Beoordelingen Autobedrijf Koudijs

8,9
107 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Naomi uit Amersfoort

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer profecioneel bedrijf. Erg betrokken naar klanten, en zeer vriendelijk !! Mijn aller eerste auto daar gekocht en nog altijd tevreden. Voor de kleine dingen mag je al langskomen, en hebben altijd enorm snel tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Broek op Langedijk

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superfijn autobedrijf zoals je ze niet vaak meer ziet. Deskundig en goed geholpen, topzaak.


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Zwaag

24-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We gingen voor onze droomauto. Van te voren gebeld en een goed gesprek gehad. Zo werden we ook ontvangen door de eigenaar. Heel transparant en eerlijk. Uiteindelijk op een goede manier tot elkaar gekomen en we hebben de auto gekocht en vandaar opgehaald. Er werd heel veel aandacht aan het moment van ophalen van de auto. Heel prettige ervaring!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick en Trudie uit Lunteren

01-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een eerlijk en super hartelijk bedrijf! Als Lunteraan voor het eerst een auto hier gekocht! Maar nog nooit zo bijzonder goed, hartelijk en eerlijk geholpenšŸ‘ Een aanrader, Dick jij doet het goed en je zoon Bart kunnen jullie trots op zijn! Tot ziens!!! Dick en Trudie van Ginkel


Ja, ik beveel dit aan

Ilona en Martijn Rijk uit Capelle aan den IJssel

16-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik waren op zoek naar een gebruikte auto. De organisatie komt betrouwbaar over. Dick en Bart hebben goede kennis van de auto en zijn bereid vragen te beantwoorden. We zijn netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

30-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar bedrijf. Erg vriendelijke verkopers. We zijn zeer tervreden met onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Hoogeveen

07-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn droomauto (Mercedes CLA 220CDI bomvol opties) gekocht bij autobedrijf Koudijs. Nu genieten van deze mooie auto!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Utrecht

05-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf, nieuwe aankoop en inruil goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Arnhem

02-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Ford C Max gekocht bij Koudijs. Ons eerste bezoek aan dit bedrijf en direct zeer hartelijk ontvangen. We zijn heel tevreden met de goede service, met het vriendelijke en meedenkende personeel. Top familiebedrijf waar wat ons betreft service, kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Houten

27-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positieve ervaring met Koudijs. Onderhoud en APK worden netjes uitgevoerd. Uurloon is laag vergeleken met andere bedrijven. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan