Beoordelingen Autobedrijf Mudde en Kok BV

8,7
77 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Rene uit Almere

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig geholpen, alles conform afspraak. Van proefrit tot aan overeenkomst.
Ook bij uitlevering een feestje met een heerlijke gerookte zalm.

Met 1 klein puntje terug, werd direct opgelost.
Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Woerden

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Leiden

20-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een zeer prettige aankoop bij Mudde-kok gedaan , een Volvo CX60, we zijn uitstekend voorgelicht en hebben na de koffie 1 x met Karel Kok in een Volvo V90 en 1 x samen met mijn vrouw met de Volvo CX60 een proef rit gemaakt , dit alles zonder het gevoel te moeten beslissen/te kopen.
Afgelopen vrijdag door Karel Kok gebeld dat hij zelf niet aanwezig kon zijn voor de aflevering, wel dat hij de afspraken betreft achterbakrolgordijn en thuiskomertje had geregeld, heel fijn deze communicatie.
Zaterdag bij Leon van Slooten de auto opgehaald, een geweldige ervaring, veel vakmanschap en een hele correcte afhandeling, alles weer onder het genot van een kopje koffie.
De auto werd keurig op naam gezet en de vrijwaring was ook goed geregeld, als dank hebben wij zowel bij de aankoop alsook bij de aflevering een heerlijk gerookte zalm cadeau gekregen, zeer leuke geste.
Kortom wij zijn zeer tevreden en hopen in de toekomst zeker weer bij jullie terug te komen.
Wij wensen jullie veel succes met het mooie bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Kees en Diane Scheffer Leiden.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Zuidoost Beemster

20-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats deze V70 gevonden en toen een testritafsprqak gemaakt. Alles oke op wat kleine dingen na, maar daar was over te praten en is ook bijna allemaal opgelost zoals afgesproken. 2 vergeten puntjes zijn alsnog opgelost door geld retour en een nazending.
Één puntje van kritiek is dat er winterbanden op de auto gemonteerd zitten (dit heb ik zelf ook niet gezien) dus ik moet nu alsnog 4 nieuwe banden gaan monteren. Dat is een beetje jammer, want dat gaat nog €800 kosten. voor andere dingen beveel ik dit bedrijf wel aan, maar dit is jammer want ik was erg tevreden over mudde kok en zeker de service


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Kampen

19-06-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst.
Afspraken bij verkoop dringen nog niet goed door naar de werkplaats.
Vandaag werd ik gebeld voor afspraak om parkeersensoren te vervangen, maar werkplaats wist voor 2e maal niet dat apk uitgevoerd moet worden. Geen onoverkomelijk probleem. Maar er gaat daar nog iets mis. Bedoeld als positieve feedback ☺


Ja, ik beveel dit aan

JCM uit Julianadorp

16-06-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Naar de eerste review van mij over de aflevering van de auto is er door Mudde Kok contact met mij opgenomen en werd ik verzocht om met de auto naar de werk plaats te komen. Ik ben daar vriendelijk met koffie ontvangen, de problemen die er waren door gesproken en op cordate wijzen opgelost. De verkoper kwam ook nog langs om te vertellen!!en dat deze aflevering zo niet hun manier van handelen is. Twee uur later ben ik met een tevreden gevoel weg gereden.


Ja, ik beveel dit aan

JCM uit Julianadorp

12-06-2017
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitsubishi Outlander gekocht, ten eerste was auto niet gereed op het afgesproken tijdstip. De reden was er moest een nieuwe veer bij het linker voorwiel worden geplaatst,wat ook is gebeurt,er zou een nieuw achterlicht worden geplaatst omdat er vocht in zat, maar dit is verholpen​ door het dicht tesmeren met een vloeibare pakking wat er bij de eerste beste regenbui uitspoelde en lelijke bruine stepen op de auto achter liet. Verder zou de uitlaat zijn gerepareerd maar dit is ook met vloeibare pakking gedaan wat er dus gelijk uit spoelde door het condens wat in de uitlaat ontstaat dus die blaast lekker op de verkeerde plaats, tevens hing er een oude verroeste jubileeklem los om de uitlaat wat een vervelend rammelend geluid veroorzaakte. Ik heb de auto gekocht om er en caravan mee te trekken maar toen we de zelfde dag de caravan ophaalde werkte de verlichting van de caravan niet de stekker van de trekhaak los gemaakt kwam er een flinke hoeveelheid water uit en het stopcontact was aan de binnenkant helemaal gecorrodeert, hierdoor hebben we twee keer op en neer moeten rijden van Den Helder naar Grou omdat eerst het probleem moest worden opgelost.ik heb een Suzuki SX4 ingeruild welke een dag voor ik hem inruilde een beurt heeft gehad en probleemloze APK. De auto zag er perfect uit.Dus gezien de reviews van dit bedrijf en hun eigen uitstraling had ik toch een betere afleverings beurt verwacht want 10450€ is toch niet niks.


R. uit Leeuwarden

12-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Prinsenbeek

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een zeer prettige ervaring met Mudde & Kok bij het aanschaffen van een jong-gebruikte demo-auto. Zeer nette en correcte communicatie en opvolging.


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Hoofddorp

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met autobedrijf Mudde en Kok. Open, betrouwbaar en gastvrij. Ongedwongen setting. Leuk
aanbod in occasions. Aanbevelenswaardig!!


Ja, ik beveel dit aan