Beoordelingen Autobedrijf Koudijs

8,9
91 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Anoniem

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg betrouwbaar, vriendelijk en enthousiast. Erg leuk om hier mijn auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb na een onduidelijke "afwijking" aan de door mij aangeschafte Audi A4 mijn auto teruggebracht met deze melding. Het probleem (dat al niet gemakkelijk bleek op te sporen) is uitstekend, vakkundig, en zonder af te doen aan kwaliteit opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ede

14-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig in de omgang, alles ziet er netjes en keurig uit. Ik ga hier zeker mijn auto laten onderhouden.
Een ongedwongen aankoop van een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

ANDY uit AMERSFOORT

05-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: DE AUTO WAS VERKEERD GEPRIJS OP INTER NET MAAR DAT IS HEEL NETJES OP GELOST DOOR DE FRIMA KOUDIJS


Ja, ik beveel dit aan

JJH uit Nijmegen

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Koudijs. We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Duidelijke afspraken en geen verrassingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe astra gekocht.
heel vriendelijk geholpen door het personeel
zeer te vrede over het bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Bussum

20-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij Autobedrijf Koudijs uitgekomen voor de aanschaf van mijn Audi S5. Het is een familiebedrijf en dat merk je aan de manier waarop je als klant wordt behandeld, erg prettig.

Enige punt van "kritiek" is dat een defect wat bij het ophalen van de auto werd geconstateerd pas ruime tijd later is verholpen. Wel kreeg ik kosteloos een andere auto tot mijn beschikking.


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Utrecht

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, goede service, netjes en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Harderwijk

17-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kochten een zeer nette gebruikte opel Astra bij autobedrijf Koudijs.De auto was keurig nagekeken en gereinigd en de verkoop ging zeer correct en vriendelijk door zowel dhr Koudijs als Koudijs junior.Niet alleen de verkoop liep prettig maar ook de na service liep boven verwachting.De garage is uitgerust met vakkundige monteurs en niets is te veel.Echt een vakgarage die aan te bevelen is voor het kopen van een auto maar zeker ook voor de nodige onderhoudsbeurten.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Sneek

18-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een geweldige ervaring met deze garage, we hebben een Astra van 2013 gekocht, de auto is spic en span afgeleverd zowel de buiten als de binnenkant, zeer klantvriendelijk, prettig geholpen door Dick, na drie jaar ga ik weer naar garage koudijs voor een jong gebruikte auto, m.a.w. een super garage.


Ja, ik beveel dit aan