Beoordelingen Autobedrijf Mazier

9,1
71 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Hans uit Ermelo

17-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, toegankelijk, denkt goed mee. Heeft weleens wat teveel te doen en daardoor gaat niet altijd alles in een keer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Ermelo

16-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

T uit Ermelo

16-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, meedenkend, professioneel, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Ermelo

16-07-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een gedegen en betrouwbaar adres voor aanschaf van een 2e hands auto, regulier onderhoud en apk. Van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit harderwijk

14-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gewoon goed en prettige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Goossen uit Harderwijk

10-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer goed. Het bedrijf is klantvriendelijk, professioneel, servicegericht en flexibel. Ze denken mee en en zijn oplossingsgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Harderwijk

05-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik maakte voor de eerste keer gebruik van deze garage, na goede ervaringen van familieleden. Alles prima verlopen, ook een aanmerking op de rekening werd meteen tot volle tevredenheid opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Ermelo

19-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: in een woord Prima


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Harderwijk

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij komen al jaren bij Mazier en zijn bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de betrouwbare monteurs!


Ja, ik beveel dit aan