Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
46 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
21 t/m 30 van 46 beoordelingen

JRL uit Amstelveen

30-07-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amstelveen

29-06-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit is echt een goed bedrijf, zeker in een branche waar het aantal goede bedrijven spaarzaam is. Geen gladde babbel maar er wordt gewoon gedaan wat je wil.

De eerste keer dat ik bij dit bedrijf kwam, liet ik mijn distributieriem vervangen en ik kwam bij hun uit omdat ze van alle bedrijven die ik gebeld had de goedkoopste waren. Daarna nog diverse malen geweest en eigenlijk nooit telleurgesteld geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Euwe uit Amstelveen

17-06-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prettige garage. Eigenaar Peter een toegankelijk en vlot
persoon. Klantviendelijke en betrouwbare garage, ben al jaren klant.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit amstelveen

10-06-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorige week was mijn vrouw haar auto aan de beurt voor een apk keuring , er glansrijk doorheen , tja dat krijg je als je de auto bij Peter in onderhoud hebt, super, thanks.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Ouderkerk a/d Amstel

28-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al 16 jaar met diverse auto's. Voorheen onder de naam autobedrijf Keizer waar ik altijd zeer tevreden was. Sinds 2012 is het bedrijf overgenomen door Peter Koolhaas (zelf werknemer bij Keizer), die het bedrijf met dezelfde deskundigheid en betrouwbaarheid voortzet. Er wordt met hart en ziel gewerkt en altijd vriendelijk en klantgericht, rekening houdend met de wensen en middelen van de klant. Ik heb in al die jaren alleen maar positieve ervaringen gehad en kan dit autobedrijf aan iedereen die een deskundig en betrouwbaar autobedrijf zoekt aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

gert uit amstelveen

20-04-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundige garage en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Amstelveen

20-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig, vertrouwenwekkend


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Badhoevedorp

04-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goede ( vriendelijke ) service voor een fatsoenlijke prijs!
Een extra moeite om onze 16 jaar oude Vitara op de weg te houden is bij Koolhaas is niet teveel gevraagd.Geen orginele onderdelen meer te vinden?? Dit bedrijf past er wel een mouw aan..!
Wij blijven hem hier voor onderhoud brengen..!!


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Amstelveen

18-01-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf geeft service zoals je dit graag ziet, maar weinig tegenkomt. Ik stond in Amstelveen met een afgebroken voorvleugel en toen kwam Peter met z'n bestelauto de boel tijdelijk repareren, zodat ik in ieder geval tijdelijk weer rijden kon. Wat was ik blij.....


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Uithoorn

24-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijfsbus onderhouden door Autobedrijf Koolhaas. Grote beurt en APK nodig voor onze bedrijfsbus. Bij de dealer waren we altijd erg veel geld kwijt aan de apk en het onderhoud. Hierdoor zijn wij gaan kijken naar een universeel autobedrijf en gelukkig vonden wij Koolhaas! Scherpe prijs en goede service. Volgende keuring zijn wij weer van de partij.


Ja, ik beveel dit aan