Beoordelingen Autobedrijf Mulder

9,1
31 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Aukje uit Zuidlaren

20-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb m’n beide auto’s bij Mulder in onderhoud en ben zeer tevreden. Goed advies, uitstekende reparaties en duidelijke facturen waardoor je goed begrijpt wat er gedaan is. Het berekende tarief is niet overmaats en marktconform. Betrouwbaar en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Geert Jan uit Vleuten

30-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super bedankt voor de goede service geleverd in onze vakantie! De Ford is weer lekker koel van binnen.

Wat een verschil met het uitlijnen en balanceren van de C8! Het gebeurd natuurlijk langzamerhand dat een en ander verloopt. Goed dat we het er over gehad hebben. Wat betreft de stank in de auto. Die is minder nu de nieuwe uitlaatpot is ingereden, maar die geur van verhitte olie blijft. Zeker als je afremt en alles is lekker opgewarmd. Dan komt het binnen via de airco en ventilatieroosters. Ramen open dus. Ik zal in ieder geval bij de volgende beurt zeggen wat jij gevonden hebt, namelijk die mogelijke lekkage in de pakkingen in de buurt van het oliefilter. Binnenkort is de APK en tegelijkertijd laat ik de beurt doen.

Nogmaals veel dank. Jammer dat ik niet in de buurt woon, dat was mijn auto bij jullie in onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Eext

05-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren gebruik ik en zo'n vijf familieleden Autobedrijf Mulder voor het onderhoud van auto, scooter en camper. Dat is het beste bewijs voor tevredenheid lijkt mij.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit harderwijk

17-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben tijd geleden al verhuisd van Annen naar Harderwijk en bij het zoeken naar een nieuwe garage hecht ik altijd veel waarde aan goede uitgebreide recensies. Daardoor kwam ik weer bij een garage terecht met passie voor Dakar en moest daardoor aan Mulder in Annen denken. Zodoende schrijf ik nu deze beoordeling. Vertrouwen, integer en transparant lees ik veel terug en herken ik volledig. Dikke aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zuidlaren

07-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op advies van een vriendin heb ik de auto voor de APK keuring naar Autobedrijf Mulder gebracht. Een keurig nette garage. Ik ben zeer te spreken over de manier van handelen, heel deskundig en integer.
Later hier ook een trekhaak onder de auto laten plaatsen, ook hier ben ik zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Annen

23-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit MIDLAREN

07-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geert en kompanen: Serieus en deskundig : Bedankt!
In april dit jaar een Peugeot boxer (= Fiat Ducato) camperbus gekocht. Vanaf het begin het gevoel gehad dat het geluid onder de motorkap vandaan niet klopt. In totaal hebben 5 (!!) monteurs naar de bus geluisterd en 'onderzocht', onder wie nota bene 3 mannen van 2 verschillende officiële Fiat dealers: 1 zat er volledig naast, 1 hoorde geen afwijking, 2 zaten in de richting maar zonder al te veel ernst, 1 wist het (daar waar garantie liep) maar zei 'niks mis hoor mevrouwtje, met de motor, misschien een verstuivertje die beetje verstopt zit' (als 'mevrouwtje' zijnde denk je dan 'dat zal dan wel niet zo ernstig zijn of gevolgschade kunnen gaan brengen'.
Maar dit mevrouwtje is niet voor 1 gat te vangen!
Gelukkig bij 'toeval' bij Geert terecht gekomen. Hij hoorde gelijk wat ik bedoelde, zag ook de zwarte rook uit de uitlaat én (!!) was de eerste (!!) die tests ging uitvoeren (meten = weten): 1 verstuiver stuk, 1 verstuiver zeer slecht, 2 verstuivers slecht! Dat kan/mag toch niet gebeuren, officiële Fiat dealer...
Bijkomstigheid: rem R.A. deed het ook maar 50% (had ik ook gevoeld en aangegeven bij dealer, is niks mee gedaan), en het vervangen van de koppeling bij dezelfde dealer, daar hadden ze echt broddelwerk van gemaakt...
Conclusie voor mij: GEEN officiële dealer of praatjesmakers voor mij, maar naar Geert Mulder in Annen. Vanaf nu gaat de camper daar in onderhoud.
Ik wist dat Geert aardig kan sturen op 2 wielen, maar dat ie ook handig is met 4 wielers, das ook goed om te weten ;-) Nogmaals dank en tot de volgende keer. Margreet


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Peize

06-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al meer dan 10 jaar klant, zeer tevreden, ben verhuist naar Peize moet 25 km rijden maar dat doe ik met plezier
want ik weet dat ik nooit belazerd wordt, ik hoop nog 10 jaar erbij,

frans


Ja, ik beveel dit aan

Jan en ieneke uit Zuidlaren

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel blij dat we hier terecht zijn gekomen na een tip van vrienden.
Met een niet goed werkende airco afgescheept bij een Toyotadealer en hier wisten ze meteen wat er aan de hand was en is het probleem opgelost. Nu onze auto in onderhoud bij garage Mulder. Het volste vertrouwen er in.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Assen

14-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben geweest voor apk de auto is helemaal top afgeleverd en rijd beter als dat hij voor de apk/ beurt deed goede uitleg wat er gedaan is en nog fijne is het belletje voor ze wat gaan doen wat ze gevonden hebben en wat het ongeveer gaat koste


Ja, ik beveel dit aan