Beoordelingen Autobedrijf Neelen B.V.

9,3
28 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Christian

20-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een aankoop bij Autobedrijf Neelen heel wat technische problemen gehad met de auto. De coulance was heel goed en er zijn nagegenoeg kosteloos heel wat onderdelen vervangen. Nu is duidelijk dat er nog meer dingen mis zijn op technisch gebied. De auto is daarom voor hele goede prijs terug gekocht. Dit is echt uniek. Veel autobedrijven kunnen een voorbeeld aan nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Geleen

07-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1,5 week geleden onze ‘nieuwe’ auto bij Autobedrijf Neelen gekocht. Zeer klantvriendelijke mensen, goede service, eerlijke handelswijze mbt inruil en aflevering volgens afspraak, inclusief 6 maanden Bovag garantie. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit Ede

27-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, auto afgeleverd volgens afspraak , keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Oss

29-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 auto's gekocht. Een uit een wat goedkopere klasse en een jonge grote duurdere maar dat maakte geen verschil met benadering.
Keurig op tijd afgeleverd en alles volgens afspraak geleverd.
Kundig en zeer vriendelijk familiebedrijf.
Zeker het aanbevelen waard.


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Den haag

28-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellig deskundig familie bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Belfeld

17-08-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste auto. Mooi bedrijf, klasse uitstraling en top service.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Halle

06-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima Collegabedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Heesch

27-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitmuntende service. Klantvriendelijk. Goede prijzen. Vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

A3 uit Heesch

25-07-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto VERkocht bij autobedrijf Neelen.
Faire prijs en erg aardige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Jerrel uit Den Haag

27-06-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik woon in Den Haag, maar laat ondanks de afstand mijn auto voor onderhoud en reparatie bij dit familie bedrijf doen. Hiermee heb ik eigenlijk wel genoeg verteld dat ik deze familie bedrijf bij een ieder aanbeveel. Twee keren hier een auto gekocht en altiijd een perfecte service en aftersale gehad. Betrouwbaar en eerlijke familie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan