Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
151 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

J P uit Drogeham

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Groningen

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kende dit bedrijf voorheen niet, maar ze hadden een knappe wagen staan die precies in mijn budget paste. Dus meteen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en om een proefritje te maken. De ontvangst was prima en de auto stond keurig gewassen klaar. Het zijn geen mannen in snelle pakken met gladde praatjes, maar gewoon eerlijke mensen die doen wat ze zeggen en afspraken nakomen. Precies zoals ik het graag zie. De auto reed prima dus de deal was snel gemaakt. Tijdens de aflevering werd ik van het station gehaald en verrast met een leuke attentie, prima service. Ik kom hier graag weer voor een volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Buitenpost

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 4 februari superblij met onze Citroen C3. Geweldig geholpen door verkoper Mark de Wilde .Had binnen een dag een auto voor ons gevonden, nadat wij onze wensen hadden vertelt. Geen opdringerigheid, maar gewoon oprecht meedenken,vriendelijk en hulpvaardig.Ook de monteurs zijn echt super.Kortom een dikke 10+ voor allemaal. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Emmen Holland

17-02-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze auto had last van een elektrische storing. Ook na meerdere bezoeken aan de dealer werkplaats, was het probleem nog aanwezig, En zei men ons ; dat we er maar mee moesten leven. Toen kregen we de Tip om naar Friesland te gaan. Inmiddels rijden wij al weer vele kilometers verder, fijn rond in onze storings vrije auto. Top Reparateur(s) !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Luut uit Kollum

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.H uit Marrum

02-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima garagebedrijf klantvriendelijk en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Dokkum

25-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn recent teruggekeerd vanuit Denemarken met de via bedrijf Lijzenga aangeschafte Volvo XC70 diesel uit 2012. De rit van circa 730 kilometer is uitstekend bevallen, net zoals overigens de heenreis. Volbeladen met 5 personen en 2 fietsen plus bagage stuurt de auto net zo makkelijk bij 40 km/h als bij 150 km/h. Het merkwaardige is dat de auto zeer stil is en de ervaring van snelheid slechts door voorbijscheurende Duitsers in ronkende Porsches blijkt. Het immense koppel van 420 Nm komt van pas om onze oosterburen bij snelle inhaalmanoeuvres van dienst te zijn. Uitgestapt, geen spoor van vermoeidheid.

De continu ingeschakelde 4-wiel aandrijving merk je goed in bochten die je normaal met iets minder enthousiasme als recreatief rijder zou ingaan. De wagen is bijzonder stijf, houdt spoor en voelt zeer veilig aan. De ingebouwde adaptive cruise control ontspant. De standkachel even aanzetten voordat je wegrijdt maakt de XC70 compleet! Ook een leuke feature is dat de achterbanken geheel plat kunnen, zodat men de auto ook nog als halve camper kan benutten.

Reden het bedrijf Lijzenga een dikke pluim te geven, dit mede vanwege de begeleiding bij de koop vanuit Duitsland die door dhr. Lijzenga zelf is gedaan. Hierdoor krijgt de klant vertrouwen in zijn aanstaande auto. De service van het bedrijf is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit voorjaar tweedehands C5 gekocht, inclusief gebruikte winterbanden voor een klein prijsje. Bij aflevering bleken de juiste banden er niet te zijn. Geen ramp, want het was toch voorjaar. Vandaag alsnog de winterbanden gekregen, en in plaats van de gebruikte banden een gloednieuwe set vredestein winterbanden! Fantastisch.


Ja, ik beveel dit aan

syb uit opende

18-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een tweedehands Citroen DS3 bij dit bedrijf gekocht. Prima klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid. Ze komen hun afspraken na en leveren een goede auto. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Rinsumageest

18-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie snelle vakkundige service


Ja, ik beveel dit aan