Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
170 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 170 beoordelingen

R. uit Rinsumageast

13-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf. Vandaag een set nieuwe winterbanden laten monteren.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Stiens

31-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sterk klantgevoel, service is uitstekend en de prijzen zijn goed.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Drachten

12-10-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundigheid, meedenken. oplossinggericht maar ook ruimte voor je eigen mening. Kon mijn fantastisch XM niet meer onderhouden. Samen tot een goede oplossing gekomen. En rijd nu citroen xsara picasso. Op de kwaliteit ben ik niet achteruit gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Damwald

09-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede onderhoudsbeurt. Alleen de volgende dag de wegenwacht gebeld. Oude rubber van het oliefilter laten zitten. Wel een slordigheidje.


Ja, ik beveel dit aan

Peter en Anja uit Tiel

02-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag is onze nieuwe auto Citroen Berlinga keurig afgeleverd in Tiel!
Onze Youngtimer een Volvo S70 en een Toyota IQ hebben we in kunnen ruilen!
Wat een vertrouwen....ongezien 2 auto's ingeruild en de nieuwe auto keurig aan huis afgeleverd!
Een eerlijk betrouwbaar deskundig vriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jurr9 uit Smilde

23-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage die mee denk met de klant en kwam prijs ver onder de citroendealer dijkstra ligt
Moet 70 kilometer er voor rijden elke kilometer waard


Ja, ik beveel dit aan

Sas uit Kollumerzwaag

06-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima kwaliteit, snelle service, vriendelijk en kundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Oostwold

04-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf Citroen C4 Picasso 1.6 HDI 2013
Na aanschaf wat problemen met de auto gehad die te maken hadden met fouten van Citroen.
Problemen werden door Lijzenga goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Harm-Jan uit Roden

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een Citroen Berlingo 2003 gekocht. zeer teveden over de behandeling en omgang met de klant onafhankelijk van het budget.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit HAULERWIJK

03-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer een gebruikte citroen gekocht bij de specialist van Friesland.


Ja, ik beveel dit aan