Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
39 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
21 t/m 30 van 39 beoordelingen

Martin uit Badhoevedorp

04-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goede ( vriendelijke ) service voor een fatsoenlijke prijs!
Een extra moeite om onze 16 jaar oude Vitara op de weg te houden is bij Koolhaas is niet teveel gevraagd.Geen orginele onderdelen meer te vinden?? Dit bedrijf past er wel een mouw aan..!
Wij blijven hem hier voor onderhoud brengen..!!


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Amstelveen

18-01-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf geeft service zoals je dit graag ziet, maar weinig tegenkomt. Ik stond in Amstelveen met een afgebroken voorvleugel en toen kwam Peter met z'n bestelauto de boel tijdelijk repareren, zodat ik in ieder geval tijdelijk weer rijden kon. Wat was ik blij.....


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Uithoorn

24-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijfsbus onderhouden door Autobedrijf Koolhaas. Grote beurt en APK nodig voor onze bedrijfsbus. Bij de dealer waren we altijd erg veel geld kwijt aan de apk en het onderhoud. Hierdoor zijn wij gaan kijken naar een universeel autobedrijf en gelukkig vonden wij Koolhaas! Scherpe prijs en goede service. Volgende keuring zijn wij weer van de partij.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amstelveen

27-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen vrijdag (24 oktober) mijn auto om 8:30 gebracht voor APK + grote onderhoudsbeurt, om 14.30 was deze weer klaar (geen gebreken gevonden). Prima service en een stuk goedkoper dan mijn "officiƫle" autodealer.


Ja, ik beveel dit aan

monique

05-08-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hoeveel pech kun je hebben, eerst een stok op mijn ruit in het Amsterdamse bos door een miep die niet uitkeek waar ze gooide , dus een barst in mijn ruit, dezelfde week, vond 1 of andere zatlap het nodig vond om mijn elektrische spiegel er af te trappen, gelukkig een heterdaad. en nog geen 8 dagen daarna vond een kennis van mijn buren het ook een flinke neut op, het toch leuk om in zijn vrachtbak te stappen , en vervolgens mijn hele voorflank aan diggelen te rijden, en dan maar wachten op je centen, peter gaf mij het vertrouwen om het merendeel te betalen als ik mijn geld van de verzekering had gekregen, kom daar maar eens bij een ander om, nou moet ik er wel bij vertellen dat wij elkaar al een tijdje kennen ,maar toch !!!!!Ik kreeg een leenauto mee en binnen 4 dagen was alles klaar, dus daarom voor hem een dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

meneer de kat uit amstelveen

09-07-2014
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kostenloze check van uitlaat gehad na een tijdlang ratelgeluiden gehoord te hebben. maakte meteen tijd voor me en wond er geen doekjes om. ik kom hier beslist terug!


Ja, ik beveel dit aan

aart uit nieuw-vennep

11-05-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Amstelveen

28-02-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professioneel geholpen voor een redelijke prijs. Er is moeite gedaan onderhoud uit te stellen tot een volgende keer; zo blijf je klant. Afspraak bleek afspraak te zijn. De heer Koolhaas woont zelf ook in de buurt en is eigenaar, je merkt dat hij met hart en ziel in de zaak zit. Ik voelde mij als klant koning, precies wat ik zoek. Al met al raad ik Autobedrijf Koolhaas aan.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Amstelveen

18-08-2013
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en service van dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

leo uit amstelveen

16-08-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: uitstekend , nieuwe spanner voor mijn V snaar in gezet plus een uitlaat reparatie
Uitstekende service, plus dat men ook nog ff mijn auto door de wastunnel heeft gehaald . klasse.


Ja, ik beveel dit aan