Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
185 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Nel uit Schoonhoven

03-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een eerlijk advies! Geen onnodige reparaties, redelijke onderhouds prijzen. Vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Osman uit Den Haag

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I bought a 12 year old Lexus from Martin. The car was nicely prepared on the day of purchase. Interior and exterior was very very clean. It made the car look much younger! Martin and his crew has been great at after sale support. I would definitely recommend Autobedrijf Mouris!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Schoonhoven

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig en eerlijk bedrijf.
Zeer gemoedelijke sfeer.l


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Sterksel

24-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Toyota RAV4 gekocht. In een gemoedelijke sfeer wordt je daar als klant behandelt. Enige punt van aandacht is dat medewerkers in het kantoor moeten zijn, ook als je daar in gesprek bent.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Ijsselstein

24-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar mijn Toyota yaris ingeruild voor een nieuwere occasion, zeer prettig geholpen door eigenaars en team.
Geen loze verkooppraatjes maar eerlijk advies.
Voor ons reden om terug te komen.
Inmiddels ook een gloednieuwe CHR aangekocht in nov 2017 en wederom een prettige ervaring.
Deze garage ook aanbevolen bij familie en vrienden. Familielid heeft auris aangeschaft met zelfde positieve ervaring.
Kortom no nonsens garage met prima eerlijke service.
Daar rijden wij graag een stukje verder voor.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Danielbenesty

14-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg prettig en vriendelijk team. Met persoonlijke aandacht echt top! Zou iedereen autobedrijf Mouris aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit Rotterdam

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf een heel fijn bedrijf is en gerund wordt door top mensen. Martin en zijn mannen nemen de tijd voor je en doen niet anders dan echt de beste service bieden. Meedenken met de klant voor financiën, leenauto’s of zelfs service tot aan je voordeur niets is te gek voor hun! Ik heb heel veel plezier in mijn aangeschafte Aygo en ben deze mensen heel dankbaar voor alles wat zij gedaan hebben voor mij, incl een subwoofer+versterker inbouwen. Toppers zijn het en Bo ook!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Lekkerkerk

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mij Toyota C-HR opgehaald. Helemaal blij mee, fantastische auto en perfect afgeleverd. Bedankt Martin, Kevin en de rest van de crew. Volgende auto zeker weer bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Zaanstad

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijkheid, service, inruilwaarde zijn top! Er wordt alle tijd voor je gemaakt door Martin en zijn team. Wij zijn met een goed gevoel over dit autobedrijf/team en een nieuwe auto huiswaarts gekeerd.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit LEKKERKERK

05-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Mouris terechtgekomen nadat ik twee eerdere dealers had bezocht en bij Martin en zijn club mensen het fijnste gevoel overhield. Naast de tot in de puntjes verzorgde service heb ik ook een goed gevoel overgehouden aan de inruilwaarde en daar gaat het natuurlijk ook om. Ik rijd nu ruim twee maanden in mijn nieuwe Yaris en ben heel blij, wat een heerlijke auto. De volgende keer ga ik zeker weer bij Mouris mijn auto halen!! Iedereen bij Mouris BEDANKT!!


Ja, ik beveel dit aan