Beoordelingen Autobedrijf Kooy

9,1
166 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
151 t/m 160 van 166 beoordelingen

Rick uit Utrecht

02-01-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al 10 jaar zeer tevreden klant bij de Autobedrijf gebroeders Kooy. Een jong team met goede kennis van zaken. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij de gebroeders Kooy. Kan niks anders zeggen dan; Een top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Niels

02-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds vier jaar ben ik vaste klant en ik ben altijd zeer tevreden geweest. Service staat bij Autokooy in hoog vaandel. Ik heb meerdere auto bij hen gekocht en ben daarbij altijd goed geholpen. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend en ik ken de mensen bij Autokooy als deskundig, redelijk en betrouwbaar. Mannen, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Utrecht

12-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier - nu bijna een jaar geleden - een 2e hands renault twingo gekocht. Tot nu toe met heel veel plezier mee gereden. Nog net binnen de garantie een klein probleem, er werd goed naar me geluisterd en is prima opgelost. Ik ga zeker terug voor de APK en grote beurt die eraan zitten te komen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit vleuten

20-11-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele familie daar wel een auto gekocht, voor een apk of reparatie of een andere auto, staan er altijd klaar, kom er al +/- 18 jaar zonder problemen.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Utrecht

06-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Maarssen

31-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij stom toeval bij Autokooy beland met een lekker band. Normaal ging ik altijd naar de dealer, maar kon nu niet verder rijden. Ik ben nu een paar maanden (en een APK/Grote Beurt) verder en ik peins er niet over om weer terug naar m'n dealer te gaan. Wat een leuk en deskundig bedrijf zeg. Om over het factuurbedrag nog maar te zwijgen..haha. Mensen die twijfelen, ga gerust!!


Ja, ik beveel dit aan

rob uit montfoort

06-09-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit vind ik een goed bedrijf en een eerlijk bedrijf reden heb er een auto ingeruild op een mazda en vond de dskundigheid van de gebroeders kooy reden genoeg om met hun in zee te gaan erwas wat aan de auto startmotorkapot werd gemaakt zonder financieelgezeur kon er zelfs een huurauto meenemen gebroeders kooy chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

30-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig, denken mee, vriendelijk personeel, service gericht, beter geprijsd dan de merkdealers. Brengen kleine dingen ook niet altijd in rekening.


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit utrecht

22-08-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: een goed betrouwbaar bedrijf,de mensen zijn niet te beroerd om je,wanneer je tussendoor komt,te helpen.
ze staan je met raad en daad bij.
ze kijken naar de mensen en luisteren goed naar je.


Ja, ik beveel dit aan

cor uit Vlaardingen

20-08-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verleden maand een Opel met weinig kilometers erop gekocht.
Over de prijs met inruil werden wij het snel eens. Prettig zaken doen met dit bedrijf, temeer omdat de verkoper technisch zeer goed op de hoogte is en met de klant meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan