Beoordelingen Autobedrijf Neleman

8,9
230 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 230 beoordelingen

Rinus uit Nieuwerkerk ad ijssel

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

RT uit Rotterdam

12-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Ammerzoden

09-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Nieuwerkerk ad IJssel

05-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn dat er via de mail vlot gereageerd werd op mijn vraag om een offerte voor een nieuwe distributieriem. Van meerdere garages aangevraagd, maar Neleman reageerde binnen een paar uur, sommigen moeten nog reageren! Het bedrag lag in de buurt van de richtlijnen van de ANWB en kostte de helft van wat de Nissan-garage zou berekenen. Erg prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Capelle aan dewn IJssel

04-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zeer prettige ervaringen met dit bedrijf, ze staan altijd klaar voor je en denken goed met de klant mee.
Ik kom hier al jaren endat zegt genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

Regina uit Nieuwerkerk a/d IJssel

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring met vooral de service, soms worden er zaken niet helemaal goed afgewerkt. Echter dit wordt super opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

09-01-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitgevoerde reparatie was door mijzelf betaald, deze bleek gedekt te zijn door de garantie van autotrust. Neleman had dit uitgezocht en het initiatief genomen om dit terug te storten.
Het probleem zelf bleek lastig te verhelpen maar is door veel inspanning van Neleman prima verhoplpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima servicegerichte garage


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Nieuwerkerk aan den IJssel

05-01-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Capelle aan den IJSsel

09-12-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen, goede service, mee denkend bedrijf in oplossingen. Hierdoor bij hen een "nieuwe" auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan