Beoordelingen Autobedrijf Michielsen B.V.

9,3
9 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Mevr. uit Tilburg

03-12-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super gereden met mijn auto die ik bij autobedrijf Michielsen gekocht had. Maar na 10 jaar toch weer op zoek naar een andere betrouwbare auto. Weer goed geholpen en hopelijk kan ik weer 10 jaar vooruit.


Ja, ik beveel dit aan

Lian uit Tilburg

19-08-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via een kennis ben ik terecht gekomen bij michielsen . mijn Citroen
een grote beurt laten geven inclusief APK voor een goede prijs /kwaliteitsverhouding . Volgend jaar zeker terug ivm met het persoonlijk contact en de goede service .


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Tilburg

05-12-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto wordt goed nagezien en ik kan weer veilig rond rijden!
Veiligheid vind ik erg belangrijk. Ook banden leveren ze aan een scherpe prijs. Dus tot volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Ward uit leende

27-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hele goede ervaring met garantieafwikkeling van mijn gekochte auto. De volgende auto die ik koop zal zeker van Michielsen komen .ook staan de auto`s te koop zonder afleverkosten waar nog veel bedrijven iets van kunnen leren .


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Alphen

20-09-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Alphen nb

11-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Tilburg

11-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kristian uit Alphen

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik al jaren tevreden klant ben die altijd goed en deskundig geholpen word. Goede service en persoonlijke dienstverlening. Altijd meedenken in oplossing en mogelijkheden.


Ja, ik beveel dit aan

marc uit alphen

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze altijd voor je klaar staan en net personeel hebben wat ook vriendelijk envakbekwaam is.


Ja, ik beveel dit aan