Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,3
58 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

M uit Schiedam

26-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom er nu al zo'n 10 jaar voor APK en onderhoud aan inmiddels 2 Citroens: Voor mij geen merkdealer, maar Beumer. Ze hebben hart voor het vak. Leggen goed en met plezier uit wat er stuk is, wat ze hebben gedaan en vinden het leuk als je er vragen over stelt. Ze lossen ook echt je probleem op en regelen nog dezelfde dag de merkspecifieke onderdelen. Ze zeggen het als ze iets niet kunnen vinden (geluidje... auto is 12 jaar oud), smeren geen onnodige reparaties aan. Rekeningen zijn mijn inziens altijd reeel (itt merkdealer), ze denken mee: "U had nog een gloednieuwe reserveband, dus hebben we die eronder gezet, dat scheelt weer. Houd u er wel rekening mee dat op termijn de banden wel vervangen moeten worden, rubber slijt ook door uitdroging, hier kijk maar:" Het voelt als je er binnenstapt als een 'ouderwetse zaak', waar men je geen loer draait voor winst, maar waar betrokken vaktechnici werken die een goed product willen leveren. Waren alle zaken maar zo, dan zou de wereld er een heel stuk aangenamer uit zien.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Capelle aan den IJssel

20-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kocht in februari een 2e hands Nissan Qashqai bij de firma Beumer met een half jaar garantie. In december bleken mijn koppelingsplaten versleten te zijn, dus buiten mijn garantie. Met lood in mijn schoenen ging ik naar Beumer wat er hing een flinke rekening boven mijn hoofd. Beumer zei ook al ben je buiten de garantie, ik zal kijken of ik je tegemoet kan komen en dat hij hij dus ook. WAT EEN SERVICE.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten en Chintana uit Schiedam

05-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben ik weer, tja ik bezit nu in aller tevredenheid 2 bij beumer aangeschafte Nissan's, maar nissan nr 1 (primera uit 2005) moest weer APK gekeurd worden en gelijk maar een beurtje, Ik kwam om 9 uur de auto brengen, ik was er al om 8:50 en Joop de monteur was er al, ik was vroeg, Joop dronk nog even een kopje koffie en ging vervolgens direct aan de slag..... na een uurtje stond ik weer buiten met een gedane servicebeurt, goed gekeurde auto en een hele "vriendelijke", eerlijke rekening...... perfect, ook keurig (na overleg, want het was geen afkeur puntje een wisserblad van de achteruit vervangen) toch maar weer op gelet!!!! kortom autobedrijf Beumer, met deze service en kwaliteit kom je van ons (zeker ook m'n vrouw) niet meer af, duim omhoog !!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten en Chintana uit Schiedam

05-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: afgelopen zaterdag (1-10) het eerder in de week bestelde nissan micra wezen ophalen. Vanwege de uiterst fijne ervaringen met dit autobedrijf (8 jaar en 2 auto's). Hebben m'n vrouw en ik besloten om hier ook onze derde nissan aan te gaan schaffen (voor m'n vrouw), we hadden onze keuze laten vallen op en prachtig uitziende en mooi onderhouden nissan micra.
Dus de dag was aangebroken om hem op te halen........ daar stond het autootje keurig blinkend in de showroom met een mooie bos bloemen op de motorkap, werkelijk weer een auto aan ons afgeleverd zoals het hoort, keurig nette uitleg prima service, mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rotterdam

06-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In de oriƫnterende fase aan het kijken naar occasions kwam ik van de week bij Beumer terecht voor een Nissan. Wat een verademing om eens mee te maken dat zowel de beschrijving op internet volledig klopte, alsook dat de betreffende auto geheel oke was zonder verborgen gebreken. Bijzonder nette en vriendelijke ontvangst, competente uitleg, etc. Ja, dit bedrijf geeft je echt het vertrouwen dat je juist hier een auto zou moeten kopen: echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

H.J. uit Schiedam

28-06-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had zelf schade gereden en wilde snel dat dit gemaakt werd. De eigen garage deed moeilijk om de auto op te halen.
Ik durfde zelf niet meer te rijden vanwege lekkage van vocht.
Bij Beumer kwamen ze gelijk de auto ophalen en binnen een dag kon ik hem alweer ophalen. Geweldig dat er ook nog dit soort garages en mensen zijn die gelijk willen helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Capelle aan den IJssel

21-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie auto gekocht bij Beumer, geen opdringende verhalen, gewoon eerlijk zoals het is. Bijzonder gastvrij en lekker ons kent ons. Aflevering van de auto was dik maar dan ook dik in orde met een bos bloemen op de motorkap.
Mijn financiering was niet op tijd binnen waarop Beumer zei, maak je niet druk dan maak je het bedrag maar over.
Ik kan een iedere aanraden om hier een auto te kopen, een auto kopen is niet moeilijk een eerlijke en betrouwbare garage vinden is wel moeilijk, stop met zoeken en ga naar Beumer.


Ja, ik beveel dit aan

Corinne uit Castricum

25-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Nissan Note uit 2006 gekocht, een prachtige auto altijd door autobedrijf Beumer in ouderhoud geweest en ook door hen aan vorige=eerste eigenaar verkocht.
Zeer vriendelijk bedrijf en vol trots over de auto en het bedrijf. Dit alles geeft een zeer goed en betrouwbaar gevoel.
Ik zou hier zeker terug komen!!! Helaas woon ik voor het onderhoud te ver weg.


Ja, ik beveel dit aan

Keith uit Axel

21-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk en ze denken probleemoplossend met je mee !
Mijn volgende auto koop ik zeker weer hier !


Ja, ik beveel dit aan

Maarrten uit Schiedam

05-10-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zo, weer een jaartje verder APK en een beurt.
Om 9:00 uur gebracht, nog voor tienen klaar.
Tja het wordt een beetje saai zo, 1 keer per jaar een beoordeling, maarja ze hebben mij ook zo'n goede auto verkocht destijds. Super bedrijf gewoon, met vaklui!!!!!
Maar over een maand weer een afspraak (winterbanden en een winterbeurtje) ik zie er in het volste vertrouwen naar uit.


Ja, ik beveel dit aan