Beoordelingen Autobedrijf Kooy

9,1
171 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 171 beoordelingen

Patrick uit Leiden

20-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke kia ceed gekocht...klantvriendelijke mensen en de service is top...wat ze beloven komen ze ook na zoals dat overal zo zou moeten zijn!!zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto bleek achteraf toch geen bluetooth module te hebben.
Carkit uit oude auto alsnog kostenloos ingebouwd. Netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit De Meern

15-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het is donderdag en ik ga zondag met vakantie. Mijn Volvo doet 'gek', bij het optrekken en rustig naar de snelweg, stoot en schudt hij wat. Ik ga zo niet prettig op vakantie. Ik rijd vrijdagmorgen ( zonder afspraak) naar Kooy. Ik overleg met Peter. 'Ach laat maar staan' zegt hij 'ik kijk er wel naar, het zou aan de bobine kunnen liggen'. Afijn ik blij want ik kan hem achter laten. Ik word later gebeld door Kooij, het is niet de bobine maar een kantelsteun. Kooij geeft me de kosten aan en bestelt de steun. 'Als ie er om 14.00 uur is, dan kan Peter hem vandaag er nog inzetten' zegt Kooij. Om 15.30 uur word ik gebeld.....'Uw auto staat klaar meneer de Romijn'.
Ik helemaal blij, mijn vrouw ook....we kunnen met een gerust hart op vakantie. Wauhhh wat een garage, zonder afspraak terecht kunnen in deze tijd, dat is toch FANTASTISCH.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit De Meern

14-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze auto (Nissan) kwam niet door de APK. Toen hebben we een andere auto (Skoda) bij Kooij gekocht. Ik vond het eerst erg jammer om niet meer in mijn Nissan te kunnen rijden, Maar de "nieuwe" is geweldig!
We worden altijd heel goed geholpen bij Kooij, vriendelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Nieuwegein

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier al ruim 20 jaar, mijn 1e auto hier aangeschaft en nooit meer weggegaan. Service is altijd prima en de medewerkers van Auto Kooy zijn allen vriendelijk, deskundig en bijzonder behulpzaam (niet alleen de eigenaren, dit geldt ook voor de monteurs en de mensen achter de balie of aan de telefoon!). Het is mijn ervaring dat andere autobedrijven je als vrouw nogal eens negeren wanneer je in een showroom rondloopt op zoek naar iets anders, maar bij Kooy voel ik me altijd welkom. Afgelopen maand heb ik mijn auto na 11 jaar ingeruild voor een leuke Citroen DS3. Ik ga hier altijd weg met een goed gevoel; ik heb dan een goeie deal gemaakt en weet dat zij er ook aan verdiend hebben (en zo hoort het ook).


Ja, ik beveel dit aan

Noud uit Utrecht

20-05-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede service! Denken mee en lossen zaken snel en naar tevredenheid op.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Papendrecht

18-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg fijn bedrijf hebben recent een prima auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Harlingen

14-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Medio april een Spark gekochten een weekje later werd ik geconfronteerd met een paar kleinigheden die verholpen moeten worden. Ik woon niet naast de deur dus eerst maar even telefonisch contact. Kom maar langs dan maken we het in orde was het antwoord. Inderdaad, ik kwam langs en het werd meer dan in orde gemaakt. Nogmaals mijn dank voor de uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Bussum

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We moved here from Canada end of August and I searched who was a reputable used car company for our first car, I came to Kooy and Ardo advised me which car would suit our family of 5 in our budget. It was a fabulous car with no problems. I told him I would be back in about 6 months to upgrade our car, he said no problem. We traded in our car yesterday and bought a newer and bigger SUV. I got a great trade in price for my car and we were so pleased with our friendly service and professionalism given to us for the second time. I would recommend Kooy to anyone who wants top quality friendly service with a bonus of extremely clean, shiny, and new looking cars. We will be back, thank you!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vlot een mooie auto kunnen kopen Er was geen tijd voor nog enkele onderhoud zaken zoals oliefilter
Dit werd netjes met de vraag prijs verrekend.


Ja, ik beveel dit aan