Beoordelingen Autobedrijf Koopman Immink

9,0
52 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Diederick uit Den Haag

01-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima uitleg, duidelijke communicatie, men besteed tijd en zorg aan de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Purmerend

20-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit IJMUIDEN

12-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als zeer goed, en betrouwbaar, goede service, vriendelijk personeel, staan zeer snel voor je klaar.


Piet uit Alkmaar

05-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na 2 bezoeken kan ik zeggen,goede indruk niets mis mee ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van expertise.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Heerhugowaard

11-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldige service. Niet duur en denken altijd met je mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Oudkarspel

07-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heerhugowaard

30-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al 2 jaar voor onderhoud van mijn Toyota Auris bij deze garage- alles super - zij staan altijd voor je klaar -


Ja, ik beveel dit aan

JKB-Service uit Ursem

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben onze 5 bussen in onderhoud bij dit bedrijf en zijn hier uitermate tevreden mee snelle en goede service zeker niets te klagen jongens bedankt maar weer


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Hoorn

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij deze onderneming kom ik nu al weer een tijdje voor het onderhoud van mijn auto. Krijg altijd een deskundig advies en zijn eerlijk in het te plegen onderhoud. Daarbij altijd de kosten in het oog te houden. Kan enkel maar lof hebben voor dit bedrijf... Bedankt voor de goede service !!


Ja, ik beveel dit aan

Melinda

23-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik moest mijn auto afgeven voor Apk en reperaties.

Personeel is duidelijk, en super klantvriendelijk.
Bevindingen, en prijsopgaven worden netjes en duidelijk uitgelegd voor er iets gedaan word aan je auto, zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Vanaf het moment dat je binnen loopt word je begroet alsof je koning bent.
Zo was ik vergeten een leen auto aan te vragen, en werd ik super netjes naar huis gebracht.
zodra er een leen auto beschikbaar was, weer opgehaald om met de leen auto naar huis te gaan.
Ik ben vol lof over dit bedrijf en de mensen die er werken.


Ja, ik beveel dit aan