Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
205 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 205 beoordelingen

G. uit Krimpen a/d IJssel

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een specifiek type Toyota Avensis.

Binnen korte tijd heeft Martin dit model gevonden en we zijn er erg blij mee. Het serviceniveau is erg goed en ze nemen ruim de tijd voor je. Ook voor vragen kun je altijd bij hun terecht.

Kortom, een eerlijk en goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Zeist

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf! Deskundig, gastvrij en heel service gericht! Had een occassion gekocht bij Mouris. Bleek bij de Apk (auto dus bijna jaar in bezit) dat de auto toch teveel olie bleef verbruiken. Vanuit Mouris zelf werd me aangeboden een andere occassion te mogen leveren, zodat ik met een auto wegging waarvan ze zeker waren dat hij goed is. Zo'n service had ik niet verwacht!
Even later dus een Corolla Verso aangeschaft. Op zondag bleek deze niet meer te willen starten. Was onderweg, dus de Anwb gebeld. Tegelijkertijd een appje gestuurd naar Mouris. Legde uit dat ik vermoedde dat het de startmotor was. Gelijk antwoord terug gekregen: Als dat zo is mag je de auto straks gelijk brengen hoor. Topservice, op zondag! Ruilauto stond al klaar, maandag nieuwe startmotor eronder gezet (in de garantie). Dinsdagochtend opgehaald. Heel attent en aardig personeel. Welverdiende 10, team Mouris!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gouda

11-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jaren klant bij dit bedrijf .Nu een gebruikte Avensis hier gekocht .Goede service .Een no nonsens bedrijf ! Goede prijs kwaliteit verhouding .


Ja, ik beveel dit aan

MICHAƁ uit Ammerstol

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerst auto gekocht bij dit bedrijf, ik Ben super blij mee auto, omdat automaat was werd alles duidelijk door Martin vertelt hoe dat werkt, het is mijn eerst auto bij dit bedrijf maar zeker niet de laatste. Tot volgende keer groeten.


Ja, ik beveel dit aan

Krzysztof uit Ammerstol

16-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 2de auto bij die bedrijf gekocht eerst corolla dan corolla verso van allebei super tevreden.
Zeer vriendelijke mensen.
Als je daar binnen loopt krijg je gelijk vertrowd gevoel.
Zeker tot ziens met kopen van volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Heerlen

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne manier van zaken doen. Men neemt alle tijd voor je.
Prettige wijze van behandelen en de auto die we gekocht hebben bevalt prima. Goede prijs/ kwaliteit verhouding .


Ja, ik beveel dit aan

hedy uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

28-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ontzettend gemoedelijk en klantvriendelijke bedrijf. ze nemen alle tijd voor je en alles wordt prima uitgelegd. niks geen haastwerk. we hebben onlangs een prachtige Auris station gekocht. Kevin heeft de verkoop en afhandeling gedaan. Nog zeer jong maar nu al zeer bekwaam en goed in zijn vak. we houden het bedrijf aan voor onderhoud van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Bergschenhoek

25-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al meer dan 30 jaar klant. Eerst bij Nico Mouris en daarna bij Martin Dijkstra. In de werkplaats zwaait Emile Verhagen de scepter. Hij en zijn team zorgen er voor dat de auto altijd tip top in conditie is. Net weer zo goed als nieuwe Auris gekocht. Kevin assistent Martin heeft de verkoop op uitstekende wijze begeleid.


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit dordrecht

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Tiel

20-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor een proefrit in een nieuwe Renault ZOE.
Ontvangst in de showroom was erg klantvriendelijk en uiterst correct door Kevin.
Samen met de verkoper een proefrit gemaakt en duidelijke uitleg gehad over de auto.
Na de proefrit uiteindelijk een mooie nieuwe Renault ZOE gekocht.

Dank je wel voor de tot nu toe goede service


Ja, ik beveel dit aan