Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
188 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Hubertus uit Hoogerheide

10-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er staan mooie auto’s op het terrein, alleen jammer dat er bij de auto’s geen gegevens van uitvoering, bouwjaar, prijs, kenteken en kilometerstand staan.
Kwam wel vanuit Zeeland kijken voor een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Rijpwetering

14-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder deskundig, laagdrempelig en kleinschalige dealer waar het inderdaad nog gewoon gaat om wat jij als klant wil. Heb uiteindelijk een Toyata Yaris uit 2015 gekocht, kreeg de wagen bijna als nieuw uit de fabriek geleverd! Echt helemaal top. Duidelijke uitleg bij afleveren waar men ook echt de tijd voor je neemt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

mark en Ries uit Asten

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon heft vandaag zijn eerste auto gekocht bij Mouris.
ik zelf had er in juli 2017 een verso gekocht,we waren zo tevreden dat ik tegen mijn zoon heb gezegd dat hij hem daar moest kopen.
Want de service is daar perfect. en je word daar geweldig geholpen..
ik hoop dat Martin nog heel lang door gaat want mijn volgende auto over 5 jaar ga ik daar zeker weer halen. (niet van die stropdas verkopers hahaha)
maar een heel gewoon persoon waar je je meteen thuis voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Schoonhoven

03-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een eerlijk advies! Geen onnodige reparaties, redelijke onderhouds prijzen. Vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Osman uit Den Haag

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I bought a 12 year old Lexus from Martin. The car was nicely prepared on the day of purchase. Interior and exterior was very very clean. It made the car look much younger! Martin and his crew has been great at after sale support. I would definitely recommend Autobedrijf Mouris!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Schoonhoven

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig en eerlijk bedrijf.
Zeer gemoedelijke sfeer.l


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Sterksel

24-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Toyota RAV4 gekocht. In een gemoedelijke sfeer wordt je daar als klant behandelt. Enige punt van aandacht is dat medewerkers in het kantoor moeten zijn, ook als je daar in gesprek bent.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Ijsselstein

24-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar mijn Toyota yaris ingeruild voor een nieuwere occasion, zeer prettig geholpen door eigenaars en team.
Geen loze verkooppraatjes maar eerlijk advies.
Voor ons reden om terug te komen.
Inmiddels ook een gloednieuwe CHR aangekocht in nov 2017 en wederom een prettige ervaring.
Deze garage ook aanbevolen bij familie en vrienden. Familielid heeft auris aangeschaft met zelfde positieve ervaring.
Kortom no nonsens garage met prima eerlijke service.
Daar rijden wij graag een stukje verder voor.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Danielbenesty

14-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg prettig en vriendelijk team. Met persoonlijke aandacht echt top! Zou iedereen autobedrijf Mouris aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit Rotterdam

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf een heel fijn bedrijf is en gerund wordt door top mensen. Martin en zijn mannen nemen de tijd voor je en doen niet anders dan echt de beste service bieden. Meedenken met de klant voor financiën, leenauto’s of zelfs service tot aan je voordeur niets is te gek voor hun! Ik heb heel veel plezier in mijn aangeschafte Aygo en ben deze mensen heel dankbaar voor alles wat zij gedaan hebben voor mij, incl een subwoofer+versterker inbouwen. Toppers zijn het en Bo ook!


Ja, ik beveel dit aan