Beoordelingen Autobedrijf Kusters B.V.

8,9
592 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 592 beoordelingen

V. uit Vierlingsbeek

16-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor ons is autobedrijf Kusters een betrouwbare garage, ook voor aankoop van een auto. Men staat altijd klaar voor de klant, kleine reparaties worden meteen verholpen, service is goed, prijs/kwaliteit is prima. Wij zijn al meer dan 20 jaar een tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Boxmeer

02-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het zoeken van een 3008 diesel/hybrid zeer goed geholpen en ons verteld wat goed en niet goed is Bernie heeft daarbij alles geregeld met de diverse bedrijfen zelfs naar Duitsland geweest om een auto te bekijken 👍👍👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Ledeacker

28-03-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettig contact, aardige mensen en prima advies


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Venray

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk personeel en deskundige uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Vierlingsbeek

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop van mijn nieuwe auto bij een andere garage is de heer Berni Kusters van garage Kusters mee geweest voor een onafhankelijk aankoopadvies. Ik heb dit als zeer zinvol ervaren. Er is kritisch gekeken naar de technische staat van de auto en naar de carrosserie. Ik kreeg op grond hiervan een gedetailleerde beschrijving van de auto. Dit maakte de beslissing voor mij om de auto te kopen gemakkelijker. Ook is het prettig, dat de heer Kusters voorstelde om aan het einde van de garantieperiode nog een check te doen naar mogelijke problemen/aandachtspunten, die onder de garantie vallen. Voor wat betreft het periodiek onderhoud en andere zaken blijf ik wel gebruik maken van garage Kusters, omdat mijn ervaring met deze garage erg positief is.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Maashees

08-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Omdat die mensen deskundig zijn, zijn ze sneller achter een storing dan een eenmansgarage (die vaak van het werk af gaan omdat ze nog van allerlei andere zaken moeten regelen). Hierdoor is de reparatie uiteindelijk beter uitgevoerd en vaak goedkoper (en minder irritatie).


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit NIJMEGEN

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Wanssum

04-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij paul school geweest .en heb één mooie 208 gekocht hij heeft samen met mij een mooie auto van top tot teen door genomen. Dingen die nog gemaakt moesten worden zijn gemaakt.
Hoop op goede samen werking ..in de toekomst.
GROET Erik bindels


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Meijel

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Vierlingsbeek

21-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op prettige en deskundige wijze samen op zoek gegaan voor een nieuwe occasion.


Ja, ik beveel dit aan