Beoordelingen Autobedrijf Koolaard

9,1
49 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Edwin uit Nieuwegein

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor een Mini Cabrio kwamen we bij Koolaard terecht. Koolaard is geen officiële Mini dealer, maar in de praktijk merk je daar niks van. De APK, een onderhoudsbeurt en het verhelpen van een storing gaan via een officiële dealer. Top service, scherpe prijzen. Een aanrader voor leuke en bijzondere auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Zwijndrecht

10-04-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Koolaard is een prettig down to earth auto bedrijft met heldere communicatie lijnen.
Ik ben op een prettige, vertrouwelijke en snelle wijze tot een inruil en aankoop van een auto gekomen.

Ik zou er zeker terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Neede

26-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen ‘savonds laat vanuit het verre oosten nog kijken voor een auto. Super ontvangen. Voor de tijd had meneer al een video/foto’s opgestuurd van de auto zodat we niet voor niets kwamen. Eerlijke mensen eerlijk bedrijf! Super bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Joran uit Zutphen

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle informatie. ‘S middags contact gehad en kon (op mijn verzoek) in de avond terecht. Bij aankomst stond de auto netjes klaar voor een proefrit. Nette en goed onderhouden auto met volledige geschiedenis. Heb hem gelijk meegenomen 😬😬


Ja, ik beveel dit aan

jesse

22-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle, vriendelijke en goede service.
Duidelijk maar eerlijk.

Aan te raden voor een ieder.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dordt

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf met mooie collectie auto’s , je voeld je gelijk thuis nette prijzen en goede inruil?
24 uur service 😂
Vandaag auto opgehaald alles was netjes geregeld fles champagne erbij autobedrijf Koolaard bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Gusta

20-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette afhandeling aankoop gebruikte auto. Was eerlijk over de inruilprijs oude auto.. Ook na auto gekocht te hebben, geïnteresseerd of de auto voldeed. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Bodegraven

19-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Audi A5 cabrio aangeschaft.
Goede en sympathieke verkoper.
Geen bla bla
Auto stond klaar voor proefrit.Stoel en motor voorverwarmd.

Al met al heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

XS uit Voorburg

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed en deskundig geholpen in de aanschaf van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Hoogvliet rotterdam

03-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg snelle afhandeling ,zeer nette transparante inruilprijs voor mijn BMW en deskundig advies. Zeer zeker aan te raden


Ja, ik beveel dit aan