Beoordelingen Autobedrijf Kooy

9,1
152 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Guus. uit Delft

16-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Kooy een Opel Corsa van ruim 15 jaar oud gekocht voor onze dochter , Keurige auto en in goede staat. Wij zijn heel vriendelijk geholpen. waren na de proefrit zeer tevreden over deze auto geen rammeltje geen trillingen op de grote weg niets van dat. kan iedereen dit autobedrijf aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

simone uit delft

14-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Direct geholpen toen ik op weg naar huis ineens een vervelend oranje lampje in mijn dashboard zag branden. Bleek gelukkig een kleinigheidje te zijn, en kon zo weer snel mijn weg vervolgen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

14-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk een occasion (Kia Picanto, 2011) gekocht. De medewerkers zijn erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Bij het ophalen zag de auto er van binnen en buiten als nieuw uit. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en kan Autobedrijf Kooy zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Capelle aan den IJssel

07-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een Nissan Qashqai gekocht uit 2007, tot mijn verbazing zag deze er echt als nieuw uit. zowel van binnen als van buiten! Het zijn aardige mensen en verlenen goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Reile uit Utrecht

25-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: VW Beetle van 2001 gekocht vorig jaar april. Alle afspraken werden netjes nagekomen, de bekleding bleek onverhoopt een beetje gescheurd te zijn en nog wat kleine dingetjes, dit werd meteen opgelost. Daarna nog een paar keer binnengelopen voor kleine dingetjes, ik word altijd snel en vriendelijk en adequaat geholpen. Nu ook de APK en klein onderhoud daar laten doen. Ik kon vlot terecht, en alles werd piekfijn in orde gemaakt. Fijn bedrijf met echte vakmannen!


Ja, ik beveel dit aan

Kimberley uit Zwijndrecht

10-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week zaterdag onze nieuwe auto opgehaald. Ze staan je netjes te woord, beantwoorden alle vragen en zijn hun afspraken die we gemaakt hebben met ze netjes nagekomen! Nu al paar dagen gereden ermee en rijdt super! Bedankt nogmaals! 😃


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Berkel en Rodenrijs

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op 08-12 een Opel Insignia gekocht.
Prima geholpen door Robert en Mark. Echt aardige mensen en zeker niet van het type autoverkoper waar je meestal mee te maken hebt.
En een supermooie auto!
Omdat ik de volgende dag jarig was hadden ze zelfs nog een bos bloemen voor me gekocht.
Hoe lief is dat?!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Boskoop

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zojuist een volkswagen cross gekocht, fantastische auto. Vriendelijke mensen, een eerlijk verhaal, top service.
Fijn om zo een nieuwe auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Utrecht

21-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Drie weken geleden een knalrode Hyundai Getz gekocht. Afgesproken voor de koop een nieuwe band en de koplamp kitten. Zijn zelfs twee nieuwe banden geworden bij aflevering. Kortom, keurig afgeleverd en ik ben erg blij met mijn auto!! Fijn zaken gedaan Ardo !!


Ja, ik beveel dit aan

Michael en Paula uit Zeist

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben deze zomer een mooie Audi A4 Avant 1.8 TFSI gekocht. We werden uitstekend geholpen en de auto werd perfect afgeleverd. Na enige weken bleek dat het olieverbruik van de auto ver boven de norm lag. Een korte blik op internet leverde direct een stortvloed aan berichten over dit probleem op. Het was een heuse ontwerpfout van Audi, te kleine schraapveren waardoor de auto na 100.000km steeds meer olie gaat verbruiken totdat uiteindelijk de motor zelf kaopt gaat.

En daar willen wij Autobedrijf Kooy toch wel een groot compliment maken hoe ze dit hebben opgepakt. Het probleem werd erkend en we kregen de geruststellende woorden "u heeft BOVAG garantie en wij gaan het voor u herstellen".

Het betrof een motorrevisie, zeg maar een open hart operatie. Zuigers, krukas en distributieriem en nog veel meer werd allemaal vervangen. Binnen een paar dagen kregen we de auto volledig gereviseerd en kosteloos weer terug.

En daar wil ik AutokooY nóg een compliment maken. Zij beschikken over grote deskundigheid en vakmanschap waardoor de revisie bij hun in goede handen was.

De auto loopt werkelijk als een zonnetje en na duizenden kilometers geen druppel olieverbruik.

Chapaux heren!!


Ja, ik beveel dit aan