Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,4
86 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Rob uit Schiedam

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en netjes geholpen bij de aanschaf van onze "nieuwe" Nissan Note. Ook nog een goede inruilprijs voor onze oude auto gekregen. kortom een betrouwbaar, net en goed autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Den Haag

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, netjes en vlot


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Schiedam

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, vergelijk de firma Beumer met de buurt super van vroeger maar dan nu voor auto's.
Ons kent ons, geen stropdas mentaliteit gewoon eerlijk en direct, geen mooie praatjes of aansmeer politiek.
En zou er een probleem zijn ga langs en het is in no time verholpen.
TOP ZAAK


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Schiedam

12-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne dealer vandaag me derde qashqai gekocht .goede service


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Deventer

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met autobedrijf Beumer zijn, al vele, vele jaren lang, uitstekend. Vroeger al met "de oude Beumer", inmiddels alweer jarenlang met Luuk en de monteurs. Ook al woon ik inmiddels in Deventer, Beumer blijft "mijn" garage.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Jong

09-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals mijn vader klant was bij "Oude Luc" ben ik al jaren klant bij "Jonge Luc". En dit naar alle tevredenheid. Vorige week mijn vijfde auto daar gekocht en deze werd zoals gewoonlijk weer top afgeleverd. Ook de service, raadgevingen en hulp voorafgaande de koop waren formidabel. Ook wordt er door Autobedrijf Beumer altijd een eerlijke inruilprijs gegeven.
Bij Autobedrijf Beumer ben je geen nummer zoals in menig autobedrijf maar daar kennen ze je echt als persoon. Dit geld voor al het personeel wat werkzaam is bij Autobedrijf Beumer.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Schiedam

10-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Schiedam

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al sinds de eerste auto in 1987 vaste klant bij Autobedrijf L.D. Beumer en ook deze auto is weer keurig geleverd en naar volle tevredenheid. Al jaren volop vertrouwen in het vakmanschap en deskundige begeleiding van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Schiedam

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar je altijd voor elk probleem terecht kan. Er wordt altijd mee gedacht of je wordt direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

16-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke benadering, transparant en volgens mij 'eerlijk'. Niet alleen 'de baas' , maar ook alle medewerkers staan voor je klaar. Wij zijn al jarenlang klant bij Beumer en toen wij onlangs een andere auto wilden, heb ik overal gekeken, maar ik kwam toch bij MIJN garage terug!


Ja, ik beveel dit aan