Beoordelingen Autobedrijf Koudijs

8,9
95 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

R uit W

26-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik vind dat ik goed geholpen ben en dat de service uitstekend was en dat alles correct is afgehandeld.
De auto is zeer netjes en goed afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

chauffeur PostNL uit Ede

19-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens de zware storm reed ik in het bos de bedrading onder de bestelauto los. Gelukkig was ik dicht in de buurt bij Bovag garage Koudijs. Na een vriendelijk ontvangst en een kopje koffie kon ik al snel door vakkundige hulp mijn route vervolgen. Bovendien, en dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend , was de reparatie gratis. Super bedankt heren.


Ja, ik beveel dit aan

Jimmy uit Rijswijk

24-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net mijn auto ingeruild voor een nette Renault Clio, het bedrijf Koudijs voelde voor mij gelijk goed aan. net bedrijf goede verzorgde auto's en de service was top. Of hier ik hier terug zou komen voor mijn volgende auto? ja zeker.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Elburg

21-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We hebben hier onze auto gekocht en in onderhoud gehad. Erg tevreden. Waar we bij de aanschaf voor 'vielen', was de zeer nette uitstraling van de auto. Ook bij het onderhoud geldt dat de auto weer keurig afgeleverd wordt. Op de details wordt gelet en er werd ook uitgelegd waarom dingen vervangen zijn. Andere kenmerken: Meedenkend, ze nemen de tijd voor je en behulpzaam. I.v.m. Onze verhuizing naar een andere regio hebben we de overstap gemaakt naar een ander autobedrijf. Autobedrijf Koudijs: Bedankt de goede zorgen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg betrouwbaar, vriendelijk en enthousiast. Erg leuk om hier mijn auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb na een onduidelijke "afwijking" aan de door mij aangeschafte Audi A4 mijn auto teruggebracht met deze melding. Het probleem (dat al niet gemakkelijk bleek op te sporen) is uitstekend, vakkundig, en zonder af te doen aan kwaliteit opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ede

14-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig in de omgang, alles ziet er netjes en keurig uit. Ik ga hier zeker mijn auto laten onderhouden.
Een ongedwongen aankoop van een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

ANDY uit AMERSFOORT

05-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: DE AUTO WAS VERKEERD GEPRIJS OP INTER NET MAAR DAT IS HEEL NETJES OP GELOST DOOR DE FRIMA KOUDIJS


Ja, ik beveel dit aan

JJH uit Nijmegen

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Koudijs. We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Duidelijke afspraken en geen verrassingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe astra gekocht.
heel vriendelijk geholpen door het personeel
zeer te vrede over het bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan