Beoordelingen Autobedrijf Kusters B.V.

8,9
588 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 588 beoordelingen

M. uit Vierlingsbeek

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop van mijn nieuwe auto bij een andere garage is de heer Berni Kusters van garage Kusters mee geweest voor een onafhankelijk aankoopadvies. Ik heb dit als zeer zinvol ervaren. Er is kritisch gekeken naar de technische staat van de auto en naar de carrosserie. Ik kreeg op grond hiervan een gedetailleerde beschrijving van de auto. Dit maakte de beslissing voor mij om de auto te kopen gemakkelijker. Ook is het prettig, dat de heer Kusters voorstelde om aan het einde van de garantieperiode nog een check te doen naar mogelijke problemen/aandachtspunten, die onder de garantie vallen. Voor wat betreft het periodiek onderhoud en andere zaken blijf ik wel gebruik maken van garage Kusters, omdat mijn ervaring met deze garage erg positief is.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Maashees

08-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Omdat die mensen deskundig zijn, zijn ze sneller achter een storing dan een eenmansgarage (die vaak van het werk af gaan omdat ze nog van allerlei andere zaken moeten regelen). Hierdoor is de reparatie uiteindelijk beter uitgevoerd en vaak goedkoper (en minder irritatie).


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit NIJMEGEN

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Wanssum

04-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij paul school geweest .en heb één mooie 208 gekocht hij heeft samen met mij een mooie auto van top tot teen door genomen. Dingen die nog gemaakt moesten worden zijn gemaakt.
Hoop op goede samen werking ..in de toekomst.
GROET Erik bindels


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Meijel

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Vierlingsbeek

21-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op prettige en deskundige wijze samen op zoek gegaan voor een nieuwe occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Cuijk

22-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Nijmegen

10-05-2018
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niet zo goed.2de handse auto gekocht.halfjaar garantie.na garantie direct ernaar.3000 euro onkosten aan de auto gekregen.nieuwe distributieketting moest er op1500 euro..onderdelen van koppeling moesten vervangen worden.kosten 1500 euro.en onderhoudsboekje.was niet bij gehouden.wat mij was verteld dat hij elke beurt had gehad.


Anoniem

15-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Holthees

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service bij aanschaf occassion. Van zoektocht, tot importeren vanuit buitenland tot rijklaar maken. Totale ontzorging!


Ja, ik beveel dit aan