Beoordelingen AutoFirst Lichtenberg

8,7
32 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Gerda W. uit Rijssen

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Deventer

23-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij firma Lichtenberg een occasion gekocht.
Ik ben bij deze firma terecht gekomen door de goede revieuws op internet.
Ik wilde voor aankoop twee aanpassingen laten uitvoeren. In een prettig en constructief overleg met de eigenaar afgesproken dat de reparaties werden uitgevoerd tegen materiaalkosten.

Een bedrijf dat staat voor de kwaliteit van haar producten en wanneer er toch een probleem ontstaat wordt dit snel en goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Nijverdal

23-12-2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed meegedacht met de aanschaf van nieuwe winterbanden!


Ja, ik beveel dit aan

K uit Hellendoorn

13-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak voor een onderhoudsbeurt, APK en 4 nieuwe banden.
Géén vage kosten zoals klein materiaal en ruitensproeier reservoirvulling.

Prima service zoals altijd !
Zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Boekelo

27-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij deze garage een gebruikte auto gekocht en mijn auto ingeruild. Prettig contact, goede service, duidelijk en alle tijd. Heel vriendelijk en vakkundig. Ik kan deze garage van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Rijssen

26-05-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren tevreden klant bij dit bedrijf. Deskundig, goede service, prettige communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Zeist

08-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig en deskundig bedrijf. Netjes, en erg goede service. Namen alle tijd om uit te leggen hoe mijn nieuwe auto werkte.
Heb hier met een goed gevoel mijn auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit

09-12-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H.W.G. uit Duitsland

08-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Nijverdal

14-11-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb bij garage Lichtenberg echt het gevoel klant te zijn. alle medewerkers zijn vriendelijk. daarnaast krijg ik bij Lichtenberg waar voor mijn geld, goede service en als ik de rekening moet betalen dan valt mij dat steeds weer mee.
Top
Ga zo door en je houd mij als vaste klant


Ja, ik beveel dit aan