Beoordelingen AutoFirst Lichtenberg

8,8
44 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Lies uit Assen

01-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een super ervaring met deze garage!! Een Spark gekocht in staat van nieuw 5 jaartjes oud en met Bovag garantie. Wij wilde pingelen maar Frank stond erop om de auto voor zo'n prijs te verkopen zodat we toch net de Bovag garantie konden behouden. Helaas ging de auto na 1 maand al stuk!!! Omdat we uit Assen komen kregen we een super leen auto voor de tijd die nodig was om de auto te maken. Een fikse reparatie was nodig helaas voor de garage want wij wilden de auto immers zo mee nemen!!Maar tot onze volle tevredenheid is dit gemaakt en kunnen we weer verder. Terwijl we de Bovag garantie wilde laten schieten voor wat meer korting. Gelukkig heeft deze garage ons HEEL GOED geadviseerd bij de koop en ook nog eens een heel erg goede service verleend toen het helaas nodig was!
Ik kan niet anders zeggen dan dat de reis van Assen naar Rijssen, zeker de moeite waard is omdat het een garage is waar de klant echt koning is!! Top hoor!!
Nogmaals bedankt voor alles !!!
Jos en Lies


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Duiven

22-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb 10 jaar lang zeer deskundig en prettig advies mogen ontvangen tijdens de verkoop en onderhoud van mijn MX5


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Holten

29-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastische service, vriendelijke mensen. Zeer schoon, opgeruimd en netjes.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Markelo

13-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Rijssen

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al tientallen jaren zijn we klant bij garage Lichtenberg
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn bijzonder goed. Ze staan altijd voor je klaar, no nonsens kortom geweldig! De Twentse gemoedelijke sfeer maar ook de vakmanschap verdienen een grote pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Carine uit Rijssen

13-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel deskundig geholpen! Ben zeer tevreden over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Nijverdal

12-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was mijn apk vergeten en kon direct bij u terecht voor een beurt een apk en ook nog een leenauto. Na sluitingstijd de auto gebracht en ook na sluitingstijd weer kant en klaar opgehaald.
Top service hartelijk dank
Robert Bulters
Mazda Tribute rijder


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Rijssen

04-04-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een net en betrouwbaar autobedrijf met goed geschoold personeel, kortom een goede keus voor auto occasion en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Enter

04-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al 14 jaar een tevreden klant bij dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Vriezenveen

28-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan