Beoordelingen Autobedrijf Mudde en Kok BV

8,7
466 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 466 beoordelingen

tyn uit Nagele

21-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Terherne

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dec 2018 xc60 gekocht grijs kenteken 2017
Auto trilde na twee maanden bij het afremmen , kan DIV oorzaken hebben oa koud water op warme schijven of roestvorming .
Vanmorgen stond er om 07.00 een leenauto voor de deur en werd mijn auto meegenomen door een vriendelijke medewerker van MK .
Vanmiddag auto weer klaar 2 nieuwe remschijven achter gemonteerd , koplampen iets lager afgesteld op mijn verzoek en auto netjes gewassen .
Rekening lag keurig in de auto en er stond netjes op wat er gedaan was .
Eindbedrag 0,000000000
Mudde en Kok heeft mij na ruim 30 jaar auto rijden weer het klant is koning gevoel gegeven !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Terherne

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dec 2018 xc60 gekocht grijs kenteken 2017
Auto trilde na twee maanden bij het afremmen , kan DIV oorzaken hebben oa koud water op warme schijven of roestvorming .
Vanmorgen stond er om 07.00 een leenauto voor de deur en werd mijn auto meegenomen door een vriendelijke medewerker van MK .
Vanmiddag auto weer klaar 2 nieuwe remschijven achter gemonteerd , koplampen iets lager afgesteld op mijn verzoek en auto netjes gewassen .
Rekening lag keurig in de auto en er stond netjes op wat er gedaan was .
Eindbedrag 0,000000000
Mudde en Kok heeft mij na ruim 30 jaar auto rijden weer het klant is koning gevoel gegeven !!!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Voorschoten

20-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

hans uit lelystad

20-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag onze C70 opgehaald. Een auto waar we even doorheen moesten kijken, maar waar alles piekobello in orde voor is gebracht. Afspraken waren helder en eerlijk en zijn ook allemaal uitgevoerd. Wij zullen nog vele mooie kilometers gaan maken in de auto dankzij Mudde en in bijzonder Harry.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Groningen

19-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Beste lezer,

Afgelopen zaterdag onze V70 opgehaald en in het verkoopproces geholpen door Harry. Uitermate vriendelijk en behulpzaam, wat resulteert in een goede aflevering van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Etienne uit Heemstede

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Urk

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en klantvriendelijk !


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Haarlem

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment een positieve ervaring. Zakenkundig en scherp geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Ens

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, professioneel, eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan