Beoordelingen Autobedrijf Koopman Immink

9,1
62 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Arjan uit Ursem

18-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit HEERHUGOWAARD

06-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn in 2017 in HHW komen wonen en hebben in autobedrijf Koopman Immink een betrouwbare partner gevonden voor het onderhoud aan onze Fiat 500 uit 2008. Vriendelijke,deskundige en service/klantgerichte houding van alle personeelsleden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ursem

10-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zijn uitermate tevreden hebben 6 auto’s in onderhoud bij dit bedrijf naar volle tevredenheid namens JKB service


Ja, ik beveel dit aan

J.M. uit Heerhugowaard

29-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit ursem

17-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk - tijd voor klanten - kundig - makkelijke haal/breng service ( Ursem ).


Ja, ik beveel dit aan

Jowanda uit Hoogwoud

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kees Immink heeft ons goed geholpen met de aanschaf van een gebruikte auto.
Wij zijn al jaren klant bij dit bedrijf en heel tevreden over het onderhoud van onze auto door onze vaste monteur Rob, maar alle medewerkers doen hun best voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Helen uit Heerhugowaard

05-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en deskundige mensen met prima service, ik ga niet meer terug naar de merkdealer!


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Nieuwe Niedorp

01-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel enthousiast en erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Broek op Langedijk

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Hoorn

21-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb al meerdere keren mijn auto, die ik daar ook heb aangeschaft, een grote of kleine beurt gegeven. Altijd prima kwaliteit en service gekregen , onlangs een tweede bedrijfsauto elders gekocht waar iets aan mankeerde, koopman en immink kwam de auto kosteloos ophalen en hebben alle reparaties vakkundig hersteld en tevens de auto kosteloos aan een technisch onderzoek onderworpen.


Ja, ik beveel dit aan