Beoordelingen Autobedrijf M. van Erp B.V.

5,8
8 beoordelingen
  • Service 4,9
  • Deskundigheid 6,3
  • Prijs/kwaliteit 6,4
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Melanie

07-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de correcte correspondentie met Jolien, vlot mailcontact, klantvriendelijk, bieden een goede prijs voor je inruil en pushen zeer zeker niet.
Zeker de moeite waard om langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

B uit uit goor

01-04-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kwamen hier voor om onze camper op te laten knappen. Camper had hij op een verlaten terrein gezet, bij terug komt zat er een groot gat achter in de camper.
Hadden afspraak gemaakt dat die na de camper zal kijken, na een week had die nog niet gekeken.
Hebben de camper opgehaald omdat wij er mee aan de slag wouden. Hij zal bellen als hij tijd had om na de camper te kijken. Zijn een half jaar verder moet nog bellen! Voor ons nooit meer van Erp en zal het zeker niemand aanraden...


Rik uit Sint-Michiels

21-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor de verkoop van mijn camper werd ik gecontacteerd door de firma Van Erp. Alle contacten verliepen zeer vlot. Alle afspraken en betalingen waren stipt en correct. Aangenaam zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Heeze

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierige ontvangst, zeker niet opdringerig, ruim gelegenheid een proefrit te maken. Nieuwe accu werd geplaatst zonder enkele ophef. Inruilprijs werd vlot overeengekomen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Veghel

03-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waardeloos. Een auto gekocht daar, een afspraak gemaakt om de auto dezelfde middag op te halen. Op het moment dat we kwamen om de auto te halen was hij reeds verkocht aan iemand anders. Dit is dus zeker geen garage om zaken mee te doen. Ik zou het bijna oplicht praktijken willen noemen. Ik raad niemand aan hier een auto te kopen!!!


G uit Goor

23-05-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zal noooooit meer auto van hun kopren en noooooit aan iemand aanraden. Ze geven van alle beloftes en mooie praatjes... in mijn ogen zijn ze oplichters. Ze verkopen autos met problemen. Later weg geld...


Hakki uit Oude pekela

04-05-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had altijd problemen als ik een auto van een garage ging kopen. Er wordt gezegd dat de auto 100% goed is maar onderweg naar huis had ik al pech. Ik had geen vertrouwing meer. Toevalig heb ik op internet Autobedrijf M van Erp een BMW gezien.Ik heb een bmw 3 serie gekocht, ik ben er zo blij mee, ik heb de garage paar keer gebeld om te bedanken dat ze eerlijk waren, zeer nette auto. En ze zijn klantvriendelijk, als ik weer een auto ga kopen ga ik tuurlijk weer naar Erp autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

ellen uit son

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze altijd voor je klaar staan, deskundig zijn. goed advies geven, op maat. goede prijs/kwaliteit verhouding hebben


Ja, ik beveel dit aan