Beoordelingen Autobedrijf Koos Pellegrom BV

9,0
143 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 143 beoordelingen

Jeff uit Houten

20-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Werd van de week door garage gebeld waar ik de Golf Cabrio had gekocht. Vroeg allereerst of ik nog tevreden was. De vorige eigenaar was langs geweest en had de hoes over de open kap gebracht. Hoes is nog nieuw. Wat een service en ben blij met de nieuwe hoes.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Nijmegen

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens mijn eerste korte periode van kennismaking met uw autobedrijf valt mij op de attente en rustige service,
in dit geval bij de inname van de oude auto en de aflevering van de nieuwe.
Alleen was er een klein misverstand met de tenaamstelling, die moest gelijk zijn aan de tenaamstelling van de vorige auto, nl. op naam van onze stichting.
Graag tot ziens bij uw garage/onderhoud.
Pieter Wagenaar


Ja, ik beveel dit aan

jordy uit vureb

30-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super service gehad aan mijn volkswagen polo.. bedankt mannen, ik kom zeker terug met mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Houten

19-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Golf Cabrio uit 2001 bij jullie gekocht. De auto was bij aflevering helemaal nagekeken, voorzien van nieuwe APK, nieuwe remblokken en onderhoudsbeurt.

Van te voren kregen wij een eerlijk advies omdat de auto al wat jaren oud is niet te kiezen voor zo meenemen maar toch uitgebreid te laten checken.

Vakkundig bedrijf en echt aanrader om hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Waspik

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een woord: fantastisch! Erg blij met onze nieuwe auto. Erg open en eerlijk, fijn en vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Utrecht

26-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kundig en klant gericht


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Lelystad

28-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al 25 jaar klant tot volle tevredenheid. Dit bedrijf is goudeerlijk. Vandaar dat ik bereid ben om 110 kilometer te reizen naar dit bedrijf, voor aanschaf en inruil, onderhoud en APK.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Rosmalen

07-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

R. de uit Tiel

05-06-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede begeleiding bij aankoop en prima service.


Ja, ik beveel dit aan