Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
42 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
21 t/m 30 van 42 beoordelingen

Astrid uit Ouderkerk a/d Amstel

28-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al 16 jaar met diverse auto's. Voorheen onder de naam autobedrijf Keizer waar ik altijd zeer tevreden was. Sinds 2012 is het bedrijf overgenomen door Peter Koolhaas (zelf werknemer bij Keizer), die het bedrijf met dezelfde deskundigheid en betrouwbaarheid voortzet. Er wordt met hart en ziel gewerkt en altijd vriendelijk en klantgericht, rekening houdend met de wensen en middelen van de klant. Ik heb in al die jaren alleen maar positieve ervaringen gehad en kan dit autobedrijf aan iedereen die een deskundig en betrouwbaar autobedrijf zoekt aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

gert uit amstelveen

20-04-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundige garage en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Amstelveen

20-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig, vertrouwenwekkend


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Badhoevedorp

04-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goede ( vriendelijke ) service voor een fatsoenlijke prijs!
Een extra moeite om onze 16 jaar oude Vitara op de weg te houden is bij Koolhaas is niet teveel gevraagd.Geen orginele onderdelen meer te vinden?? Dit bedrijf past er wel een mouw aan..!
Wij blijven hem hier voor onderhoud brengen..!!


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Amstelveen

18-01-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf geeft service zoals je dit graag ziet, maar weinig tegenkomt. Ik stond in Amstelveen met een afgebroken voorvleugel en toen kwam Peter met z'n bestelauto de boel tijdelijk repareren, zodat ik in ieder geval tijdelijk weer rijden kon. Wat was ik blij.....


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Uithoorn

24-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijfsbus onderhouden door Autobedrijf Koolhaas. Grote beurt en APK nodig voor onze bedrijfsbus. Bij de dealer waren we altijd erg veel geld kwijt aan de apk en het onderhoud. Hierdoor zijn wij gaan kijken naar een universeel autobedrijf en gelukkig vonden wij Koolhaas! Scherpe prijs en goede service. Volgende keuring zijn wij weer van de partij.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amstelveen

27-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen vrijdag (24 oktober) mijn auto om 8:30 gebracht voor APK + grote onderhoudsbeurt, om 14.30 was deze weer klaar (geen gebreken gevonden). Prima service en een stuk goedkoper dan mijn "officiƫle" autodealer.


Ja, ik beveel dit aan

monique

05-08-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hoeveel pech kun je hebben, eerst een stok op mijn ruit in het Amsterdamse bos door een miep die niet uitkeek waar ze gooide , dus een barst in mijn ruit, dezelfde week, vond 1 of andere zatlap het nodig vond om mijn elektrische spiegel er af te trappen, gelukkig een heterdaad. en nog geen 8 dagen daarna vond een kennis van mijn buren het ook een flinke neut op, het toch leuk om in zijn vrachtbak te stappen , en vervolgens mijn hele voorflank aan diggelen te rijden, en dan maar wachten op je centen, peter gaf mij het vertrouwen om het merendeel te betalen als ik mijn geld van de verzekering had gekregen, kom daar maar eens bij een ander om, nou moet ik er wel bij vertellen dat wij elkaar al een tijdje kennen ,maar toch !!!!!Ik kreeg een leenauto mee en binnen 4 dagen was alles klaar, dus daarom voor hem een dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

meneer de kat uit amstelveen

09-07-2014
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kostenloze check van uitlaat gehad na een tijdlang ratelgeluiden gehoord te hebben. maakte meteen tijd voor me en wond er geen doekjes om. ik kom hier beslist terug!


Ja, ik beveel dit aan

aart uit nieuw-vennep

11-05-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan