Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,4
91 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Carla uit Vlaardingen

21-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel en prettig geholpen aan een elektrische auto


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Oud-Beijerland

18-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk ,Betrouwbaar een zeer goede service en een eerlijke inruilprijs
deze garage is een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Schiedam

04-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf. Wij kregen een warm welkom en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Echt een aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

hennie uit schiedam

02-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Nuth

01-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Schiedam

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en netjes geholpen bij de aanschaf van onze "nieuwe" Nissan Note. Ook nog een goede inruilprijs voor onze oude auto gekregen. kortom een betrouwbaar, net en goed autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Den Haag

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, netjes en vlot


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Schiedam

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, vergelijk de firma Beumer met de buurt super van vroeger maar dan nu voor auto's.
Ons kent ons, geen stropdas mentaliteit gewoon eerlijk en direct, geen mooie praatjes of aansmeer politiek.
En zou er een probleem zijn ga langs en het is in no time verholpen.
TOP ZAAK


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Schiedam

12-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne dealer vandaag me derde qashqai gekocht .goede service


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Deventer

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met autobedrijf Beumer zijn, al vele, vele jaren lang, uitstekend. Vroeger al met "de oude Beumer", inmiddels alweer jarenlang met Luuk en de monteurs. Ook al woon ik inmiddels in Deventer, Beumer blijft "mijn" garage.


Ja, ik beveel dit aan