Beoordelingen Autobedrijf Koudijs

8,9
103 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

Ilona en Martijn Rijk uit Capelle aan den IJssel

16-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik waren op zoek naar een gebruikte auto. De organisatie komt betrouwbaar over. Dick en Bart hebben goede kennis van de auto en zijn bereid vragen te beantwoorden. We zijn netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

30-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar bedrijf. Erg vriendelijke verkopers. We zijn zeer tervreden met onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Hoogeveen

07-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn droomauto (Mercedes CLA 220CDI bomvol opties) gekocht bij autobedrijf Koudijs. Nu genieten van deze mooie auto!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Utrecht

05-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf, nieuwe aankoop en inruil goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Arnhem

02-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Ford C Max gekocht bij Koudijs. Ons eerste bezoek aan dit bedrijf en direct zeer hartelijk ontvangen. We zijn heel tevreden met de goede service, met het vriendelijke en meedenkende personeel. Top familiebedrijf waar wat ons betreft service, kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Houten

27-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positieve ervaring met Koudijs. Onderhoud en APK worden netjes uitgevoerd. Uurloon is laag vergeleken met andere bedrijven. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Silvolde

03-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel erg tevreden over onze aankoop. Deze garage heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

dennis uit rijssen

02-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn goed geholpen en ze willen dat de klant te vrede weg gaat met een auto. we hebben echt een goed gevoel van het bedrijf en daarom hebben we bij hun een auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

R uit W

26-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik vind dat ik goed geholpen ben en dat de service uitstekend was en dat alles correct is afgehandeld.
De auto is zeer netjes en goed afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

chauffeur PostNL uit Ede

19-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens de zware storm reed ik in het bos de bedrading onder de bestelauto los. Gelukkig was ik dicht in de buurt bij Bovag garage Koudijs. Na een vriendelijk ontvangst en een kopje koffie kon ik al snel door vakkundige hulp mijn route vervolgen. Bovendien, en dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend , was de reparatie gratis. Super bedankt heren.


Ja, ik beveel dit aan