Beoordelingen Autobedrijf Koolaard

8,5
35 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

erik uit Ede

30-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een dikke pluim kunnen krijgen, maar nu 1 in zijn reet!
Uur rijden om in een lexus te proefrijden, was dol gelukkig naar zo`n lange zoektocht alles klopte in dit was hem en zou het worden.
Zou hem nog wat foto`s mailen van de eventueel in te ruilen auto en zouden dan tot een prijs afspraak komen, de hele verdere middag geen reactie, volgende ochtend had ie terug gemaild helaas voor u maar hij is nu verkocht
Dacht toch echt dat we in onderhandeling waren en dat had ik hem die dag van te voren ook laten weten.

Bart is het niet waard om een bedrijf te runnen het is een grote oplichter laat je gewoon 1 uur voor niks rijden en wist waarschijnlijk ook al dat de auto verkocht was


Dieter uit Gemert

16-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Lutjewinkel

01-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mevrouw Koolaard heeft ons netjes ontvangen met een overheerlijk kopje koffie.
Bart en later ook Arjan hebben ons keurig netjes geholpen. Alles werd netjes geregeld en afgehandeld. Zelfs toen wij de koop afgesproken hadden kwamen ze de auto ons tegemoet brengen. Super service.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Vlaardingen

21-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lauren uit Rotterdam

21-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn, goed en snel contact, heel blij met mijn nieuwe mini en de nette afhandeling. Bedankt Bart!


Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit Den Haag

21-04-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer nare ervaring. Belt niet terug en wil je niet helpen met een zoekopdracht. Dit maak je zelden mee. Echt een omrij bedrijf. Geen zaken mee doen


Dhr uit Leiden

31-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bizar onbetrouwbaar. Afspraak gemaakt. 's ochtends nog bericht gestuurd. Afgesproken tijdstip niemand. Gebeld. Gevraagd te wachten.
5 min later. Een berichtje !!!! ipv bellen.
Sorry is er niet meer.

Onbetrouwbaar, ontwijkend, de zoveelste 'handelaar'


jan & diana uit kockengen

29-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij kwamen hier voor een Fiat 500 die daar te koop stond . en werden direct vriendelijk en goed geholpen .
Bart weet waar hij over praat en geeft de klant een goed gevoel bij zijn aankoop, aflevering is ook prima zoals het hoort.
Dus gewoon een aanrader en zou er zeker weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Hoogvliet

20-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn en snel contact, snelle en nette afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

René uit Maastricht

03-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig klantvriendelijk, attent en topsevice


Ja, ik beveel dit aan