Beoordelingen Autobedrijf L.D. Beumer

9,3
65 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Esther uit Schiedam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist een Nissan aangeschaft. De service was super goed en ook over de afhandeling ben ik erg te spreken! Vriendelijke mensen, nette garage. De auto ziet er als nieuw uit! Ik zal zeker terugkeren voor onderhoud aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten en Chintana uit Schiedam

31-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongeveer een maand geleden moesten onze beide nissan's een kleine beurt en een APK, s'morgens bracht ik eerst met de auto van m'n vrouw (nissan Micra) binnen een uur was het geregeld, direct daarna was mijn auto aan de beurt (nissan primera P12) ook die was zonder noemenswaardige mankementen (alleen een klein adviespuntje) binnen een uurtje klaar.
Vandaag kwam ik ook langs met auto1 (vervangen lampje voor) en daarna met auto 2 voor een nieuwe accu. Met beide auto's kwam ik zonder afspraak binnen en wat een top service, direct gingen ze aan het werk en nog voor ik m'n koffie op had waren ze klaar, met een niet al te rare en hoge rekening (onderdelen kosten wat ze kosten en geen rare winst marges). Wij (mijn vrouw en ik) zijn zeer te spreken over Autobedrijf Beumer en zullen hier zeker terug komen, TOP SERVICE !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Schiedam

28-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop er al jaren nooit geen klachten gehad bij de laatste beurt zelfs gestofzuigd


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Schiedam

13-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vervelend geluid in de auto van onze dochter. Blijkt rammelend hitteschild onder de auto. Gelijk op de brug. Probleem verholpen. Binnen een half uur weer weg en een rekening, die meer op een aardigheidje/fooitje lijkt.
Wederom een super service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundige service en uitermate vriendelijk personeel. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Dick en Mieke uit Schiedam

26-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 25 maart 2017 gebruikte auto gekocht, netjes behandeld goede uitleg over de auto.
Perfect geholpen door Luc Beumer, bedrijf met verstand van auto's en service naar de klant.
Zeker een aanrader. 9.5


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Schiedam

24-03-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Boefjes hadden mijn raampje in gegooid, dus moest dat even opgelost worden en ik had een elektrisch probleempje aan de "massa" van mn achterlicht, alles weer fantastisch vlot geregeld. Ik kon alleen zelf niet (werk) mijn auto snel weer halen. Dus werd het de volgende dag, weer keurig geregeld door Beumer zoals altijd!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Schiedam

26-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom er nu al zo'n 10 jaar voor APK en onderhoud aan inmiddels 2 Citroens: Voor mij geen merkdealer, maar Beumer. Ze hebben hart voor het vak. Leggen goed en met plezier uit wat er stuk is, wat ze hebben gedaan en vinden het leuk als je er vragen over stelt. Ze lossen ook echt je probleem op en regelen nog dezelfde dag de merkspecifieke onderdelen. Ze zeggen het als ze iets niet kunnen vinden (geluidje... auto is 12 jaar oud), smeren geen onnodige reparaties aan. Rekeningen zijn mijn inziens altijd reeel (itt merkdealer), ze denken mee: "U had nog een gloednieuwe reserveband, dus hebben we die eronder gezet, dat scheelt weer. Houd u er wel rekening mee dat op termijn de banden wel vervangen moeten worden, rubber slijt ook door uitdroging, hier kijk maar:" Het voelt als je er binnenstapt als een 'ouderwetse zaak', waar men je geen loer draait voor winst, maar waar betrokken vaktechnici werken die een goed product willen leveren. Waren alle zaken maar zo, dan zou de wereld er een heel stuk aangenamer uit zien.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Capelle aan den IJssel

20-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kocht in februari een 2e hands Nissan Qashqai bij de firma Beumer met een half jaar garantie. In december bleken mijn koppelingsplaten versleten te zijn, dus buiten mijn garantie. Met lood in mijn schoenen ging ik naar Beumer wat er hing een flinke rekening boven mijn hoofd. Beumer zei ook al ben je buiten de garantie, ik zal kijken of ik je tegemoet kan komen en dat hij hij dus ook. WAT EEN SERVICE.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten en Chintana uit Schiedam

05-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben ik weer, tja ik bezit nu in aller tevredenheid 2 bij beumer aangeschafte Nissan's, maar nissan nr 1 (primera uit 2005) moest weer APK gekeurd worden en gelijk maar een beurtje, Ik kwam om 9 uur de auto brengen, ik was er al om 8:50 en Joop de monteur was er al, ik was vroeg, Joop dronk nog even een kopje koffie en ging vervolgens direct aan de slag..... na een uurtje stond ik weer buiten met een gedane servicebeurt, goed gekeurde auto en een hele "vriendelijke", eerlijke rekening...... perfect, ook keurig (na overleg, want het was geen afkeur puntje een wisserblad van de achteruit vervangen) toch maar weer op gelet!!!! kortom autobedrijf Beumer, met deze service en kwaliteit kom je van ons (zeker ook m'n vrouw) niet meer af, duim omhoog !!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan