Beoordelingen Autobedrijf Koolaard

9,1
53 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

M. uit Uithoorn

26-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige manier van zaken doen. Hebben kennis van zaken en reageren snel. Kan ze van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Kruiningen

22-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vertrouwd gevoel vanaf eerste moment, prettig zaken gedaan en super tevreden met nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Barendrecht

12-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit weekend 11/5 mijn nieuwe Mercedes c43 opgehaald en perfect behandeld door Vincent en Bart .Mannen komen hun afspraken na en zijn altijd te berijken zelfs als ze op vakantie zijn.Auto is zeer vakkundig gepoetst en stond er dus super strak bij
Aanrader voor iedereen die goed en eerlijk behandelt wil worden
Bedankt mannen


Ja, ik beveel dit aan

raymond uit Rotterdam

12-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een wereld bedrijf.duidelijk geen verrassingen en eerlijk.de mannen hebben een mooie Audi A6 voor mij geïmporteerd uit duitsland.ze zijn 24/7bereikbaar en je krijg netjes antwoord.ik heb de auto vorige week opgehaald en hij stond te glimmen door het mooie poetswerk,.....mee mannen hebben zo de best gedaan dat ik ze nog meeneem. Voor een hapje eten.ik beveel ze zeker aan.....voor m n volgende auto ga ik hier zeker weer heen.groetjes Raymond Rotterdam


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Nieuwegein

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor een Mini Cabrio kwamen we bij Koolaard terecht. Koolaard is geen officiële Mini dealer, maar in de praktijk merk je daar niks van. De APK, een onderhoudsbeurt en het verhelpen van een storing gaan via een officiële dealer. Top service, scherpe prijzen. Een aanrader voor leuke en bijzondere auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Zwijndrecht

10-04-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Koolaard is een prettig down to earth auto bedrijft met heldere communicatie lijnen.
Ik ben op een prettige, vertrouwelijke en snelle wijze tot een inruil en aankoop van een auto gekomen.

Ik zou er zeker terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Neede

26-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen ‘savonds laat vanuit het verre oosten nog kijken voor een auto. Super ontvangen. Voor de tijd had meneer al een video/foto’s opgestuurd van de auto zodat we niet voor niets kwamen. Eerlijke mensen eerlijk bedrijf! Super bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Joran uit Zutphen

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle informatie. ‘S middags contact gehad en kon (op mijn verzoek) in de avond terecht. Bij aankomst stond de auto netjes klaar voor een proefrit. Nette en goed onderhouden auto met volledige geschiedenis. Heb hem gelijk meegenomen 😬😬


Ja, ik beveel dit aan

jesse

22-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle, vriendelijke en goede service.
Duidelijk maar eerlijk.

Aan te raden voor een ieder.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dordt

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf met mooie collectie auto’s , je voeld je gelijk thuis nette prijzen en goede inruil?
24 uur service 😂
Vandaag auto opgehaald alles was netjes geregeld fles champagne erbij autobedrijf Koolaard bedankt


Ja, ik beveel dit aan