Beoordelingen Autobedrijf Langwerden

9,2
53 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

John en Tine uit Zutphen

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dank voor alles buiten de goede service en klantvriendelijkheid zijn jullie bovendien zeer sociaal.
Onze ervaringen met jullie bedrijf zullen wij koesteren. Door omstandigheden moeten wij afscheid nemen van de jaren dat wij bij jullie klant waren. Veel succes


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Wilma uit Vorden

19-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is niet alleen een zeer sympathiek bedrijf maar vooral een betrouwbaar adres! Wij willen geen andere meer na zeer goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Warnsveld

14-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend! Betrouwbaar, professioneel en prettig personeel. Al jaren tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Deventer

12-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en prettig


Ja, ik beveel dit aan

HGJ uit Hengelo gld)

12-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Vorden

12-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service, duidelijke informatie over eventuele gebreken en er wordt goed meegedacht over mogelijkheden/oplossingen.
Wij zochen naar een andere auto en na onze wensen door gegeven te hebben kregen we op de dag zelf al te horen dat er een auto gevonden was.
1,5 week later reden we er in weg!


Ja, ik beveel dit aan

Pamela uit Olburgen

25-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd goede service, overleg alvorens de reparatie wordt uitgevoerd over eventuele kosten en altijd klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Utrecht

01-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens het zoeken naar een nieuwe (gebruikte) auto kwamen we ook terecht bij Langwerden. We hadden gelijk een goed gevoel bij het bedrijf en de openheid waarmee werd gesproken (o.a. rapportages leasebedrijf en foto's) over de auto. Auto werd perfect afgeleverd en we rijden er met veel plezier in! Dank Rob voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Wichmond

10-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd behulpzaam, van Leidinggevende tot Personeel zeer vakkundig, zeer goede service, korte lijnen, schone en overzichtelijke werkplaats!!!


Ja, ik beveel dit aan

John en Tine uit 7206 BZ Zutphen

24-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gemoedelijk bedrijf, klantvriendelijk, servicegericht en flexibel. Wij hebben via via deze garage leren kennen en zijn erg enthousiast over de service van dit bedrijf. Deskundigheid en benadering staat voor klanten is top! Rob bedankt voor alles onze nieuwe aanwinst rijdt heerlijk.


Ja, ik beveel dit aan