Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
36 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Euwe uit Amstelveen

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij Garage Koolhaas. Wordt altijd goed geholpen. Prettige omgang met Peter etc. Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne C. uit Amstelveen

28-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jaren bij Peter Koolhaas en ik word altijd vriendelijk en snel geholpen.
Het is een betrouwbare garage en de prijs is ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

Nelly

12-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf, goede ervaringen.
Peter zal je altijd helpen en proberen een oplossing te
vinden voor een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

G

05-01-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super en snelle service!
S'ochtends om 8 uur gebeld, de remmen werkte niet meer.
Ik kon de auto meteen langs brengen, kreeg een leenfiets mee en eind van de middag was de auto alweer klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Miguel uit Amstelveen

06-09-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Wiebren. T, uit Amstelveen

26-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snelle service duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Amsterdam

04-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit was mijn eerste keer bij Koolhaas. Bij binnenkomst werd ik meteen geholpen door een vriendelijke jongen. Binnen een paar uur werd ik gebeld dat het probleem van een haperende motor was opgelost voor onder de 100 euro. Fijn dus! Ik kom zeker de volgende keer weer.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Amstelveen

20-06-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na minder goede ervaringen met andere garages in Amstelveen en omgeving kwam ik voor het onderhoud van mijn VW terecht bij Koolhaas. Wat een verademing - het lijkt wel of mijn auto spontaan een stuk gezonder is geworden! Waar ik bij de vorige garage bij elke onderhoudsbeurt een of andere prijzige reparatie kreeg aangesmeerd, doen Peter en zijn collega's gewoon datgene waarvoor je je auto naar de garage brengt: controleren of alles werkt en alleen die zaken vervangen die echt aan vervanging toe zijn. En als er iets moet worden vervangen, dan denken ze met je mee. Na elke onderhoudsbeurt een gratis wasbeurt en nee, dat is geen sigaar uit eigen doos, want de bedragen op de factuur zijn alleszins acceptabel.

Kortom: helemaal top, ik kan het iedereen aanbevelen. Als ik één minpunt moet verzinnen is dat je een afspraak vaak een kleine week van tevoren moet plannen. Maar dat betekent dus ook dat ze aan werk geen gebrek hebben - wat mij betreft een goed teken!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Uithoorn

02-03-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto had lekkage in de achterbak. Bleken "geschrokken" lasnaden te zijn. Prima opgelost en intussen geen druppeltje water meer gezien.


Ja, ik beveel dit aan

zhino uit amstelveen

26-08-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: peter koolhaas hele ardege vent en hij is elijk met zijn werk ik ga heel vaak naar hem toe ik ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan