Beoordelingen Autobedrijf M. Lijzenga

9,0
175 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 175 beoordelingen

Wendela uit Gerkesklooster

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Citroën C4 gekocht, alles werd snel geregeld, waarvoor onze dank. Echter na een week ondervonden wij wat problemen. Na dit met het bedrijf besproken te hebben konden wij hem brengen naar de werkplaats. Het "probleem" is zonder morren en kosteloos verholpen. Dat is ouderwetse service, wij danken het team voor het meedenken naar de oplossing. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Titus uit Damwâld

22-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gekocht en diverse auto´s in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Ternaard

06-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reparatie aan remmen en bandenwissel achter. Alles is vlot en professioneel uitgevoerd, door vriendelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Krijn uit Santpoort Zuid

05-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: recent hier voor de tweede maal een occasion gekocht, ditmaal een mooie C6. Niet naast de deur (wonen in Santpoort), maar door eerdere ervaring niet getwijfeld. Kwamen ook niet bedrogen uit, noodzakelijke reparatie werd zonder mankeren uitgevoerd onder garantie, kregen gedurende een week een leenauto mee. Bravo!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Groningen

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto, verkoper luistert goed naar de wensen van de klant. Kom hier zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Rinsumageast

13-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf. Vandaag een set nieuwe winterbanden laten monteren.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Stiens

31-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sterk klantgevoel, service is uitstekend en de prijzen zijn goed.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Drachten

12-10-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundigheid, meedenken. oplossinggericht maar ook ruimte voor je eigen mening. Kon mijn fantastisch XM niet meer onderhouden. Samen tot een goede oplossing gekomen. En rijd nu citroen xsara picasso. Op de kwaliteit ben ik niet achteruit gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Damwald

09-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede onderhoudsbeurt. Alleen de volgende dag de wegenwacht gebeld. Oude rubber van het oliefilter laten zitten. Wel een slordigheidje.


Ja, ik beveel dit aan

Peter en Anja uit Tiel

02-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag is onze nieuwe auto Citroen Berlinga keurig afgeleverd in Tiel!
Onze Youngtimer een Volvo S70 en een Toyota IQ hebben we in kunnen ruilen!
Wat een vertrouwen....ongezien 2 auto's ingeruild en de nieuwe auto keurig aan huis afgeleverd!
Een eerlijk betrouwbaar deskundig vriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan