Beoordelingen Autobedrijf Leo de Munnik B.V.

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Remco uit Hoogwoud

05-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enorm geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto. Nadat mijn oude auto toe was aan vervanging, had Autobedrijf Leo de Munnik snel een nieuwe auto gevonden die aan al mijn wensen voldeed.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Purmerend

01-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat bij Leo en team kan nergens nieuwe caddy bestel gekocht diesel heeft alle adviessnelheid gegeven betrefd de bel
Mijn vrouw is gehandicapt dan heb vrijstelling betrefd b p m en wegen bel perfect geregegeld lift ingebouwd voor,
Rolstoel en geheel gebruiksklaar voor mijn vrouw .zulke dingen gebeuren niet bij. Een ander bedrijf die hebben daar geen tijd voor.bij Leo zijn team wel wij zijn er er erg bij mee. Dit s het beste wat ons is overkomen top


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Wormerveer

03-12-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik beveel dit autobedrijf aan omdat ze houden aan hun belofte en je krijgt altijd vooraf de kosten van de reparatie en je wordt klant vriendelijke gelopen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Purmerend

05-08-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke voorlichting en reparatie van de auto. Vakbekwame monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Fr. uit Oosthuizen

04-11-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Leo de Munnik en personeel zijn vakmensen eerste klas-hebben liefde voor hun vak en luisteren goed naar klanten.Ik ben van Pece Hyunda dealer Purmerend( diverse problemen met Santa Fe ,welke zij niet opgelost hebben) bij Leo de Munnik gekomen, die het probleem wel heeft kunnen oplossen.Een goudeerlijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Purmerend

05-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prachtig bedrijf.......
Ben vandaag langs geweest voor mijn beschermkap ( die onder de auto zit ).
Die zat namelijk los,eerst even gebeld hoefde geen afspraak te maken kon gewoon langs komen.

Er werd meteen een auto van de brug gehaald om mij auto er op te zetten..
Twee bouten zatten los kap zat los en voorplaat was beschadigd.
Driekwartier werk kopje koffie en kon weer naar huis.

Echt een top bedrijf!!

Ga zo door.....


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit purmerend

01-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat dit bedrijf zo goed maakt is de menselijke behandeling, er wordt goed naar je geluisterd, een snelle oplossing is normaal, een storing wordt tussendoor verholpen en de prijs is redelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Purmerend

02-11-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goede en snelle service!..
Vriendelijke mensen die mee denken!..
Heerlijke koffie!(-:


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Leutingewolde

27-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super behulpzaam en klantvriendelijk. Snelle service en ik kan altijd bellen met vragen. Dit is mijn 3e auto bij hen (waarvan de laatste 2 via hun gekocht) en zelfs nu ik naar Drenthe verhuisd ben blijf ik bij dit bedrijf omdat het me zo goed bevalt


Ja, ik beveel dit aan

E.W. de uit Nieuwe Niedorp

29-11-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en betrouwbaar,zeer vakbekwaam en staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan