Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,3
68 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Jan uit Bodegraven

26-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig ontvangen en te woord gestaan. Geen gezeur over de inruilprijs van mijn auto. zijn er prima uitgekomen. Dit bedrijf is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Krimpen aan den IJssel

21-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden. Onlangs een Nissan gekocht bij Beumer. Buiten garantieperiode vandaag toch gratis reparatie verricht door Beumer. Je wordt als klant netjes behandeld, is een betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan een super service bij deze garage. De heren hebben zelfs overgewerkt om mijn auto op tijd weer gereed te maken. Ik zal deze garage dan ook zeker aanraden en uiteraard gaat mijn dank uit naar het team van Beumer!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Schiedam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist een Nissan aangeschaft. De service was super goed en ook over de afhandeling ben ik erg te spreken! Vriendelijke mensen, nette garage. De auto ziet er als nieuw uit! Ik zal zeker terugkeren voor onderhoud aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten en Chintana uit Schiedam

31-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongeveer een maand geleden moesten onze beide nissan's een kleine beurt en een APK, s'morgens bracht ik eerst met de auto van m'n vrouw (nissan Micra) binnen een uur was het geregeld, direct daarna was mijn auto aan de beurt (nissan primera P12) ook die was zonder noemenswaardige mankementen (alleen een klein adviespuntje) binnen een uurtje klaar.
Vandaag kwam ik ook langs met auto1 (vervangen lampje voor) en daarna met auto 2 voor een nieuwe accu. Met beide auto's kwam ik zonder afspraak binnen en wat een top service, direct gingen ze aan het werk en nog voor ik m'n koffie op had waren ze klaar, met een niet al te rare en hoge rekening (onderdelen kosten wat ze kosten en geen rare winst marges). Wij (mijn vrouw en ik) zijn zeer te spreken over Autobedrijf Beumer en zullen hier zeker terug komen, TOP SERVICE !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Schiedam

28-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop er al jaren nooit geen klachten gehad bij de laatste beurt zelfs gestofzuigd


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Schiedam

13-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vervelend geluid in de auto van onze dochter. Blijkt rammelend hitteschild onder de auto. Gelijk op de brug. Probleem verholpen. Binnen een half uur weer weg en een rekening, die meer op een aardigheidje/fooitje lijkt.
Wederom een super service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundige service en uitermate vriendelijk personeel. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Dick en Mieke uit Schiedam

26-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 25 maart 2017 gebruikte auto gekocht, netjes behandeld goede uitleg over de auto.
Perfect geholpen door Luc Beumer, bedrijf met verstand van auto's en service naar de klant.
Zeker een aanrader. 9.5


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Schiedam

24-03-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Boefjes hadden mijn raampje in gegooid, dus moest dat even opgelost worden en ik had een elektrisch probleempje aan de "massa" van mn achterlicht, alles weer fantastisch vlot geregeld. Ik kon alleen zelf niet (werk) mijn auto snel weer halen. Dus werd het de volgende dag, weer keurig geregeld door Beumer zoals altijd!!!!!


Ja, ik beveel dit aan