Beoordelingen Autobedrijf Kooy

9,1
145 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Sonja uit Boskoop

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zojuist een volkswagen cross gekocht, fantastische auto. Vriendelijke mensen, een eerlijk verhaal, top service.
Fijn om zo een nieuwe auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Utrecht

21-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Drie weken geleden een knalrode Hyundai Getz gekocht. Afgesproken voor de koop een nieuwe band en de koplamp kitten. Zijn zelfs twee nieuwe banden geworden bij aflevering. Kortom, keurig afgeleverd en ik ben erg blij met mijn auto!! Fijn zaken gedaan Ardo !!


Ja, ik beveel dit aan

Michael en Paula uit Zeist

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben deze zomer een mooie Audi A4 Avant 1.8 TFSI gekocht. We werden uitstekend geholpen en de auto werd perfect afgeleverd. Na enige weken bleek dat het olieverbruik van de auto ver boven de norm lag. Een korte blik op internet leverde direct een stortvloed aan berichten over dit probleem op. Het was een heuse ontwerpfout van Audi, te kleine schraapveren waardoor de auto na 100.000km steeds meer olie gaat verbruiken totdat uiteindelijk de motor zelf kaopt gaat.

En daar willen wij Autobedrijf Kooy toch wel een groot compliment maken hoe ze dit hebben opgepakt. Het probleem werd erkend en we kregen de geruststellende woorden "u heeft BOVAG garantie en wij gaan het voor u herstellen".

Het betrof een motorrevisie, zeg maar een open hart operatie. Zuigers, krukas en distributieriem en nog veel meer werd allemaal vervangen. Binnen een paar dagen kregen we de auto volledig gereviseerd en kosteloos weer terug.

En daar wil ik AutokooY nóg een compliment maken. Zij beschikken over grote deskundigheid en vakmanschap waardoor de revisie bij hun in goede handen was.

De auto loopt werkelijk als een zonnetje en na duizenden kilometers geen druppel olieverbruik.

Chapaux heren!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Huizen

06-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is prettig om hier binnen te lopen.
Rustgevende sfeer.
Je wordt correct en openhartig benaderd.
Ik heb kunnen proef rijden zonder enige verplichting te voelen. Uiteindelijk besloten hier een mooie auto te kopen.
Inclusief een half jaar garantie en de nodige onderhoudt beurt is bij aflevering netjes uitgevoerd.
Ook andere zaken zoals voor nieuwe banden en uitlijnen zijn correct volgens afspraak gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Apeldoorn

31-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In Juni dit jaar een Opel Zafira gekocht. Er moest nog 'iets kleins' opgelost worden en dan kon de auto afgehaald worden. Het bleek uiteindelijk een redelijk grote reparatie te zijn om het euvel te verhelpen, maar de garage heeft dit zonder mopperen en zonder prijsverhoging uitgevoerd. Helemaal TOP!!
Ook na 4 maanden een reparatie in onze eigen woonplaats uit laten voeren (na overleg met autobedrijf Kooy) en zij hebben dit grotendeels bekostigd omdat er 6 maanden BOVAG garantie was overeengekomen. Ook helemaal TOP!!
Ze doen gewoon wat ze beloven!! Zou elk bedrijf moeten doen.....


Ja, ik beveel dit aan

Anuvrat uit Amstelveen

03-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: As an expat in Netherlands, I was looking for a reliable and genuine company that sells used cars. Searching through internet, on website like autotrack.nl , I saw a car that was well into my budget and looked nice.
I also rely a lot on the customer reviews and feedbacks provided to a company and this company had more than 9 rating. Very Impressive!

I finally went to this company, met Mark and his father. At the very first look, I was impressed with the company showroom. Clean, shining, amazing cars at superb price. Above all the hospitality and treatment you get from Mark and his father is warm and welcoming. In short time I signed the contract for my car and got it in 3 days.
If was unfortunate with me that my car showed a technical issue one day later, but, as I believe in customer rating (>9) of a company, this company didn't prove me wrong. They offered me to get the car back as soon as possible, and repaired it immediately.
This company is really good and reliable for selling good cars and best of all , the after sale service they provided to me when I faced the problem.
Thanks to Kooy's. I will strongly recommend to go this company.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Rosmalen

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, duidelijk en vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

D uit D

16-09-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je naar 2 jaar iets hebt ben je niet meer belangrijk koop gedaan daarna over!


Mitchel uit Rotterdam

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een volkswagen golf 7 gekocht en ben uitstekend geholpen alle afspraken nagekomen en kreeg er zelfs een set winterbanden op velg bij ! Echt een aantader!!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit KRIMPEN AAN DE LEK

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: van de zomer auto gekocht bij gebrs. kooij. erg blij mee super geholpen en nog gelachen ook gezellige mensen, en wij blij met de goede service. vriendelijke groet S. van Herk sloopwerken vooral van cor.....


Ja, ik beveel dit aan