Beoordelingen Autobedrijf Koolhaas

9,3
49 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
21 t/m 30 van 49 beoordelingen

Jeroen uit Amstelveen

20-06-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na minder goede ervaringen met andere garages in Amstelveen en omgeving kwam ik voor het onderhoud van mijn VW terecht bij Koolhaas. Wat een verademing - het lijkt wel of mijn auto spontaan een stuk gezonder is geworden! Waar ik bij de vorige garage bij elke onderhoudsbeurt een of andere prijzige reparatie kreeg aangesmeerd, doen Peter en zijn collega's gewoon datgene waarvoor je je auto naar de garage brengt: controleren of alles werkt en alleen die zaken vervangen die echt aan vervanging toe zijn. En als er iets moet worden vervangen, dan denken ze met je mee. Na elke onderhoudsbeurt een gratis wasbeurt en nee, dat is geen sigaar uit eigen doos, want de bedragen op de factuur zijn alleszins acceptabel.

Kortom: helemaal top, ik kan het iedereen aanbevelen. Als ik één minpunt moet verzinnen is dat je een afspraak vaak een kleine week van tevoren moet plannen. Maar dat betekent dus ook dat ze aan werk geen gebrek hebben - wat mij betreft een goed teken!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Uithoorn

02-03-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto had lekkage in de achterbak. Bleken "geschrokken" lasnaden te zijn. Prima opgelost en intussen geen druppeltje water meer gezien.


Ja, ik beveel dit aan

zhino uit amstelveen

26-08-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: peter koolhaas hele ardege vent en hij is elijk met zijn werk ik ga heel vaak naar hem toe ik ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

JRL uit Amstelveen

30-07-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amstelveen

29-06-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit is echt een goed bedrijf, zeker in een branche waar het aantal goede bedrijven spaarzaam is. Geen gladde babbel maar er wordt gewoon gedaan wat je wil.

De eerste keer dat ik bij dit bedrijf kwam, liet ik mijn distributieriem vervangen en ik kwam bij hun uit omdat ze van alle bedrijven die ik gebeld had de goedkoopste waren. Daarna nog diverse malen geweest en eigenlijk nooit telleurgesteld geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Euwe uit Amstelveen

17-06-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prettige garage. Eigenaar Peter een toegankelijk en vlot
persoon. Klantviendelijke en betrouwbare garage, ben al jaren klant.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit amstelveen

10-06-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorige week was mijn vrouw haar auto aan de beurt voor een apk keuring , er glansrijk doorheen , tja dat krijg je als je de auto bij Peter in onderhoud hebt, super, thanks.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Ouderkerk a/d Amstel

28-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al 16 jaar met diverse auto's. Voorheen onder de naam autobedrijf Keizer waar ik altijd zeer tevreden was. Sinds 2012 is het bedrijf overgenomen door Peter Koolhaas (zelf werknemer bij Keizer), die het bedrijf met dezelfde deskundigheid en betrouwbaarheid voortzet. Er wordt met hart en ziel gewerkt en altijd vriendelijk en klantgericht, rekening houdend met de wensen en middelen van de klant. Ik heb in al die jaren alleen maar positieve ervaringen gehad en kan dit autobedrijf aan iedereen die een deskundig en betrouwbaar autobedrijf zoekt aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

gert uit amstelveen

20-04-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundige garage en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Amstelveen

20-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig, vertrouwenwekkend


Ja, ik beveel dit aan