Beoordelingen Autobedrijf Langedijk

8,6
8 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Rodeha Loodgieters

21-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar bedrijfsauto gekocht en zeer tevreden
na twee weken storing aan koplampen maar keurig opgelost!
Nu tweede auto gekocht
Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

pascalle uit Graaf

17-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hebben nu 2 auto's gekocht bij dit bedrijf en over beide auto's zeer tevreden!! Zijn begonnen met een kleintje en de tweede was meer een volwassen auto:-). We konden de eerste zonder probleem omruilen (met bijbetaling) en kregen nog een leuk bedrag terug! Ben gisteren stil komen te staan en ben opgehaald door het bedrijf en ze hebben hem gelijk gemaakt!! Top mensen!! Top service!! Ga nooit meer naar een ander.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Alkmaar

27-06-2016
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Willem uit Koog aan de Zaan

23-09-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een gebruikte Alfa 156 gekocht bij Garage Langedijk. Bij aankomst niet meteen een verkoper op je dak je krijgt alle ruimte. Toen wij de eigenaar benaderden wijn wij bijzonder vriendelijk geholpen en na proefrit besloten de auto aan te schaffen. Aflevering volgens afspraak en correct. Na een paar dagen rijden toch een probleempje met de Bobine, we hebben gebeld konden langs komen en binnen 10 minuten (gratis, we hadden geen garantie) probleem opgelost. GROTE klasse uitstekende service.
In de markt waar garage Langedijk zich begeeft kan je alleen overeind blijven door je positief te onderscheiden, wel dat doen ze zeker.


Ja, ik beveel dit aan

gwen uit zoetermeer

30-12-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, klantvriendelijkheid ongeacht hoe je eruit ziet .


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Zuid Scharwoude

04-10-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb mijn Ford Mondeo bouwjaar 2002 gekocht bij dit auto bedrijf gekocht.
Mijn bevindingen zijn, een zeer betrouwbaar bedrijf en een uitstekende service.
Ik kan dan ook iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Als U echt wilt dat Uw auto goed en vakkundig word onderhouden, dan zou ik zeker naar dit bedrijf gaan.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Heerhugowaard

02-10-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb vorig jaar bij dit een bedrijf een Volkswagen Polo uit 1999 gekocht en er zonder problemen een jaar in gereden.Vandaag de auto langs gebracht voor een apk en een onderhoudsbeurt.Ik kreeg gratis een leen autootje mee en mijn auto stond aan het eind van de dag weer schoon klaar!

Mijn ervaring is dat je er leuk geholpen wordt en dat er eerlijke mensen werken.Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

jankie

10-06-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke mensen en goede adviezen.Afspraken worden nagekomen, zeer proffesioneel,en betrouwbaar,zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan