Beoordelingen Autobedrijf Kusters B.V.

9,0
560 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 560 beoordelingen

Bjorn uit Helmond

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb Kusters laten zoeken naar een occasion. Vanaf eerste contact een heldere en duidelijke communicatie. De auto die voorgesteld werd heb ik ook gekocht. Prijs/kwaliteit is goed. Zeker de aflevering van de auto verdient een compliment. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Yvette & Fons

27-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deskundig advies en een betrouwbare garage.


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Overloon

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Venray

21-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom een vlotte vriendelijke service !


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Overloon

15-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Overloon

09-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Overloon

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Overloon

21-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak 19 mei 2017 voor APK en beurt op maat voor auto met relatief weinig jaarkilometers.
Al jaren goed (correct, behulpzaam, meedenkend) geholpen door Rob Kamerman. Ook al voordat hij bij Kusters in dienst was. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Chau uit Nijmegen

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper, die luistert naar de klant. Komt eerlijk over, zeker niet dwingend, geen verkooppraatjes. Goede inruilprijs gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit VENRAY

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: kleinschalig, persoonlijk, er wordt naar mij geluisterd en er wordt met mij meegedacht. Altijd een vriendelijk woord. Klant vriendelijkheid scoort zeer hoog. Bij onverwachte problemen wordt naar een oplossing gezocht. Beschikbaarheid over een leenauto bij controle/reparatie.
Onze opdracht om een andere auto voor ons te zoeken is perfect uitgevoerd. Precies gevonden wat wij belangrijk vonden.


Ja, ik beveel dit aan