Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
168 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Cees uit Drachten

12-10-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundigheid, meedenken. oplossinggericht maar ook ruimte voor je eigen mening. Kon mijn fantastisch XM niet meer onderhouden. Samen tot een goede oplossing gekomen. En rijd nu citroen xsara picasso. Op de kwaliteit ben ik niet achteruit gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Damwald

09-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede onderhoudsbeurt. Alleen de volgende dag de wegenwacht gebeld. Oude rubber van het oliefilter laten zitten. Wel een slordigheidje.


Ja, ik beveel dit aan

Peter en Anja uit Tiel

02-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag is onze nieuwe auto Citroen Berlinga keurig afgeleverd in Tiel!
Onze Youngtimer een Volvo S70 en een Toyota IQ hebben we in kunnen ruilen!
Wat een vertrouwen....ongezien 2 auto's ingeruild en de nieuwe auto keurig aan huis afgeleverd!
Een eerlijk betrouwbaar deskundig vriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jurr9 uit Smilde

23-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage die mee denk met de klant en kwam prijs ver onder de citroendealer dijkstra ligt
Moet 70 kilometer er voor rijden elke kilometer waard


Ja, ik beveel dit aan

Sas uit Kollumerzwaag

06-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima kwaliteit, snelle service, vriendelijk en kundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Oostwold

04-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf Citroen C4 Picasso 1.6 HDI 2013
Na aanschaf wat problemen met de auto gehad die te maken hadden met fouten van Citroen.
Problemen werden door Lijzenga goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Harm-Jan uit Roden

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een Citroen Berlingo 2003 gekocht. zeer teveden over de behandeling en omgang met de klant onafhankelijk van het budget.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit HAULERWIJK

03-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer een gebruikte citroen gekocht bij de specialist van Friesland.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Doezum

03-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van een Pluriel bleef het (open)dak een beetje lekken, de goot loopt bij harde regenval te snel vol en kan zijn water niet kwijt, een lastig op te lossen probleem. Dit autobedrijf heeft 3 pogingen ondernomen om het op te lossen, we kregen na de derde poging nieuwe stoelhoezen, om als er toch weer wat druppeltjes naar binnen komen, de stoelen droog blijven. Ook zijn beide stoelen grondig gereinigd van de ontstaande waterkringen, alles viel onder de gararantie en toch geen onvertogen woord, een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Cg van der uit Uithoorn

18-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goede service.
Vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan