Beoordelingen Autobedrijf Lokhorst

9,1
78 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Henk uit Zwolle

04-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Volvo specialist van Nederland. Jarenlang auto's bij dit bedrijf in onderhoud gehad. Ook mijn laatste V70 bij Lokhorst gekocht. Negatieve recensies voor mij niet te plaatsen. Henk Lokhorst is een integere/betrouwbare persoon. Afspraken worden ook keurig nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Kampen

10-12-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn vele jaren trouwe klant bij Lokhorst geweest en hebben hier, tot volle tevredenheid, meerdere auto's in onderhoud gehad en gekocht.

We hebben echter het opvolgen van de gemaakte afspraken en kwaliteit van de geleverde service in de afgelopen jaren zien afglijden naar een bedenkelijk niveau.

Om meerdere voorvallen hebben we besloten hier geen zaken meer te doen.
Hekkensluiter was de dit jaar bij Lokhorst aangeschafte Volvo V70, waarin wij, ondanks de meerdere malen gemaakte afspraken, nog steeds met een aantal forse mankementen rondrijden.

Kortom, ondanks de hoge inzet van zijn personeel, komt Lokhorst zelf zijn afspraken gebrekkig of in het geheel niet na.

Mijns inziens moet het echter mogelijk zijn met de hier aanwezige hoeveelheid kwaliteit, om deze slordigheden uit de dagelijkse beslommeringen te halen en het vertrouwd niveau te herstellen.


Dirk uit Diemen

24-04-2018
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige mannen, ze hebben zeker verstand van Volvo's, maar hun bedrijfsmanagement, efficiency van werken en communicatie naar de klant zijn echt onder de maat. Afspraken inzake oplevering van auto's worden slecht nagekomen.


Niesje uit Kampen

21-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D uit Kampen

04-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud en apk


Ja, ik beveel dit aan

D uit Kampen

03-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud en apk


Ja, ik beveel dit aan

Corinne uit Biddinghuizen

18-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Motor management service vereist.
De auto had geen power, volgens de erbij geroepen ANWB lag het aan de inspuit/verstuivers. De man vd wegenwachtservice vroeg aan mij welke garage ik ging. Oh die, das een goede die is ok.
Bleek iets anders onbenulligs te zijn dan wat de ANWB man vermoedde. Werd niets in rekening gebracht. Hij had ook een rekening kunnen maken van vervanging van van alles en nog wat.
Zeer betrouwbaar en goed bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Dronten

30-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weten overal een oplossing voor en zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Corneel uit Kampen

10-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk en zeer goede service . Vakmensen met een passie voor hun werk.


Ja, ik beveel dit aan

M.W. uit Kampen

09-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, gastvrij, informeel. Zeer fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan