Beoordelingen Autobedrijf Kuijpers

9,6
23 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Anoniem

13-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Oss

27-09-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Autobedrijf Kuijpers staat altijd voor je klaar. Ik kom hier voor aanschaf en onderhoud van mijn auto en ben altijd erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Schaijk

20-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij brengen onze auto’s regelmatig voor apk en of onderhoud. Onze ervaring, fijn contact en goede service! Een eerlijk en betrouwbaar adres


Ja, ik beveel dit aan

Denny uit Reek

20-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

henk uit reek

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Betsie uit Schijndel

17-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk en staan meteen voor je klaar als het nodig is .top.alleen maar goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Groesbeek

15-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, staan altijd voor je klaar in geval van nood, klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd voor je klaar in geval van nood.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Oss

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit autobedrijf werd door een vriendin van mij aangeraden. Ik heb zelf absoluut geen verstand van auto's, dus dan is het fijn als je via via een betrouwbaar bedrijf aangeraden wordt.

Ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg hier een goed gevoel. Inmiddels ben ik in het bezit van een zeer fijne auto (hele traject van deze aankoop was een prettige ervaring en alles werd goed geregeld). Zodra deze auto aan onderhoud of vervanging toe is, kom ik zeker terug. Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan