Beoordelingen Autobedrijf Koudijs

9,0
113 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Richard uit Barneveld

27-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 25 Mei 2019 heb ik als eerste telefonisch contact gelegd met Autobedrijf Koudijs. Ik had Dhr. Koudijs zelf aan de telefoon. Prettig gesprek met de beste man gehad en de zelfde dag kon ik al langs komen voor de Audi A3.

Op locatie in het mooie Lunteren heeft Dhr. Koudijs mijn vragen prima kunnen beantwoorden en het viel op dat het niet alleen gaat om een verkoop maar, om de mens daar om heen.

Dhr. Koudijs heeft alles in gang gezet zodat wij de Audi A3 dezelfde dag al mee konden nemen naar huis. Fantastisch!!!

Wat een mooie ervaring met deze man welke hart en ziel legt in zijn familiebedrijf.

Vriendelijk bedankt Dhr Koudijs voor de goede zorgen van onze mooie Audi A3.

Ik kom graag volgend jaar weer langs voor de APK keuring.

Met vriendelijke groeten,

Richard Peters uut Barneveld


Ja, ik beveel dit aan

Karst uit Zeist

25-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig en prettig advies.
Voelde voor ons heel betrouwbaar.
Er is alle tijd genomen om vragen te beantwoorden.
Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan.

dank autobedrijf Koudijs.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zeist

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer deskundig en klantgericht.
Daarnaast ook open, transparant, betrouwbaar en meedenkend.
Zeer plezierig om hier een nieuwe auto te kopen
Aanbevolen!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap

11-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf neemt men ruimschoots de tijd om de klant te informeren over de auto waarin u interesse toont.
De ontvangst is vriendelijk en de gemaakte afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

RJ uit Ede

02-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service, vriendelijk, open en transparant. Hiernaast hart voor de auto, maar ook zeker voor de mens!
Absoluut aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Volendam

06-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen is emotie en wanneer vriendelijkheid , menselijkheid en vakkennis er standaard bijgeleverd worden gaat emotie over in een top gevoel !!
Zeer tevreden een prachtige GTC opel gekocht waarbij van beide kanten water bij de wijn gedaan werd om het met de inruil eens te worden.
Bedankt Bart voor het volgens afspraak perfect afleveren van de auto, je vader kan trots op je zijn!
Kom zeker nog eens langs voor een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Amersfoort

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer profecioneel bedrijf. Erg betrokken naar klanten, en zeer vriendelijk !! Mijn aller eerste auto daar gekocht en nog altijd tevreden. Voor de kleine dingen mag je al langskomen, en hebben altijd enorm snel tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Broek op Langedijk

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superfijn autobedrijf zoals je ze niet vaak meer ziet. Deskundig en goed geholpen, topzaak.


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Zwaag

24-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We gingen voor onze droomauto. Van te voren gebeld en een goed gesprek gehad. Zo werden we ook ontvangen door de eigenaar. Heel transparant en eerlijk. Uiteindelijk op een goede manier tot elkaar gekomen en we hebben de auto gekocht en vandaar opgehaald. Er werd heel veel aandacht aan het moment van ophalen van de auto. Heel prettige ervaring!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick en Trudie uit Lunteren

01-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een eerlijk en super hartelijk bedrijf! Als Lunteraan voor het eerst een auto hier gekocht! Maar nog nooit zo bijzonder goed, hartelijk en eerlijk geholpenšŸ‘ Een aanrader, Dick jij doet het goed en je zoon Bart kunnen jullie trots op zijn! Tot ziens!!! Dick en Trudie van Ginkel


Ja, ik beveel dit aan