Beoordelingen Autobedrijf Mudde en Kok BV

8,7
185 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Anoniem

17-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Bunde

15-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met uitstekende verkopers. De heer Hovius heeft mij op een zeer vakkundige wijze geholpen. Kreeg nog een ontbrekend instructieboekje nagestuurd. Keurig !
Zeer betrouwbare partner. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schalkwijk

12-02-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste Volvo hier gekocht. Uitstekend geholpen. Kwam om 13:45 uur binnen, ging om 18:15 uur weg. Er werd genoeg tijd aan je besteed. Kom hier graag weer terug. Ik heb niet eens prijzen vergeleken, bij zulke service en vriendelijkheid koop je graag een auto. Daar kan dealer Verkerk nog wat van leren ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Kampen

12-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Druten

10-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend bedrijf. Heel vriendelijk en vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Hauwert

04-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal tevreden met de hulp van Leon bij de aankoop van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

B uit Wassenaar

31-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met de transparantie die dit bedrijf biedt in de aankoop van een wagen en ondanks de grote doorstroom van verkochte wagens is er voldoende aandacht voor de klant. Ondanks mijn keuze voor de meeneemprijs hebben we een probleem met de electrische kofferbak op de juiste wijze afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit De Meern

30-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Maassluis

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via internet bij MK terecht gekomen. Is ons prima bevallen. Nononsen mentaliteit, mooie en jonge occasions. Prijs/kwaliteit is in orde. Kortom : aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit Leiden

24-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Garage heeft jonge auto’s met lage km standen en goed geprijsd. De Volvo V60 die ik heb gekocht zag er nieuw uit ondanks dat de auto 2 jaar oud is. Afhandeling is top. De aflevering is buiten gewoon goed te noemen met een afleveringbeurt, gepoetste auto en volle tank. Mijn volgende Volvo zal ik zeer zeker bij Mudde/Kok te rade gaan.


Ja, ik beveel dit aan