Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
40 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

B. uit Amsterdam

12-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op korte termijn een afspraak gekregen om mn kevertje APK te keuren. Kleine puntjes snel verholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Brummen

22-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn linker voorband bleek alleen zacht en niet lek. Er is meteen actie genomen, er hoefde niets betaald te worden, ook niet voor het advies.


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Amstetdam

28-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan alleen maar zeggen een topbedrijf de eigenaar peter is een eerlijke en betrouwbaar persoon en het personeel ook van mij een 10 .Met vriendelijke groet Margreet en louis


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Positief.


Ja, ik beveel dit aan

Euwe uit Amstelveen

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij Garage Koolhaas. Wordt altijd goed geholpen. Prettige omgang met Peter etc. Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne C. uit Amstelveen

28-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jaren bij Peter Koolhaas en ik word altijd vriendelijk en snel geholpen.
Het is een betrouwbare garage en de prijs is ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

Nelly

12-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf, goede ervaringen.
Peter zal je altijd helpen en proberen een oplossing te
vinden voor een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

G

05-01-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super en snelle service!
S'ochtends om 8 uur gebeld, de remmen werkte niet meer.
Ik kon de auto meteen langs brengen, kreeg een leenfiets mee en eind van de middag was de auto alweer klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Miguel uit Amstelveen

06-09-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Wiebren. T, uit Amstelveen

26-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snelle service duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan