Beoordelingen Vakgarage Neleman

8,9
269 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 269 beoordelingen

Tammy uit Capelle aan den IJssel

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette service!


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Nieuwerkerk aan den IJssel

24-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

23-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen inmiddels al weer een jaar of zes met onze auto's bij Neleman en elke keer staat het vriendelijke personeel met raad en daad weer voor ons klaar.
Zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding èn, ook heeel belangrijk...Betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Spijkenisse

15-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom er ieder jaar met een grote usa camper voor de apk ,klant vriendelijk personeel kundig zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit nieuwkerk aan de ijssel

07-07-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zat autos te koop maar voor iemand met niet veel geld staat er helaas niks bij ik zoek mijn 1 auto maar alles is helaas best duur en dat is jammer verder goede zaak wat ik lees kom zekker is een keer lans


Ja, ik beveel dit aan

Daniellei8 uit Rotterdam

26-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Rotterdam

21-06-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Ter Aar

21-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hebben twee jaar geleden onze auto hier gekocht en werden heel netjes geholpen. Heel recent werd een probleem aan de auto geconstateerd welke super netjes en coulant werd afgehandeld. Dikke pluim voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Almere

18-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in contact gekomen met Autobedrijf Neleman via autotrack.nl ivm occasion en inruil. Eerst contact gehad via mail wat vlot en accuraat verliep. Werdt vriendelijk ontvangen voor de proefrit en kreeg ook ruim dfe tijd voor de proefrit. Zeer vriendelijk en een vertrouwd gevoel bij Dhr. Neleman.Goede en nette afhandeling van zaken.


Ja, ik beveel dit aan