Beoordelingen Autobedrijf Neleman

8,9
204 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 204 beoordelingen

Hans & Agaath uit Capelle aan den IJssel

16-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk en deskundig geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Groningen

13-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Storing binnen een dag voor een redelijke prijs opgelost. Dat was wel heel plezierig. Wel had ik een prijsopgaaf vooraf gevraagd die kreeg ik niet maar we hadden ook niet een limiet afgesproken. Verder prima service.


Ja, ik beveel dit aan

paul uit valkenburg Z-H

12-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige sfeer, niet te opdringerig, verstand van zaken, ben erg goed geholpen, de auto is keurig afgeleverd.
Kortom wij kunnen dit bedrijf echt aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Capelle aan den IJssel

08-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn, betrouwbaar bedrijf!
Zowel qua reparaties, apk, verkoop enz.
Inmiddels n paar jaar klant en geen enkele reden om maar te dènken aan n andere garage.


Ja, ik beveel dit aan

Ardy uit Rotterdam

04-09-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk personeel. Niets aan te merken


Ja, ik beveel dit aan

hans uit niuwerkerk aan den ijssel

28-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik kom er 35 jaar dit is het juiste adres voor u auto


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Nieuwerkerk aan den IJssel

24-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Flexibel en kundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit capelle aan den IJssel

15-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn vriendin en ik waren (blij) verrast door hoe we behandeld werden. We hadden verwacht dat we geholpen zouden worden door een doorsnee autoverkoper. Dit was echter NIET het geval. Geen verkooppraatjes of wat dan ook. Gewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie.


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Capelle aan den ijssel

28-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijk heel goed geholpen aanradertje


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-07-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb eerder een wat minder lovende beoordeling geschreven, maar deze behoeft toch enige toelichting. Het betrof een tweetal APK's voor een elektrisch geremde trailer. Een trailer waar er slechts weinig van rond rijden en waar weinig specifieke kennis van is.
Vandaag ben ik keurig gebeld door dhr Neleman zelf en een goed gesprek gehad hoe eea is ontstaan. Respect voor deze nette manier van afhandelen. En om mijn onvrede iets te compenseren is de rekening ook nog aangepast. Heel erg netjes afgehandeld dus!


Ja, ik beveel dit aan