Beoordelingen Autobedrijf Koos Pellegrom BV

9,0
128 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Hieke uit Strijensas

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel positief! Altijd goede betrouwbare service. Rij er graag een uur voor. Zowel onderhoud als verkoop erg goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, goede klantbenadering, werkt vanuit wederzijds vertrouwen. Erg prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Waardenburg

10-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een super autobedrijf
Klantvriendelijk en nemen de tijd voor een gesprek voor een goed onderhoud van u auto moet u bij Koos Pellegrom zijn


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Voorthuizen

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

peter uit neerijnen

04-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Reinder uit Opijnen

03-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super, echt een bedrijf waar klant nog koning is en waar ze mee durven te denken over oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit herwijnen

31-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed .deskundig advies, fantastische service en prima prijs voor zowel het kopen van een auto als het verkopen ervan top


Ja, ik beveel dit aan

maud uit waspik

27-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verteld wat hij doet, en doet wat hij zegt. Ik was verrast voor de hoeveelheid tijd ze voor mij namen, om ervoor te zorgen dat alles in orde is en afspraken duidelijk zijn. Auto was helemaal netjes nagelopen. Ik ben een gelukkige klant.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Emmeloord

14-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig en vriendelijk personeel. Correct in de omgang en erg transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit ARNHEM

13-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig, fijn en oprecht contact.


Ja, ik beveel dit aan