Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
165 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Jurr9 uit Smilde

23-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage die mee denk met de klant en kwam prijs ver onder de citroendealer dijkstra ligt
Moet 70 kilometer er voor rijden elke kilometer waard


Ja, ik beveel dit aan

Sas uit Kollumerzwaag

06-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima kwaliteit, snelle service, vriendelijk en kundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Oostwold

04-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf Citroen C4 Picasso 1.6 HDI 2013
Na aanschaf wat problemen met de auto gehad die te maken hadden met fouten van Citroen.
Problemen werden door Lijzenga goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Harm-Jan uit Roden

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een Citroen Berlingo 2003 gekocht. zeer teveden over de behandeling en omgang met de klant onafhankelijk van het budget.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit HAULERWIJK

03-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer een gebruikte citroen gekocht bij de specialist van Friesland.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Doezum

03-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van een Pluriel bleef het (open)dak een beetje lekken, de goot loopt bij harde regenval te snel vol en kan zijn water niet kwijt, een lastig op te lossen probleem. Dit autobedrijf heeft 3 pogingen ondernomen om het op te lossen, we kregen na de derde poging nieuwe stoelhoezen, om als er toch weer wat druppeltjes naar binnen komen, de stoelen droog blijven. Ook zijn beide stoelen grondig gereinigd van de ontstaande waterkringen, alles viel onder de gararantie en toch geen onvertogen woord, een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Cg van der uit Uithoorn

18-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goede service.
Vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Groningen

16-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je. Kundig personeel, eerlijk. Erg prettig bedrijf, het soort garage waar je als autobezitter naar op zoek gaat.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Drachten

27-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, de auto was in notime klaar betreft distributieriem vervangen, kleine beurt en apk keuring,


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Kootstertille

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een auto gekocht voor een scherpe prijs en heb ook een goed bedrag als inruil van mijn oude auto gekregen. Duidelijke info vooraf gekregen en het onderhoud is ook goed en niet te duur.


Ja, ik beveel dit aan