Beoordelingen Autobedrijf Kusters B.V.

9,0
554 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 554 beoordelingen

Tonny uit Overloon

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Overloon

21-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak 19 mei 2017 voor APK en beurt op maat voor auto met relatief weinig jaarkilometers.
Al jaren goed (correct, behulpzaam, meedenkend) geholpen door Rob Kamerman. Ook al voordat hij bij Kusters in dienst was. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Chau uit Nijmegen

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper, die luistert naar de klant. Komt eerlijk over, zeker niet dwingend, geen verkooppraatjes. Goede inruilprijs gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit VENRAY

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: kleinschalig, persoonlijk, er wordt naar mij geluisterd en er wordt met mij meegedacht. Altijd een vriendelijk woord. Klant vriendelijkheid scoort zeer hoog. Bij onverwachte problemen wordt naar een oplossing gezocht. Beschikbaarheid over een leenauto bij controle/reparatie.
Onze opdracht om een andere auto voor ons te zoeken is perfect uitgevoerd. Precies gevonden wat wij belangrijk vonden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Overloon

12-04-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima !


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

09-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paul stond ons met raad en daad en veel geduld bij om een keuze te maken tussen de vele mogelijkheden: enkele modellen van de vertrouwde Volkswagen en enkele modellen van Peugeot. Rustig werd ons de tijd gegund om verschillende proefritten te maken en de juiste afwegingen te maken. Een prachtige, bijna nieuwe Peugeot 308 werd op de kop getikt door Paul en het Kusters-team (Berni, Mandy, Ed, ..). Het hele proces werd heel professioneel doch hartelijk afgehandeld en we zijn tot op heden erg blij met de finale keuze. Zonder twijfel is Autobedrijf Kusters B.V. een aanrader, niet alleen voor aankoop maar ook voor onderhoud van de wagen!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Overloon

08-04-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Holthees

01-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.
Ook voor een klus tussendoor wordt in dien mogelijk de helpende hand toegestoken.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Overloon

31-03-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit Overloon

30-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bevallen, was de eerste onderhoudsbeurt bij Kustets.


Ja, ik beveel dit aan