Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
44 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Nancy uit Amstelveen

29-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijne garage waar ik al jaren kom. Als je langskomt voor bijvoorbeeld een kapotte lamp o.i.d. kan er altijd meteen even naar gekeken worden en meestal ook direct geregeld worden. Er worden geen zaken gedaan die onnodig zijn en meegedacht met de klant. Ik kan het iedereen aanraden (en dat doe ik dan ook). Daarbij ligt de garage dichtbij halte Sacharov, dus een goede bereikbaarheid voor halen en wegbrengen van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Amstelveen

07-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar autobedrijf! Gezien prive omstandigheden kon in de auto niet op tijd laten keuren waardoor ik de APK datum moest laten overschrijden.

Bij andere auto bedrijven minimaal 2 weken wachttijd voor een APK, bij Koolhaas kon ik meteen terecht, maken daar even tijd voor. Geweldig!

Ik stap van mijn BMW dealer over naar Koolhaas. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Amstelveen

15-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf!
Wij brengen al onze auto's en bussen hierheen voor onderhoud. We worden altijd super geholpen voor een zeer nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Amstelveen

19-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na wat omzwervingen eindelijk de garage naar mijn hart gevonden. Komt op mij zeer betrouwbaar over in tegenstelling tot een aantal arrogante merkendealers. Ben er nu een keer geweest, maar ga hier niet meer weg. Eerlijk, betrouwbaar snel en degelijk. Top : 5 sterren !!!!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amsterdam

12-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op korte termijn een afspraak gekregen om mn kevertje APK te keuren. Kleine puntjes snel verholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Brummen

22-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn linker voorband bleek alleen zacht en niet lek. Er is meteen actie genomen, er hoefde niets betaald te worden, ook niet voor het advies.


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Amstetdam

28-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan alleen maar zeggen een topbedrijf de eigenaar peter is een eerlijke en betrouwbaar persoon en het personeel ook van mij een 10 .Met vriendelijke groet Margreet en louis


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Positief.


Ja, ik beveel dit aan

Euwe uit Amstelveen

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij Garage Koolhaas. Wordt altijd goed geholpen. Prettige omgang met Peter etc. Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne C. uit Amstelveen

28-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jaren bij Peter Koolhaas en ik word altijd vriendelijk en snel geholpen.
Het is een betrouwbare garage en de prijs is ook goed.


Ja, ik beveel dit aan