Beoordelingen Autobedrijf Neplenbroek

7,9
121 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

henk uit diepenheim

19-07-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Apeldoorn

18-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor de verhuur van een personenbus in contact gekomen.
Binnen 10 minuten geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Diepenheim

15-07-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikt auto gekocht. Klein mankementje naderhand netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

h.j.g

06-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sacha uit Overijssel

01-07-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantgericht, professioneel en komt afspraken goed na.


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit NIJVERDAL

26-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een gesprek met de heer Neplenbroek gehad en zijn tot beide tevredenheid er uit gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Deventer

15-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto was toe aan de grote beurt keurig alles hersteld en binnen een dag weer klaar echt een bedrijf wat meedenkt met de klant


Ja, ik beveel dit aan

Karwan uit Maastricht

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht bij Autobedrijf Neplenbroek. Goede service en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden met de auto en ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rekan uit Kerkrade

11-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onze auto ingeruild voor een nieuwe auto bij Autobedrijf Neplenbroek. Achteraf bleek dat hij niet terugschakelde van de 3e naar de 2e versnelling, maar wel als de auto bijna stilstond. We hadden ook geen garantie aangeschaft, maar de eigenaar heeft ons tijdelijk een leenauto gegeven en de auto netjes voor ons gerepareerd. Hij is een man van zijn woord en een goede zakenman. De receptioniste was ook heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Deventer

11-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto ingeruild met een goede inruilprijs, je wordt eerlijk en goed geholpen en uitstekende service marc en corrie


Ja, ik beveel dit aan