Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,4
72 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Maarten uit Schiedam

27-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Nissan primera komt langzaam op leeftijd (2005) en dan kun je soms kleine mankementen krijgen, zoals nu ook. Maar oor autobedrijf Beumer is de kwaliteit en expertise zo groot dat alles zo weer opgelost is en voor eerlijke prijzen en eerlijk advies. Zo had ik een repararie aan mn Nissan waar je gemakkelijk een hele serie ondedelen aan zou kunnen verspijkeren en zo een klant met hoge kosten zou kunnen opzadelen., maar nee na een dag belde Luc mij op dat ze hadden alles nagekeken en met duidelijke uitleg vertelde Luc me dat het allemaal nog best mee viel. En niet alles vervangen hoefde te worden en besprak een duidelijke "plan de camagne" met me. Daar hou ik nou van, helemaal top mannen!!!


Ja, ik beveel dit aan

danny uit schiedam

19-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In november hebben wij bij Beumer een tweedehands opel Corsa gekocht. 4 รก 5 maanden later bleek, na controle dat het kachelhuis kapot was. Deze is netjes, gratis vervangen, omdat de auto nog binnen onze garantie viel. Aangezien dit een extreem dure en lastige reparatie is, zijn wij Autobedrijf L.D Beumer heel dankbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Remon uit Beilen

12-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 11-06-2018. Weer vanuit Beilen (Drenthe) naar Schiedam gereden om een auto te kopen. Nu voor mijn vader. Zoals altijd fantastische service en vriendelijkheid van Luc. Auto netjes afgeleverd en gelijk overschijving en verzekering geregeld door dit mooie bedrijf. Bedankt wederom en tot de volgende Nissan


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Schiedam

11-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super, vorige week had de accu van de auto van mijn vrouw het begeven, 1 belletje, ik kon direct langs komen accu wisselen en binnen 10 minuten weer weg. Het is daar gewoon een top service. Met dien verstande, dat als ik de auto zelf niet meer had kunnen starten ze ook onmiddellijk langs waren gekomen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bodegraven

26-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig ontvangen en te woord gestaan. Geen gezeur over de inruilprijs van mijn auto. zijn er prima uitgekomen. Dit bedrijf is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Krimpen aan den IJssel

21-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden. Onlangs een Nissan gekocht bij Beumer. Buiten garantieperiode vandaag toch gratis reparatie verricht door Beumer. Je wordt als klant netjes behandeld, is een betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan een super service bij deze garage. De heren hebben zelfs overgewerkt om mijn auto op tijd weer gereed te maken. Ik zal deze garage dan ook zeker aanraden en uiteraard gaat mijn dank uit naar het team van Beumer!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Schiedam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist een Nissan aangeschaft. De service was super goed en ook over de afhandeling ben ik erg te spreken! Vriendelijke mensen, nette garage. De auto ziet er als nieuw uit! Ik zal zeker terugkeren voor onderhoud aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten en Chintana uit Schiedam

31-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongeveer een maand geleden moesten onze beide nissan's een kleine beurt en een APK, s'morgens bracht ik eerst met de auto van m'n vrouw (nissan Micra) binnen een uur was het geregeld, direct daarna was mijn auto aan de beurt (nissan primera P12) ook die was zonder noemenswaardige mankementen (alleen een klein adviespuntje) binnen een uurtje klaar.
Vandaag kwam ik ook langs met auto1 (vervangen lampje voor) en daarna met auto 2 voor een nieuwe accu. Met beide auto's kwam ik zonder afspraak binnen en wat een top service, direct gingen ze aan het werk en nog voor ik m'n koffie op had waren ze klaar, met een niet al te rare en hoge rekening (onderdelen kosten wat ze kosten en geen rare winst marges). Wij (mijn vrouw en ik) zijn zeer te spreken over Autobedrijf Beumer en zullen hier zeker terug komen, TOP SERVICE !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Schiedam

28-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop er al jaren nooit geen klachten gehad bij de laatste beurt zelfs gestofzuigd


Ja, ik beveel dit aan