Beoordelingen Autobedrijf Neelen B.V.

9,3
26 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Henriette uit Ede

27-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, auto afgeleverd volgens afspraak , keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Oss

29-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 auto's gekocht. Een uit een wat goedkopere klasse en een jonge grote duurdere maar dat maakte geen verschil met benadering.
Keurig op tijd afgeleverd en alles volgens afspraak geleverd.
Kundig en zeer vriendelijk familiebedrijf.
Zeker het aanbevelen waard.


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Den haag

28-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellig deskundig familie bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Belfeld

17-08-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste auto. Mooi bedrijf, klasse uitstraling en top service.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Halle

06-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima Collegabedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Heesch

27-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitmuntende service. Klantvriendelijk. Goede prijzen. Vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

A3 uit Heesch

25-07-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto VERkocht bij autobedrijf Neelen.
Faire prijs en erg aardige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Jerrel uit Den Haag

27-06-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik woon in Den Haag, maar laat ondanks de afstand mijn auto voor onderhoud en reparatie bij dit familie bedrijf doen. Hiermee heb ik eigenlijk wel genoeg verteld dat ik deze familie bedrijf bij een ieder aanbeveel. Twee keren hier een auto gekocht en altiijd een perfecte service en aftersale gehad. Betrouwbaar en eerlijke familie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Utrecht

06-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bijna 2 jaar geleden een occasion Renault Clio gekocht bij autobedrijf Neelen. De service was goed: na 2 maanden haperde de auto, ben ik 2 keer terug geweest en zijn er snel en kostenloos 2 onderdelen vervangen. Verder helemaal geen problemen meer gehad en ben nog steeds blij en tevreden met mijn aankoop! Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de garage voor mij ver weg is. :)


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit Swalmen

29-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en fijne werknemers goede afhandeling van de auto en goede service staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan