Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
46 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

leonard uit amstelveen

05-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag 5juli 2018.
Bij Peter Koolhaas geweest voor een remreparatie.
Vanaf het moment dat er nieuwe remplaten en schoenen opzitten zaten mijn remmen van mijn Suzuki grand Vitara vol met muizen,[Piepen] de eerste x terug geweest en werd er niet in rekening gebracht, garantie vertelde Peter na een km of 50 weer hetzelfde euvel , ben naar Peter gereden en die zei! Sorry maar ik heb het zo druk dat je anderhalve week zult moeten wachten , maar het kan echt geen kwaad,oke dan,dus vandaag er naar toe, Peter zelf ging aan de gang met speciaal spul wat er in gebrand moest worden, hij is 5 kwartier zonder ophouden bezig geweest, toen ging peter een proefrit maken ,kwam terug en alles is nu top,maar nu komt het mooiste nog, ik zelf had in gedachten dat ik zo,n 80 aan 100 euro kwijt zou zijn een normaal bedrag voor zoiets nou weet ik dat het uurloon op zo,n 85 euro staat, ik weet ook dat Peter een stuk goedkoper is als waar ik vroeger bij de dealer moest betalen. maar tot mijn verbazing zei hij , nee hoor dat is nog de service omdat het de eerste x niet goed gelukt is. is dat service of niet, uiteraard wel een goede fooi gegeven voor het spaarvarken van de monteurs, een top bedrijf en niet alleen maar omdat ik niets hoefde te betalen,want ik kom al jaren bij Peter en krijg normaal gesproken altijd een prijsopgave en als het iets hoger uitkomt omdat er meer materiaal gebruikt is ,dan belt hij altijd van te voren , super klasse deze garage,


Ja, ik beveel dit aan

monique uit amstelveen

04-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mede doordat mijn auto en die van mijn man altijd goed en vakkundig en voor betaalbare prijzen in onderhoud zijn door de firma koolhaas, is mijn auto weer glansrijk door de APK keuring gekomen, bedankt Peter.


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Amstelveen

29-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijne garage waar ik al jaren kom. Als je langskomt voor bijvoorbeeld een kapotte lamp o.i.d. kan er altijd meteen even naar gekeken worden en meestal ook direct geregeld worden. Er worden geen zaken gedaan die onnodig zijn en meegedacht met de klant. Ik kan het iedereen aanraden (en dat doe ik dan ook). Daarbij ligt de garage dichtbij halte Sacharov, dus een goede bereikbaarheid voor halen en wegbrengen van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Amstelveen

07-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar autobedrijf! Gezien prive omstandigheden kon in de auto niet op tijd laten keuren waardoor ik de APK datum moest laten overschrijden.

Bij andere auto bedrijven minimaal 2 weken wachttijd voor een APK, bij Koolhaas kon ik meteen terecht, maken daar even tijd voor. Geweldig!

Ik stap van mijn BMW dealer over naar Koolhaas. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Amstelveen

15-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf!
Wij brengen al onze auto's en bussen hierheen voor onderhoud. We worden altijd super geholpen voor een zeer nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Amstelveen

19-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na wat omzwervingen eindelijk de garage naar mijn hart gevonden. Komt op mij zeer betrouwbaar over in tegenstelling tot een aantal arrogante merkendealers. Ben er nu een keer geweest, maar ga hier niet meer weg. Eerlijk, betrouwbaar snel en degelijk. Top : 5 sterren !!!!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amsterdam

12-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op korte termijn een afspraak gekregen om mn kevertje APK te keuren. Kleine puntjes snel verholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Brummen

22-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn linker voorband bleek alleen zacht en niet lek. Er is meteen actie genomen, er hoefde niets betaald te worden, ook niet voor het advies.


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Amstetdam

28-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan alleen maar zeggen een topbedrijf de eigenaar peter is een eerlijke en betrouwbaar persoon en het personeel ook van mij een 10 .Met vriendelijke groet Margreet en louis


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Positief.


Ja, ik beveel dit aan