Beoordelingen Bosch Car Service NH

9,5
38 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
  • Klantvriendelijkheid 9,8
  • Bereikbaarheid 9,4
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Gregory uit ARNHEM

27-02-2019
10

Ervaring: NH garage is mijn aller betrouwbare en klantvriendelijk personeel die ik mee maakt .Ik beveel iedereen deze garaga aan is TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Parweez uit VLEUTEN

12-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Rheden

10-02-2019
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Willem

04-02-2019
9,0

Ervaring: Zeer vakkundig en proffesionele manier van werken, ze denken in oplossingen. Ik ben Heel tevreden over hun service


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Kleve (D)

28-01-2019
10

Ervaring: Autobedrijf NH ervaar ik als een buitengewoon prettig, deskundig en goed georganiseerd bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Westervoort

24-01-2019
10

Ervaring: Pas geweest voor nieuwe banden. Werkelijk, supersnel geregeld en een geweldige prijs. je hebt nooit het gevoel dat je ongelegen komt, het zijn vriendelijke mensen waar veel garages nog van kunnen leren. De klant staat voorop en dat merk je in alles. Ook de koffie is goed hier. Super!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Arnhem

12-01-2019
9,3

Ervaring: Al 5 jaar klant. Zeer tevreden. Klantvriendelijk, kundig en erg behulpzaam. Oude vertrouwde klantgerichtheid.
Je weet voor je de rekening krijgt waar je aan toe bent.
Alle medewerkers hebben deze gedrevenheid om je als klant te ontzorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Arnhem

12-01-2019
9,0

Ervaring: Geweldige service. Hier staat de klant echt voorop. Je voelt de betrokkenheid.

Je weet waar je aan toe bent voordat je de rekening krijgt.
Men denkt met je mee om kosten laag te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Jody uit Arnhem

25-12-2018
6,3

Ervaring: Zij hebben een goede service en bieden een redelijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

Najib uit Driel

24-12-2018
10

Ervaring: Al meer dan 5 jaar mijn vaste garage, altijd perfect geholpen en met een tevreden gevoel weggereden. Waar je bij andere garages je hart moet vasthouden bij de offertes, is het hier, zonder uitzondering, iedere keer weer een meevaller. Daarnaast ben ik erg te spreken over de eigenaar en zijn medewerkers, werken met passie voor hun vak en zullen je auto behandelen alsof het hun eigen is.


Ja, ik beveel dit aan