Beoordelingen Autobedrijf Neplenbroek

7,9
114 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 114 beoordelingen

Karwan uit Maastricht

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht bij Autobedrijf Neplenbroek. Goede service en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden met de auto en ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rekan uit Kerkrade

11-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onze auto ingeruild voor een nieuwe auto bij Autobedrijf Neplenbroek. Achteraf bleek dat hij niet terugschakelde van de 3e naar de 2e versnelling, maar wel als de auto bijna stilstond. We hadden ook geen garantie aangeschaft, maar de eigenaar heeft ons tijdelijk een leenauto gegeven en de auto netjes voor ons gerepareerd. Hij is een man van zijn woord en een goede zakenman. De receptioniste was ook heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Deventer

11-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto ingeruild met een goede inruilprijs, je wordt eerlijk en goed geholpen en uitstekende service marc en corrie


Ja, ik beveel dit aan

Erick uit Diepenheim

02-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel en correct. Komen afspraken na. Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Tiendeveen

30-04-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Diepenheim

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had problemen met de airco.Is snel en vakkundig verholpen. Kon er op wachten. Prima. service.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Deventer

22-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed geholpen tijdens herstel van de bedrijfsauto


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Almelo

14-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaringen, ik zocht een auto maar die hadden ze niet naar een week gezocht te hebben heeft Sarino mijn auto gevonden, geweldige service waar vind je dat nog!


Ja, ik beveel dit aan

iwan uit Borculo

11-04-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: rommelig maar wel correct


Anoniem

07-04-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan