Beoordelingen Autobedrijf NH

9,3
18 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,4
  • Klantvriendelijkheid 9,8
  • Bereikbaarheid 9,4
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Ravi uit Arnhem

30-10-2018
9,7

Ervaring: Een vakkundige autogarage die uitzonderlijk gebruikt maakt van hoogwaardige apparatuur en onderdelen. Ik ben er zelf een tevreden klant sinds 2010


Ja, ik beveel dit aan

Freddie uit Arnhem

23-10-2018
9,3

Ervaring: Nadat al onze auto's van de zaak erheen zijn gegaan, ook mijn eigen auto voor een beurt gebracht, daar zijn wat reparaties aan verricht en deze zijn voortreffelijk gemaakt en naar volle tevredenheid.
Vriendelijk, aangenaam en klantgericht zijn ze daar.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Arnhem

22-08-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Westervoort

08-08-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Arnhem

10-06-2018
9,0

Ervaring: Een mooi familiebedrijf en zeer kundige garage. Ik ben reeds jaren klant en heb inmiddels 4 verschillende auto's in onderhoud gehad.
Dat waren een Peugeot Expert, een Volvo V70, een Peugeot 307 en een Peugeot 206. Naast het reguliere onderhoud ook een aantal specifieke problemen gehad met de verschillende auto's en altijd netjes opgelost voor een nette prijs.
Het belangrijkste vind ik het vertrouwen wanneer ik mijn auto achterlaat voor onderhoud en/of reparatie en dat vertrouwen is zeer goed. Verder ziet alles er keurig en netjes uit en doen ze hun best dat ook zo te houden lijkt het. In overleg is er een leen-auto of leen-fiets te gebruiken wanneer je bezig zijn met je auto .Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
9,3

Ervaring: Nazir is een bijzonder persoon: altijd vriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar.

Voor "deskundigheid" nu een 8 gegeven: voor 100% benzine en diesel auto's zou ik een 10 geven. Aangezien ze nog in opleiding zijn om hybride en elektrische auto's volledig te mogen repareren heb ik de score nu op 8 gezet. Tegen het einde van 2018 kan de score naar 10, aangezien ze dan de vereiste opleidingen hebben doorlopen (volgens Nazir ;-)).


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

05-06-2018
9,7

Ervaring: Vriendelijk personeel, flexibel en altijd direct geholpen als het mogelijk is!


Ja, ik beveel dit aan

gerhard uit arnhem

05-06-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Vachik uit Zevenaar

19-05-2018
9,3

Ervaring: Snelle en goede sevice.
Medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht.
Betaalbare prijzen.


Ja, ik beveel dit aan