Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,4
81 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Peter uit Jong

09-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals mijn vader klant was bij "Oude Luc" ben ik al jaren klant bij "Jonge Luc". En dit naar alle tevredenheid. Vorige week mijn vijfde auto daar gekocht en deze werd zoals gewoonlijk weer top afgeleverd. Ook de service, raadgevingen en hulp voorafgaande de koop waren formidabel. Ook wordt er door Autobedrijf Beumer altijd een eerlijke inruilprijs gegeven.
Bij Autobedrijf Beumer ben je geen nummer zoals in menig autobedrijf maar daar kennen ze je echt als persoon. Dit geld voor al het personeel wat werkzaam is bij Autobedrijf Beumer.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Schiedam

10-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Schiedam

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al sinds de eerste auto in 1987 vaste klant bij Autobedrijf L.D. Beumer en ook deze auto is weer keurig geleverd en naar volle tevredenheid. Al jaren volop vertrouwen in het vakmanschap en deskundige begeleiding van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Schiedam

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar je altijd voor elk probleem terecht kan. Er wordt altijd mee gedacht of je wordt direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

16-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke benadering, transparant en volgens mij 'eerlijk'. Niet alleen 'de baas' , maar ook alle medewerkers staan voor je klaar. Wij zijn al jarenlang klant bij Beumer en toen wij onlangs een andere auto wilden, heb ik overal gekeken, maar ik kwam toch bij MIJN garage terug!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit VLAARDINGEN

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: weer een nieuwe Qashqai we kunnen er weer tegen aan ! dank voor de goede service al jaren


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit SCHIEDAM

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb van de week mijn 3e auto gekocht bij auto bedr. Beumer in schiedam. Ik ben er heel blij mee. Ben uiteraard weer super tevreden. Top geholpen zoals altijd GEWELDIG echt SUPER


Ja, ik beveel dit aan

wouter.c uit 's-Gravenhage

25-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Vlaardingen

25-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al meer dan 30 jaar klant bij Beumer Autobedrijf. Nog nooit hebben we klachten gehad bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Schiedam

27-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Nissan primera komt langzaam op leeftijd (2005) en dan kun je soms kleine mankementen krijgen, zoals nu ook. Maar oor autobedrijf Beumer is de kwaliteit en expertise zo groot dat alles zo weer opgelost is en voor eerlijke prijzen en eerlijk advies. Zo had ik een repararie aan mn Nissan waar je gemakkelijk een hele serie ondedelen aan zou kunnen verspijkeren en zo een klant met hoge kosten zou kunnen opzadelen., maar nee na een dag belde Luc mij op dat ze hadden alles nagekeken en met duidelijke uitleg vertelde Luc me dat het allemaal nog best mee viel. En niet alles vervangen hoefde te worden en besprak een duidelijke "plan de camagne" met me. Daar hou ik nou van, helemaal top mannen!!!


Ja, ik beveel dit aan