Beoordelingen Autobedrijf Kroonsberg

8,2
11 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

P uit Houten

10-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto gekocht van 1600,- ...welke na 5000 km al kapot ging omdat men de bougies niet had aangedraaid. Echter zou je dan verwachten als het overduidelijk een men montagefout heeft gemaakt. Dat men dit kosteloos oplost, nee wat schets mijn verbazing, ik wordt nog net niet uitgelachen en men verschuilt zich achter bovag regels. Ik wil bij deze iedereen die erover nadenkt om hier een auto aan te schaffen toch 3x na te denken.

(kroonsberg hoeft met mij geen contact op te nemen over deze kwestie)


henk uit harmelen

23-05-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al jaren een zeer prettig bedrijf om te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Frencis uit Ede

20-08-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima service
zeer vriendelijke eigenaar en personeel behulpzaam en zeer snel problemen oplossend.


Ja, ik beveel dit aan

Janet uit Vleuten

06-12-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag met onze BMW bij Kroonsberg geweest voor een onderhoudsbeurt met een APK, goed advies en aardige mensen.
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Vleuten

28-11-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kroonsbergen is correct, eerlijk en probeert altijd een passende oplossing te vinden voor een goede prijs. Hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

erica uit harmelen

14-09-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Harmelen

22-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben UITERMATE tevreden over dit bedrijf. Zeer deskundig personeel en nette prijzen.
Daar ik iedere dag mijn auto nodig heb voor mijn werk is er altijd een soepele regeling voor mijn onderhoudsbeurten. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

G uit De Meern

02-08-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijne mensen vooral de baas goed uitleg en keurig contact met de mensen wat er vervangen moet worden


Ja, ik beveel dit aan

natasja uit harmelen

20-06-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: een goede service met een vriendelijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

Hildo uit Maarssen

18-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed en eerlijk bedrijf met een uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan