Beoordelingen Autobedrijf Koudijs

8,8
88 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

ANDY uit AMERSFOORT

05-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: DE AUTO WAS VERKEERD GEPRIJS OP INTER NET MAAR DAT IS HEEL NETJES OP GELOST DOOR DE FRIMA KOUDIJS


Ja, ik beveel dit aan

JJH uit Nijmegen

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Koudijs. We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Duidelijke afspraken en geen verrassingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe astra gekocht.
heel vriendelijk geholpen door het personeel
zeer te vrede over het bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Bussum

20-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij Autobedrijf Koudijs uitgekomen voor de aanschaf van mijn Audi S5. Het is een familiebedrijf en dat merk je aan de manier waarop je als klant wordt behandeld, erg prettig.

Enige punt van "kritiek" is dat een defect wat bij het ophalen van de auto werd geconstateerd pas ruime tijd later is verholpen. Wel kreeg ik kosteloos een andere auto tot mijn beschikking.


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Utrecht

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, goede service, netjes en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Harderwijk

17-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kochten een zeer nette gebruikte opel Astra bij autobedrijf Koudijs.De auto was keurig nagekeken en gereinigd en de verkoop ging zeer correct en vriendelijk door zowel dhr Koudijs als Koudijs junior.Niet alleen de verkoop liep prettig maar ook de na service liep boven verwachting.De garage is uitgerust met vakkundige monteurs en niets is te veel.Echt een vakgarage die aan te bevelen is voor het kopen van een auto maar zeker ook voor de nodige onderhoudsbeurten.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Sneek

18-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een geweldige ervaring met deze garage, we hebben een Astra van 2013 gekocht, de auto is spic en span afgeleverd zowel de buiten als de binnenkant, zeer klantvriendelijk, prettig geholpen door Dick, na drie jaar ga ik weer naar garage koudijs voor een jong gebruikte auto, m.a.w. een super garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben twee auto's hier gekocht en in onderhoud en wij zijn zeer tevreden! Het zijn goede, fijne en mooie verzorgde auto's. De garage en apparatuur waarmee gewerkt wordt is tip top in orde en de auto's die in de showroom staan zien er altijd netjes en schoon uit. Ze zijn altijd bereikbaar en staan gelijk voor je klaar. Zeer klantvriendelijk! Er staat altijd een gratis leenauto klaar. En bij de bandenwissel wordt je auto netjes schoon afgeleverd en de bandenopslag is gratis. Kortom: er is geen beter autobedrijf aan te raden dan Autobedrijf Koudijs uit Lunteren!!!


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Bilthoven

09-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Koudijs is een goed en deskundig bedrijf waar we heel prettig zijn geholpen. En we rijden weer in een prima 'nieuwe' auto!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Elst (utr)

09-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 3 juni j.l. hebben wij een auto gekocht bij Autobedrijf Koudijs. Het contact met de heer Koudijs was meteen goed, voelde vertrouwd, en er werd aan al onze wensen voldaan. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe of 2e hands auto zoekt!!!!


Ja, ik beveel dit aan