Beoordelingen Autobedrijf Kooy

9,1
140 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 140 beoordelingen

Anuvrat uit Amstelveen

03-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: As an expat in Netherlands, I was looking for a reliable and genuine company that sells used cars. Searching through internet, on website like autotrack.nl , I saw a car that was well into my budget and looked nice.
I also rely a lot on the customer reviews and feedbacks provided to a company and this company had more than 9 rating. Very Impressive!

I finally went to this company, met Mark and his father. At the very first look, I was impressed with the company showroom. Clean, shining, amazing cars at superb price. Above all the hospitality and treatment you get from Mark and his father is warm and welcoming. In short time I signed the contract for my car and got it in 3 days.
If was unfortunate with me that my car showed a technical issue one day later, but, as I believe in customer rating (>9) of a company, this company didn't prove me wrong. They offered me to get the car back as soon as possible, and repaired it immediately.
This company is really good and reliable for selling good cars and best of all , the after sale service they provided to me when I faced the problem.
Thanks to Kooy's. I will strongly recommend to go this company.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Rosmalen

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, duidelijk en vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

D uit D

16-09-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je naar 2 jaar iets hebt ben je niet meer belangrijk koop gedaan daarna over!


Mitchel uit Rotterdam

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een volkswagen golf 7 gekocht en ben uitstekend geholpen alle afspraken nagekomen en kreeg er zelfs een set winterbanden op velg bij ! Echt een aantader!!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit KRIMPEN AAN DE LEK

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: van de zomer auto gekocht bij gebrs. kooij. erg blij mee super geholpen en nog gelachen ook gezellige mensen, en wij blij met de goede service. vriendelijke groet S. van Herk sloopwerken vooral van cor.....


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Langeraar

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke ontvangst en we zijn goed geholpen echt een aanrader om een keer te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

C.J.vd uit Zeewolde

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Alles ging volgens afspraak. De C Max stond klaar voor een proefrit. De Peugeot werd snel getaxeerd. Een aantal zaken werden keurig opgelost. Prima aflevering. Alles wat beloofd was werd nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Chakira uit Helmond

01-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij met mijn nieuwe auto rij er nu paar dagen mee en helemaal top! Top service echt goed geholpen kon gelijk een keuze maken auto en snel mee kunnen nemen! Alles voor me geregeld helemaal toppie


Ja, ik beveel dit aan

Dicky uit Utrecht

28-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vandaag mijn toyota aygo opgehaald ik ben bij het uitzoeken en de aankoop van de occasion uitstekend geholpen en al mijn wensen zijn uitstekend nagekomen.
Alleen maar lof voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid en het uitstekende kopje koffie.
Tot snel voor de onderhoud van mijn auto want ik ben van plan er lang plezier van te gaan hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Odiliapeel

23-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topservice en doen gewoon wat ze zeggen, dat telt !!


Ja, ik beveel dit aan