Beoordelingen Autobedrijf Mulder

9,1
33 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 33 beoordelingen

Jan en ieneke uit Zuidlaren

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel blij dat we hier terecht zijn gekomen na een tip van vrienden.
Met een niet goed werkende airco afgescheept bij een Toyotadealer en hier wisten ze meteen wat er aan de hand was en is het probleem opgelost. Nu onze auto in onderhoud bij garage Mulder. Het volste vertrouwen er in.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Assen

14-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben geweest voor apk de auto is helemaal top afgeleverd en rijd beter als dat hij voor de apk/ beurt deed goede uitleg wat er gedaan is en nog fijne is het belletje voor ze wat gaan doen wat ze gevonden hebben en wat het ongeveer gaat koste


Ja, ik beveel dit aan

Franklin uit Zwolle

13-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakmannen met passie die altijd betrouwbare service en kwaliteit leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Annen

17-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant sinds het begin, nooit een klacht gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zuidlaren

14-07-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben goede ervaringen met Autobedrijf Mulder. Zeer deskundig en integer. Laatst hebben een auto die wij wilden kopen, laten controleren op verborgen gebreken. Die controle heeft ons honderden euro's bespaard 😊


Ja, ik beveel dit aan

J. J. uit Annen

21-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede Service, scherp en kiezen voor zekerheid. Ook als iets er aan zit te komen zeggen ze het duidelijk met bijbehorende adviezen. Kort om een Top Garage!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Annen

23-02-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Annen

17-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende garage, prima service en lage kosten! Verder word je zeer plezierig als klant behandeld. Bij substantiele afwijkingen van geschatte kosten wordt altijd contact opgenomen. Prettig is ook dat, in overleg, een bepaalde niet noodzakelijke reparatie naar de toekomst wordt verschoven. Al met al een uitstekende garage waar ik al jaren met plezier onze auto's in onderhoud heb!


Ja, ik beveel dit aan

Wil

17-02-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Plezierig, klantvriendelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Gasteren

08-02-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klein bedrijf,maar daardoor ook goede rechtstreekse contacten.
Belangrijkste reden waarom wij Geert met z`n mannen aan zouden prijzen is dat wij hen vertrouwen.
Er word niet iets vervangen wat niet nodig is,en nog belangrijker er staan nooit zaken op de factuur die niet zijn uitgevoerd!!!


Ja, ik beveel dit aan