Beoordelingen Autobedrijf Kooy Spijkenisse

8,6
35 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Janny uit Spijkenisse

28-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: A. Hagenaars, een verkoper met een hoog EQ, een respectvolle benadering van de klant, deskundig m.b.t. het produkt dat hij verkoopt en sluit een eerlijke deal die klanten aan het bedrijf binden. Een medewerker van onschatbare waarde voor uw bedrijf meneer Kooy, waar u erg zuinig op moet zijn!!


Ja, ik beveel dit aan

AJ VAN uit Spijkenisse.

30-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer vriendelijk bedrijf met altijd goede oplossingen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Zuidland

22-11-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 weken terug na mijn werk ben ik gaan kijken naar de Hyundai Kona .heb er een kwartier gestaan .
Is niemand bij me geweest .Zelf gaan vragen waren geen folders.voor mij geen probleem gevraagd naar prijs voor mijn auto hebben mijn kenteken genoteerd ,en telefoonummer 2 weken verder nog steeds geen reactie. gaat zeer goed .na de crisis


Johan uit Rozenburg zh

06-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: sinds ongeveer 14 jaar ben ik klant bij dit bedrijf. ik kocht
er mijn eerste Mazda 626 en was totaal om van merk.Ik had hiervoor drie andere merken gereden. De auto,
maar vooral de service en adviezen die ik hier kreeg, had
ik nog nergens mee gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Zuidland

01-05-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Netjes, snel en vakkundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Weesp

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben ontzettend fijn geholpen door verkoper Johan. Zelfs met het kopen van een occasion van een ander merk doet hij nog ontzettend zijn best en onderhoudt hij zeer goed contact. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Zuidland

30-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na de grote beurt bleek de hele auto ook gestofzuigd. Heerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

H.A.F. uit Spijkenisse

07-10-2016
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op 6/10 geweest voor de aanschaf van een eventuele nieuwe auto. Mijn vrouw en ik hadden het idee dat we niet serieus werden genomen door de verkoper. Kon ook op bepaalde vragen geen antwoorden geven. Waren ook binnen 10 minuten weer weg. Jammer dat Johan daar weg is. Deze verkoper nam tenminste de tijd voor je.


m uit hoogvliet

17-04-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Spijkenisse

17-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goede service met een smile.


Ja, ik beveel dit aan