Beoordelingen Bosch Car Service NH

9,5
41 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Fred uit Arnhem

29-05-2019
9,3

Ervaring: Lekkage automatische versnellingsbak vakkundig en voor een zeer schappelijke prijs opgelost, fantastisch dat de garage mijn vrouw naar haar werk hebben gebracht en weer opgehaald. Dit is mijn garage!!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Arnhem

24-04-2019
9,3

Ervaring: Ik ben nu 2 jaar bij deze auto bedrijf en ik blijf bij hun komen ivm hoe vriendelijk ze zijn en ook hoe hartelijk ze zijn .ondanks druk bij deze bedrijf komt de eigenaar tocht even helpen ik zou altijd bij hun blijven komen gelooft me maar ze zijn ook niet eens duur ook bij reparatie bel ze jou altijd eerst .


Ja, ik beveel dit aan

hans uit Ooosterbeek

29-03-2019
9,0

Ervaring: Prima service werd direct geholpen
Bij andere bedriven kon ik pas over een week terecht.
Echt fantastisch,
Vriendelijk en bekwaam personeel


Ja, ik beveel dit aan

Gregory uit ARNHEM

27-02-2019
10

Ervaring: NH garage is mijn aller betrouwbare en klantvriendelijk personeel die ik mee maakt .Ik beveel iedereen deze garaga aan is TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Parweez uit VLEUTEN

12-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Rheden

10-02-2019
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Willem

04-02-2019
9,0

Ervaring: Zeer vakkundig en proffesionele manier van werken, ze denken in oplossingen. Ik ben Heel tevreden over hun service


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Kleve (D)

28-01-2019
10

Ervaring: Autobedrijf NH ervaar ik als een buitengewoon prettig, deskundig en goed georganiseerd bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Westervoort

24-01-2019
10

Ervaring: Pas geweest voor nieuwe banden. Werkelijk, supersnel geregeld en een geweldige prijs. je hebt nooit het gevoel dat je ongelegen komt, het zijn vriendelijke mensen waar veel garages nog van kunnen leren. De klant staat voorop en dat merk je in alles. Ook de koffie is goed hier. Super!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Arnhem

12-01-2019
9,3

Ervaring: Al 5 jaar klant. Zeer tevreden. Klantvriendelijk, kundig en erg behulpzaam. Oude vertrouwde klantgerichtheid.
Je weet voor je de rekening krijgt waar je aan toe bent.
Alle medewerkers hebben deze gedrevenheid om je als klant te ontzorgen.


Ja, ik beveel dit aan