Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
159 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Cg van der uit Uithoorn

18-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goede service.
Vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Groningen

16-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je. Kundig personeel, eerlijk. Erg prettig bedrijf, het soort garage waar je als autobezitter naar op zoek gaat.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Drachten

27-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, de auto was in notime klaar betreft distributieriem vervangen, kleine beurt en apk keuring,


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Kootstertille

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een auto gekocht voor een scherpe prijs en heb ook een goed bedrag als inruil van mijn oude auto gekregen. Duidelijke info vooraf gekregen en het onderhoud is ook goed en niet te duur.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Burgum

17-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Groningen

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een no nonsens autobedrijf die doet wat het beloofd...inmiddels 2 auto's gekocht en er is veel bespreekbaar...afspraak is afspraak en de auto's worden keurig gepoetst afgeleverd...alles wordt helder gecommuniceerd, geen gladde verkopers in pak...


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Burgum

16-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gytsjerk

29-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en het personeel. Goede service en vakbekwaam personeel. Er word altijd goed uitgelegd wat de storingen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

J P uit Drogeham

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Groningen

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kende dit bedrijf voorheen niet, maar ze hadden een knappe wagen staan die precies in mijn budget paste. Dus meteen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en om een proefritje te maken. De ontvangst was prima en de auto stond keurig gewassen klaar. Het zijn geen mannen in snelle pakken met gladde praatjes, maar gewoon eerlijke mensen die doen wat ze zeggen en afspraken nakomen. Precies zoals ik het graag zie. De auto reed prima dus de deal was snel gemaakt. Tijdens de aflevering werd ik van het station gehaald en verrast met een leuke attentie, prima service. Ik kom hier graag weer voor een volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan