Beoordelingen Autobedrijf Kroonsberg

8,7
80 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

siem uit harmelen

22-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Vleuten

06-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijk en vriendelijk. Brengen je altijd direct op de hoogte van evt mankementen, schade of bijkomende kosten. Goede communicatie, bieden veiligheid en krijg altijd weer een schone auto terug!


Ja, ik beveel dit aan

Erik

05-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Harmelen

26-04-2019
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Woerden

26-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig. Na 3x teleurstelling bij garages in Woerden via internet hier terecht gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit utrecht

23-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en betrouwbaar autobedrijf. Zowel voor onderhoud/reparaties al aankoop. Daarom al jaren vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

hans uit Harmelen

14-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: alle jarenlange goede service. Geeft goede informatie en prijsindicatie bij reparaties en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Harmelen

10-04-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik stond met een lege accu. Kroonsberg gebeld. Zij kwamen meteen en hebben met spoed een nieuwe accu geplaatst terwijl ik koffie kreeg aangeboden.
De garagemedewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk en hebben me uit de brand geholpen!


Ja, ik beveel dit aan