Beoordelingen Autobedrijf Leerentveld B.V.

8,5
19 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Remco uit Leiden

18-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 35 jaar geleden kocht ik mijn eerste van vele Mazda's bij garage Leerentveld. Ondanks het feit dat ik in Leiden woonde ben ik sindsdien klant gebleven van de vader op zoon garage Leerentveld. Ook voor mijn servicebeurten ben ik heen en weer blijven rijden. Waarom ? Omdat mijn vertrouwen in de garage nooit beschaamd is. In tegendeel, mijn auto's zijn altijd uitstekend onderhouden. De plezierige kontakten met de garage zijn een goed voorbeeld van de buitengewone klant benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-07-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen weekend is onze occasion afgeleverd. Contact met verkoper in het voortraject was erg prettig. De manier van komen tot aankoop is zeer prijzenswaardig en je krijgt zeker het gevoel serieus genomen te worden. Bij aflevering werden alle punten netjes bij langs gelopen. Vragen achteraf worden zeer correct beantwoord (ook de aftersales is tot nu toe prima/realistisch en er wordt niet moeilijk gedaan).

Hou dit vast!


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Almelo

12-06-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aangeschafte occasion netjes afgeleverd, service en garantieverlening naderhand zeer goed !


Ja, ik beveel dit aan

Bauke uit Kampen

10-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop en aflevering perfect verlopen. Aftersales liep even fout maar de fout werd zeer snel en zeer professioneel opgelost, petje af!!


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Zwolle

27-01-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Apeldoorn

17-12-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hoogkarspel

28-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-11-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Ruinerwold

18-09-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben op aanraden van kennissen bij dit bedrijf terecht gekomen. Na een leuk gesprek met een van de verkopers heb ik een uitgebreide proefrit kunnen maken in de nieuwe Cee'd en deze uiteindelijk gekocht.

Het gevoel bij dit bedrijf is gewoon goed. Ze staan altijd voor je klaar, ook als je nog vragen hebt nadat je de auto gekocht hebt. Dit heb ik ook anders mee gemaakt.De service gaat zelfs zover dat 1 van de medewerkers de auto bij mij thuis ophaalt voor een onderhoudsbeurt en dan ook gelijk een leenauto achter laat!

Super! Ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Zwolle

15-09-2012
4,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Was op zoek naar een nieuwe Mazda 6. Donderdagavond even langs geweest. 2 verkopers aanwezig maar beide waren druk met elkaar bezig. Samen met nog een andere klant dik 30 minuten in een lege showroom gestaan. We zijn beide de showroom uit gelopen zonder geholpen te zijn.

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij dit bedrijf.