeurt afgeleverd. Het idee wat ik bij Kooistra heb: geen gedoe en gezeur met een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Filip uit Peize

06-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb op 8 augustus 2016 tegen een scherpe prijs een gebruikte auto gekocht skoda fabia diesel(zonder garantie).Hierbij kwam een nieuwe apk en nog een beurt van de auto. Aangezien over 25.000 km de distributieriem vervangen moest worden heeft Kooistra dit bij de prijs ingedaan inclusief het vervangen van de waterpomp. Klasse!
De dag dat ik de auto ophaalde en naar huis reed hoorde ik vlak voor thuiskomst een raar geluid bij het optrekken.. dit had niemand kunnen vermoeden.
Ik gebeld kon direct heen om het probleem te verhelpen.
Men is bij Kooistra net zo lang doorgegaan tot het probleem was verholpen. klasse!! in alle gevallen kreeg ik een leenauto mee. Er is uiteindelijk een nieuwe koppeling set en vliegwiel gemonteerd. Hiervoor hoefde ik niks bij te betalen, dus service.
Daardoor heb ik zeer goede ervaringen met dit garagebedrijf en zal ik bij eventuele reparaties hier zeker weer terugkeren.
waar kom je deze service nog tegen!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob M uit Twijzelerheide

09-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto bedrijf Kooistra, was bij mij altijd al een betrouwbaar begrijp, ik kon ze van horen en zeggen en van enkele keer van de ANWB wegenwacht service. Heb onlangs een jonge goed gebruikte auto bij hun gekocht. En kan zeggen dat hun service groot is en zij zeer betrouwbaar overkomen. Tevens wil ik ze complimenten met de netjes opgeruimde moderne werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan

Erich uit Almere

08-05-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op de parkeerplaats van de veerboot naar Schiermonnikoog bleek het lager van de waterpomp van de oude (1991) FIAT camper kapot te zijn. Kooistra was binnen en uur ter plekke en regelde direct een nieuwe waterpomp. Deze kon de volgende ochtend om 8 uur geplaatst worden!!
De volgende ochtend zijn we direct geholpen en konden met een gratis leenauto boodschappen gaan doen. Voor 12 uur waren we weer 'en route' en kon de vakantie beginnen.
Buitengewoon snelle, vriendelijke en accurate hulpverlening.
Ook opvallend schone garage en een zeer redelijk uurtarief.
Het is dat de afstand Almere - Kollumerpomp te groot is anders zou ik zondemeer de oude camper daar in onderhoud geven.
Erich van den Heuvel
Almere


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Grijpskerk

23-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Goede service, fijne persoonlijke benadering en dat stellen wij zeer op prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Oosterbeek

23-04-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Anne Kooistra heeft me ver van huis met autopech geholpen en gezorgd voor een leenauto. De auto is weer helemaal voorelkaar en rijdt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Schelte uit Saaksum

22-04-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan