Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
156 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Erik uit Kootstertille

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een auto gekocht voor een scherpe prijs en heb ook een goed bedrag als inruil van mijn oude auto gekregen. Duidelijke info vooraf gekregen en het onderhoud is ook goed en niet te duur.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Burgum

17-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Groningen

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een no nonsens autobedrijf die doet wat het beloofd...inmiddels 2 auto's gekocht en er is veel bespreekbaar...afspraak is afspraak en de auto's worden keurig gepoetst afgeleverd...alles wordt helder gecommuniceerd, geen gladde verkopers in pak...


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Burgum

16-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gytsjerk

29-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en het personeel. Goede service en vakbekwaam personeel. Er word altijd goed uitgelegd wat de storingen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

J P uit Drogeham

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Groningen

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kende dit bedrijf voorheen niet, maar ze hadden een knappe wagen staan die precies in mijn budget paste. Dus meteen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en om een proefritje te maken. De ontvangst was prima en de auto stond keurig gewassen klaar. Het zijn geen mannen in snelle pakken met gladde praatjes, maar gewoon eerlijke mensen die doen wat ze zeggen en afspraken nakomen. Precies zoals ik het graag zie. De auto reed prima dus de deal was snel gemaakt. Tijdens de aflevering werd ik van het station gehaald en verrast met een leuke attentie, prima service. Ik kom hier graag weer voor een volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Buitenpost

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 4 februari superblij met onze Citroen C3. Geweldig geholpen door verkoper Mark de Wilde .Had binnen een dag een auto voor ons gevonden, nadat wij onze wensen hadden vertelt. Geen opdringerigheid, maar gewoon oprecht meedenken,vriendelijk en hulpvaardig.Ook de monteurs zijn echt super.Kortom een dikke 10+ voor allemaal. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Emmen Holland

17-02-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze auto had last van een elektrische storing. Ook na meerdere bezoeken aan de dealer werkplaats, was het probleem nog aanwezig, En zei men ons ; dat we er maar mee moesten leven. Toen kregen we de Tip om naar Friesland te gaan. Inmiddels rijden wij al weer vele kilometers verder, fijn rond in onze storings vrije auto. Top Reparateur(s) !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Luut uit Kollum

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan