Beoordelingen Autobedrijf Mulder

9,1
25 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Margreet uit MIDLAREN

07-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geert en kompanen: Serieus en deskundig : Bedankt!
In april dit jaar een Peugeot boxer (= Fiat Ducato) camperbus gekocht. Vanaf het begin het gevoel gehad dat het geluid onder de motorkap vandaan niet klopt. In totaal hebben 5 (!!) monteurs naar de bus geluisterd en 'onderzocht', onder wie nota bene 3 mannen van 2 verschillende officiële Fiat dealers: 1 zat er volledig naast, 1 hoorde geen afwijking, 2 zaten in de richting maar zonder al te veel ernst, 1 wist het (daar waar garantie liep) maar zei 'niks mis hoor mevrouwtje, met de motor, misschien een verstuivertje die beetje verstopt zit' (als 'mevrouwtje' zijnde denk je dan 'dat zal dan wel niet zo ernstig zijn of gevolgschade kunnen gaan brengen'.
Maar dit mevrouwtje is niet voor 1 gat te vangen!
Gelukkig bij 'toeval' bij Geert terecht gekomen. Hij hoorde gelijk wat ik bedoelde, zag ook de zwarte rook uit de uitlaat én (!!) was de eerste (!!) die tests ging uitvoeren (meten = weten): 1 verstuiver stuk, 1 verstuiver zeer slecht, 2 verstuivers slecht! Dat kan/mag toch niet gebeuren, officiële Fiat dealer...
Bijkomstigheid: rem R.A. deed het ook maar 50% (had ik ook gevoeld en aangegeven bij dealer, is niks mee gedaan), en het vervangen van de koppeling bij dezelfde dealer, daar hadden ze echt broddelwerk van gemaakt...
Conclusie voor mij: GEEN officiële dealer of praatjesmakers voor mij, maar naar Geert Mulder in Annen. Vanaf nu gaat de camper daar in onderhoud.
Ik wist dat Geert aardig kan sturen op 2 wielen, maar dat ie ook handig is met 4 wielers, das ook goed om te weten ;-) Nogmaals dank en tot de volgende keer. Margreet


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Peize

06-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al meer dan 10 jaar klant, zeer tevreden, ben verhuist naar Peize moet 25 km rijden maar dat doe ik met plezier
want ik weet dat ik nooit belazerd wordt, ik hoop nog 10 jaar erbij,

frans


Ja, ik beveel dit aan

Jan en ieneke uit Zuidlaren

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel blij dat we hier terecht zijn gekomen na een tip van vrienden.
Met een niet goed werkende airco afgescheept bij een Toyotadealer en hier wisten ze meteen wat er aan de hand was en is het probleem opgelost. Nu onze auto in onderhoud bij garage Mulder. Het volste vertrouwen er in.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Assen

14-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben geweest voor apk de auto is helemaal top afgeleverd en rijd beter als dat hij voor de apk/ beurt deed goede uitleg wat er gedaan is en nog fijne is het belletje voor ze wat gaan doen wat ze gevonden hebben en wat het ongeveer gaat koste


Ja, ik beveel dit aan

Franklin uit Zwolle

13-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakmannen met passie die altijd betrouwbare service en kwaliteit leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Annen

17-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant sinds het begin, nooit een klacht gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zuidlaren

14-07-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben goede ervaringen met Autobedrijf Mulder. Zeer deskundig en integer. Laatst hebben een auto die wij wilden kopen, laten controleren op verborgen gebreken. Die controle heeft ons honderden euro's bespaard 😊


Ja, ik beveel dit aan

J. J. uit Annen

21-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede Service, scherp en kiezen voor zekerheid. Ook als iets er aan zit te komen zeggen ze het duidelijk met bijbehorende adviezen. Kort om een Top Garage!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Annen

23-02-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Annen

17-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende garage, prima service en lage kosten! Verder word je zeer plezierig als klant behandeld. Bij substantiele afwijkingen van geschatte kosten wordt altijd contact opgenomen. Prettig is ook dat, in overleg, een bepaalde niet noodzakelijke reparatie naar de toekomst wordt verschoven. Al met al een uitstekende garage waar ik al jaren met plezier onze auto's in onderhoud heb!


Ja, ik beveel dit aan