Beoordelingen Autobedrijf Mudde en Kok BV

8,7
328 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
1 t/m 10 van 328 beoordelingen

Monique uit Kockengen

14-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de eerste kennismaking tot het wegrijden in onze "nieuwe" auto hebben wij vertrouwen gehad in de deskundigheid en eerlijkheid van het bedrijf. Als autorijders zonder verstand van auto's is dit vertrouwen allesbepalend. Heel veel dank aan Lodewijk voor zijn persoonlijke benadering. De komende maanden gaan uitwijzen of ons vertrouwen terecht blijkt.....wij hebben er alle vertrouwen in.


Ja, ik beveel dit aan

B.J. uit Hoofddorp

13-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verademing in de autobranche. Extreem klantgericht en een recht toe rechtaan doe maar gewoon mentaliteit waar we ons uitermate plezierig bij voelen.


Ja, ik beveel dit aan

Tjitske uit Limburg

13-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste bel contact tot het wegrijden met de nieuwe auto alleen maar positieve ervaringen.
Hier is de klant nog " Koning" en weet met wat service en vriendelijkheid is. Alles werd perfect geregeld.
RAYMOND bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Raamsdonksveer

12-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Valkenswaard

11-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel. Scherpe prijs en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Hilvarenbeek

10-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds een week klant en samen op zoek naar een geschikte auto. Prettig contact en goeie communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Urk

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al vanaf het begin ben ik vanwege het klantvriendelijk personeel, de persoonlijke en oprechte aandacht voor mij als klant en de uitstekend goede service, klant bij Mudde en Kok.
Inmiddels drie prachtige Volvo’s via dit bedrijf gekocht gereden en laten onderhouden. Deze drie zijn zeker niet de laatste.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit GRONSVELD

08-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Selke uit Oosterbeek

07-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne garage, goede service, kundig en aardige mensen, goede en wisselende collectie; kortom een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Dronten

07-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open, recht door zee. Wat je ziet is wat je krijgt ...


Ja, ik beveel dit aan