Beoordelingen Autobedrijf Mudde en Kok BV

8,7
592 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 592 beoordelingen

Jack uit Beverwijk

15-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat mij opviel bij binnenkomst, een team van jonge verkopers. Ik werd ontvangen door Leon van Slooten. Het zakelijke gedeelte omtrent de inruil van oude wagen verliep eerlijk en vlot, zonder dat het dwingend werd. Was een zeer prettig gesprek. De dag van aflevering was Leon afwezig en werd ik ontvangen door Raymond Dijkgraaf. Ook dit gesprek, met de daarbij noodzakelijke zakelijke afhandelingen, verliep zeer plezierig.
Kortom na 35 jaar Honda rijder te zijn geweest nu de overstap naar een mooie Volvo V40 van 4 jaar oud. Een (h)eerlijke wagen waar ik tot nu toe geen spijt van heb.
Leon en Raymond en uiteraard collega’s, mijn dank is groot, ben zeer tevreden en trots op mijn nieuwe bezit. (Waar ik geen cijfer voor kon geven, maar wel wil doen, is voor de gerookte zalm en bloemen, kan niet anders geven dan een 10!!)


Ja, ik beveel dit aan

Ronny

15-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Bussum

15-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en vriendelijk autobedrijf. prachtig assortiment Volvo occasions.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Roden

15-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Ermelo

14-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact, komen afspraken nauwkeurig na!


Ja, ik beveel dit aan

MT uit Amersfoort

12-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mudde Kok is duidelijk vindbaar op de site en had een mooie en geschikte Volvo voor ons in voorraad waar wij heel blij mee waren en wilden komen bezichtigen.
Helaas bij contact pogingen via bv autoscout geen reactie ontvangen dus maar zelf gaan bellen.
Het eerste telefonische contact met dhr Geert van ' t Land was prettig , uitnodigend , deskundig en snel ter zake komend. Ook in de garage in contact en service absoluut een compliment waard.
Het is uiterst klant vriendelijk dat bij afspraak de wagen te leveren , met inbegrip van service beurt, waarvoor dan weer wel zelf betaald diende te worden evenals de benzine, een gratis APK keuring wordt aangeboden . Het werd even wat lastiger toen bleek dat twee banden zo niet door de keuring kwamen, waarna contact en wijzend op de contractuele overeenkomst, deze voor rekening kwamen van de garage ipv mij als koper. In de melding krijg ik nu telkens bandenspanning laag, controleren, afstellen, kalibreren. Inmiddels heb ik de bandenspanning nagekeken maar die was wel in orde. Mgl dat het dan toch aan de boord computer ligt. Is daar een oplossing voor? Wat is uw voorstel ?
De administratie mbt facturering en betaling joeg me wel de stuipen op het lijf om, nadat ik reeds betaald had, alsnog een verzoek tot overmaken toe te sturen. Na een aantal ( vrije) dagen kon dit alsnog worden rechtgezet.
Na luttele km bemerkten wij een ster in de voorruit zonder dat er sprake was van steenslag in het midden van de ruit , welke wij eerder niet hadden bemerkt. Deze is ws aan de aandacht ontsnapt. Het was mooi geweest ons daarop te attenderen maar mogelijk is dit ook bij u niet opgevallen . Ht lijkt me goed daar wel altijd aandacht voor te hebben , ook als verkoper, en klanten daarop te wijzen dan wel (te helpen) oplossen.
Gezien uw wens kwaliteit in service te verbeteren wilde ik u dit terug geven om er zo mgl uw voordeel mee te doen.
Dank verder voor de heerlijke zalm, waar me mee vereerd zijn.
Vriendelijke dank voor alle service en levering van deze prachtige Volvo en mgl tot een andere maal als we weer op zoek gaan naar een andere wagen.
MVG Fam Wouters- Vorstermans
Ps ik heb de service van uw verkoper gewaardeerd. Die van de monteurs staat in wezen hierboven




Ja, ik beveel dit aan

A.A. uit Putten

08-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sneek

08-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Willem jan uit Smilde

06-06-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Millingen aan de Rijn

05-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijke, behulpzame, oprecht vriendelijke medewerkers. Bedrijf oogt netjes wat bij mij de indruk wekt (en waargemaakt wordt) dat er na gehandeld wordt.


Ja, ik beveel dit aan