Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
190 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 190 beoordelingen

Peter uit GRONINGEN

24-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een opvolger voor onze inmiddels iets op leeftijd geworden VW Passat diesel.
Bij onze zoektocht kwamen we terecht op de site van auto Mouris. Daar stond hij, de auto van onze dromen.
Een Auris met lage kilometerstand en luxe uitvoering. Echter er was 1 probleem: wij wonen in Groningen, en dan is Ammerstol niet even om de hoek.
Nadat ik een paar keer prettig mail contact had gehad met Martin had ik toch het idee, dat ik de reis richting het westen toch maar eens moest gaan uitvoeren en autobedrijf Mouris moest gaan bezoeken.
En van de rit naar het westen heb ik geen moment spijt gehad, want Martin is een man die niet met gelikte praatjes komt, maar gewoon een helder verhaal brengt.
Wat ik als Grunneger erg prettig heb gevonden is zijn motto: afspraak is afspraak. Dit maakt hij ook waar in de praktijk!!!
We hadden nog een klein dingetje met de trekhaak, maar dat werd prima opgelost door Martin.
Als Grunneger zeg ik: het is de moeite waard om eem bie Mouris te kiek’n.

Fam Groen te Groningen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Den Haag

20-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden aanvankelijk een koop o.v.b. gesloten bij één van de grotere Toyota dealers. Maar aangezien we daar helemaal tot het gaatje moesten onderhandelen om een deal te sluiten waaraan we uiteindelijk toch een onderbuikgevoel overhielden (we hadden proefgereden in een wagen die later tóch een andere motor bleek te hebben dan de wagen die we op het oog hadden) ben ik gelukkig toch even verder gaan kijken. Toevallig kwam ik bij Mouris het gewenste type tegen, en een iets completere uitvoering. Ben snel gaan kijken, situatie uitgelegd en een offerte gevraagd. Bij Martin geen sluwe onderhandelingstechniekjes. Ik kreeg direct een goede prijs. Wat ik vertrouwenwekkend vond is dat er ook niet werd gevraagd naar wat we voor de andere wagen zouden betalen. Uiteindelijk zouden we iets duurder uit zijn, maar daarvoor kregen we wel een veel completere uitvoering (Auris 1.2 turbo Dynamic). We hebben er dus niet lang over hoeven nadenken. Op het moment dat wij de auto konden zien was deze nog maar net binnen en had nog wat duidelijke beschadigingen. We kregen woord dat dit voor levering allemaal onzichtbaar zou zijn weggewerkt, met de toezegging dat als wij daar op dat moment anders over zouden denken, er geen koop hoefde plaats te vinden. We hebben dan ook niets hoeven tekenen tot het moment van inspectie bij de overdracht. Dat is klasse naar de klant toe. Bij overdracht was alles prima in orde en we rijden inmiddels al 2 maanden naar volledige tevredenheid (en met veel plezier!) in deze wagen.


Mouris is een flinke dealer met gevoel van kleinschaligheid. Je krijgt hier nog het gevoel dat iedereen hier met plezier met de klant bezig is, i.p.v. met de winstmarges. We komen hier graag nog eens terug, ook al is het niet om de hoek. Ik waardeer eigenlijk nooit met tienen, maar aangezien ik heb gezien hoe Martin en collega's gedreven worden door de klantwaardering zal ik daar voor één keer een uitzondering op maken. De gunfactor zeg maar. :-)


Ja, ik beveel dit aan

Hubertus uit Hoogerheide

10-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er staan mooie auto’s op het terrein, alleen jammer dat er bij de auto’s geen gegevens van uitvoering, bouwjaar, prijs, kenteken en kilometerstand staan.
Kwam wel vanuit Zeeland kijken voor een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Rijpwetering

14-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder deskundig, laagdrempelig en kleinschalige dealer waar het inderdaad nog gewoon gaat om wat jij als klant wil. Heb uiteindelijk een Toyata Yaris uit 2015 gekocht, kreeg de wagen bijna als nieuw uit de fabriek geleverd! Echt helemaal top. Duidelijke uitleg bij afleveren waar men ook echt de tijd voor je neemt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

mark en Ries uit Asten

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon heft vandaag zijn eerste auto gekocht bij Mouris.
ik zelf had er in juli 2017 een verso gekocht,we waren zo tevreden dat ik tegen mijn zoon heb gezegd dat hij hem daar moest kopen.
Want de service is daar perfect. en je word daar geweldig geholpen..
ik hoop dat Martin nog heel lang door gaat want mijn volgende auto over 5 jaar ga ik daar zeker weer halen. (niet van die stropdas verkopers hahaha)
maar een heel gewoon persoon waar je je meteen thuis voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Schoonhoven

03-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een eerlijk advies! Geen onnodige reparaties, redelijke onderhouds prijzen. Vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Osman uit Den Haag

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I bought a 12 year old Lexus from Martin. The car was nicely prepared on the day of purchase. Interior and exterior was very very clean. It made the car look much younger! Martin and his crew has been great at after sale support. I would definitely recommend Autobedrijf Mouris!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Schoonhoven

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig en eerlijk bedrijf.
Zeer gemoedelijke sfeer.l


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Sterksel

24-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Toyota RAV4 gekocht. In een gemoedelijke sfeer wordt je daar als klant behandelt. Enige punt van aandacht is dat medewerkers in het kantoor moeten zijn, ook als je daar in gesprek bent.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Ijsselstein

24-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar mijn Toyota yaris ingeruild voor een nieuwere occasion, zeer prettig geholpen door eigenaars en team.
Geen loze verkooppraatjes maar eerlijk advies.
Voor ons reden om terug te komen.
Inmiddels ook een gloednieuwe CHR aangekocht in nov 2017 en wederom een prettige ervaring.
Deze garage ook aanbevolen bij familie en vrienden. Familielid heeft auris aangeschaft met zelfde positieve ervaring.
Kortom no nonsens garage met prima eerlijke service.
Daar rijden wij graag een stukje verder voor.


Ja, ik beveel dit aan