Beoordelingen Autobedrijf Kooy

9,1
163 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Stephanie uit Bussum

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We moved here from Canada end of August and I searched who was a reputable used car company for our first car, I came to Kooy and Ardo advised me which car would suit our family of 5 in our budget. It was a fabulous car with no problems. I told him I would be back in about 6 months to upgrade our car, he said no problem. We traded in our car yesterday and bought a newer and bigger SUV. I got a great trade in price for my car and we were so pleased with our friendly service and professionalism given to us for the second time. I would recommend Kooy to anyone who wants top quality friendly service with a bonus of extremely clean, shiny, and new looking cars. We will be back, thank you!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vlot een mooie auto kunnen kopen Er was geen tijd voor nog enkele onderhoud zaken zoals oliefilter
Dit werd netjes met de vraag prijs verrekend.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Gennep

03-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdje geleden heb ik een Dacia gekocht. De advies en service is soepel gelopen. Zal Zo terug gaan groetjes Jos


Ja, ik beveel dit aan

Harry

03-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen November een Skoda Fabia gekocht bij dit bedrijf. Het contact was duidelijk, snel en volledig. Zowel per telefoon als per email. Auto gekocht met BOVAG garantie voor een normale meerprijs en de auto werd afgeleverd zoals afgesproken inclusief de besproken reparaties. Tijdens de 6 maanden garantie periode ben ik tegen een aantal defecten aangelopen. Sommige werden direct opgelost, bij andere moest ik vaker terug komen om het opgelost te krijgen. Een leenauto was altijd beschikbaar. De mensen van Autobedrijf Kooy doen er in ieder geval alles aan (binnen het redelijke) om je als tevreden klant achter te houden. Bij een volgende aankoop ga ik eerst kijken wat ze in de aanbieding hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zwolle

27-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed bedrijf met vriendelijk personeel, een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Utrecht

27-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands Volvo C30 ben ik heel goed geholpen door Autobedrijf Kooy. Zowel de informatie en proefrit voorafgaand aan de koop, de gang van zaken tijdens de koop en - heel belangrijk - de aftersales/service. Heel professioneel, betrokken persoonlijk en klantgericht ben ik geholpen. Zeer tevreden dus.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Amsterdam

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn super blij met onze nieuwe tweedehands droomauto, een Skoda Yeti die we enkele weken hier hebben gekocht. We vonden de service erg goed, vriendelijk, deskundig, zonder pushen en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Katwijk

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk, snelle/goede verkoop en een fijne auto gekocht! Wij zijn er blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Karima

02-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een slechte ervaring bij een andere autobedrijf ben ik bij autogarage Kooy uitgekomen. Ik heb hier mijn eerste auto aangeschaft en ben er erg blij mee. Ze staan je vriendelijk te woord en verkopen je een goede auto zonder verborgen gebreken. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben super verrast over de goede service die autobedrijf Kooy heeft geboden! Onlangs kocht ik een auto via marktplaats bij deze garage. De communicatie liep goed, we konden op zeer korte termijn een proefrit maken en hebben besloten de auto te kopen. Ondanks dat dit rond sluitingstijd was, werd er wel de tijd voor ons genomen. De auto was een paar dagen ervoor ingeleverd door iemand anders, dus kon wel wat onderhoud gebruiken en dat hebben ze allemaal voor ons geregeld! Echt super! Door hen rijd ik nu met een grote glimlach in mijn mooie 'nieuwe' auto!!


Ja, ik beveel dit aan