Beoordelingen AutoFirst Menno Walinga

7,6
11 beoordelingen
  • Service 7,6
  • Deskundigheid 7,5
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

John uit Franeker

23-02-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de ervaring is al 25 jaar goed, je had contact met de monteur , nu is dat veranderd , dat vind ik wel een minpunt ,


Ja, ik beveel dit aan

sjirk uit bitgummole

23-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Franeker

22-02-2017
2,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Verkeerde prijsopgave over de APK, afspraak 25.Euro later kwam na de APK nog extra kosten bij.
APK keuring gaf enorm veel extra kosten mee,want aan auto mankeerde van alles,dus daar zag ik vanaf. Bij een andere garage waren de APk kosten gering en hoefde er bijna niets te gebeuren


jack uit Tzummarum

27-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-10-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Leeuwarden

12-11-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lelystad

06-10-2012
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder slecht. Het zijn de eerste Friezen die ik ontmoet die liegen aan de telefoon en in advertenties.
Een Volvo benzine automaat in zeer goede staat blijkt na een rit van 100 kM een Volvo LPG handgeschakeld in slechte staat. Bij navraag blijkt dat er veel meer klachten zijn over dit bedrijf, maar dat mensen niet de moeite nemen om anderen te waarschuwen.


Dhr./mevr. uit Amsterdam

07-04-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We werden met een lekke band direct en vakkundig geholpen voor een lage prijs. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Winsum

30-03-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan