Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,4
79 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Ron uit Schiedam

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al sinds de eerste auto in 1987 vaste klant bij Autobedrijf L.D. Beumer en ook deze auto is weer keurig geleverd en naar volle tevredenheid. Al jaren volop vertrouwen in het vakmanschap en deskundige begeleiding van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Schiedam

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar je altijd voor elk probleem terecht kan. Er wordt altijd mee gedacht of je wordt direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

16-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke benadering, transparant en volgens mij 'eerlijk'. Niet alleen 'de baas' , maar ook alle medewerkers staan voor je klaar. Wij zijn al jarenlang klant bij Beumer en toen wij onlangs een andere auto wilden, heb ik overal gekeken, maar ik kwam toch bij MIJN garage terug!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit VLAARDINGEN

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: weer een nieuwe Qashqai we kunnen er weer tegen aan ! dank voor de goede service al jaren


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit SCHIEDAM

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb van de week mijn 3e auto gekocht bij auto bedr. Beumer in schiedam. Ik ben er heel blij mee. Ben uiteraard weer super tevreden. Top geholpen zoals altijd GEWELDIG echt SUPER


Ja, ik beveel dit aan

wouter.c uit 's-Gravenhage

25-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Vlaardingen

25-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al meer dan 30 jaar klant bij Beumer Autobedrijf. Nog nooit hebben we klachten gehad bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Schiedam

27-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Nissan primera komt langzaam op leeftijd (2005) en dan kun je soms kleine mankementen krijgen, zoals nu ook. Maar oor autobedrijf Beumer is de kwaliteit en expertise zo groot dat alles zo weer opgelost is en voor eerlijke prijzen en eerlijk advies. Zo had ik een repararie aan mn Nissan waar je gemakkelijk een hele serie ondedelen aan zou kunnen verspijkeren en zo een klant met hoge kosten zou kunnen opzadelen., maar nee na een dag belde Luc mij op dat ze hadden alles nagekeken en met duidelijke uitleg vertelde Luc me dat het allemaal nog best mee viel. En niet alles vervangen hoefde te worden en besprak een duidelijke "plan de camagne" met me. Daar hou ik nou van, helemaal top mannen!!!


Ja, ik beveel dit aan

danny uit schiedam

19-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In november hebben wij bij Beumer een tweedehands opel Corsa gekocht. 4 รก 5 maanden later bleek, na controle dat het kachelhuis kapot was. Deze is netjes, gratis vervangen, omdat de auto nog binnen onze garantie viel. Aangezien dit een extreem dure en lastige reparatie is, zijn wij Autobedrijf L.D Beumer heel dankbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Remon uit Beilen

12-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 11-06-2018. Weer vanuit Beilen (Drenthe) naar Schiedam gereden om een auto te kopen. Nu voor mijn vader. Zoals altijd fantastische service en vriendelijkheid van Luc. Auto netjes afgeleverd en gelijk overschijving en verzekering geregeld door dit mooie bedrijf. Bedankt wederom en tot de volgende Nissan


Ja, ik beveel dit aan