Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,3
150 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Patrick uit Doetinchem

22-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldig bedrijf. Heel vriendelijk, komen alle afspraken netjes na en leveren een fantastische service! Bedankt en zeker tot ziens.....bij aanschaf volgende auto. Maar eerst gaan we volop van onze huidige genieten. Groeten patrick zwienink


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Bergambacht

20-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uit de kunst 9


Ja, ik beveel dit aan

Jorg uit Ossendrecht

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gebruikte Honda aangeschaft, conversatie en communicatie erg gemoedelijk en duidelijk. Auto kon eerder opgehaald worden dan eerste afspraak. Geen gladde praatjes, gewoon boter bij de vis. Door omstandigheden kon er niet direct geld overmaakt worden: "geen probleem, factuur komt iets later, betaal morgen maar via internet". Zo iets nog nooit meegemaakt, maar zegt wel iets over het bedrijf ten aanzien van wederzijds vertrouwen. Kortom erg fijn zaken doen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Rotterdam

02-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Martin is erg vriendelijk en behulpzaam, hij nam echt de tijd voor ons en we kunnen met alle vragen bij hem terecht. Hij en zijn team staan altijd klaar om te helpen. We hebben onze nieuwe auto nu twee weken en hebben tot nu toe alleen maar prettige ervaringen gehad met dit bedrijf. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Delfgauw

07-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transparante communicatie, komt afspraken na, goede prijs/kwaliteit, duidelijke historie van occasion. Martin is een aardige kerel, prettig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Rotterdam

10-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar bedrijf met een goede service en eerlijke manier van zaken doen.
Graag verkopen maar niet opdringerig en eerlijke benadering met het belang van de klant in het oog houdend.
Het motto is: wanneer de klant tevreden is, dan komt men terug.


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Reeuwijk

05-01-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring, fijn geholpen en geslaagd.
Rijden nu drie weken in onze Yaris en genieten iedere dag.
Bij vragen telefonisch of ter plekken, altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Koffie staat klaar!!!


Ja, ik beveel dit aan

rami uit Den Haag

01-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit is mijn eerste ervaring bij deze bedrijf en het zal niet de laatste zijn. het is de beste service die ik ooit heb meegemaakt. Meneer Martin heeft me heel erg goed geholpen.
Op dag1 maakte ik een afspraak om de auto te bekijken, ik kreeg prima en uitgebreid uitleg over de auto, heel er deskundig.
op dag 2 kwam ik samen met mijn vrouw om de auto te bekijken, we worden opgehaald vanuit station Gouda met de auto die ik zou kopen zodat ik hem gelijk kon proberen.
we worden weer goed ontvangen met koffie , en meneer Martin gaf alle nodig informatie, hij nam de tijd en is erg vriendelijk, ik kreeg het gevoel dat ik al jaren bij hun kom.
Na het afsluiten van de deal , de auto moet nog een onderhoudsbeurt krijgen + 2 nieuwe banden en nieuwe matten. en de auto zal over een week klaar zijn .
Dus ik kreeg een mooie leenauto om de week door te brengen :).
samenvatting: Een zeer klantvriendelijk bedrijf met professionele mensen.
ik ben klant geworden en zal altijd blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Rotterdam

29-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op aanraden van vrienden ben ik, al een paar jaar, Rotterdamse vaste klant van de garage.
Wat een vriendelijke en accurate service leveren ze af!
Begin december heb ik een gebruikte Auris hybride gekocht. Ik was zeer tevreden over de persoonlijke aandacht van Martin tijdens de gespreken en de proefrit.
Bij levering was alles perfect geregeld.
Voor een vrouw die alleen op vertrouwen van de garage kan beslissen is het een top bedrijf.
Heel veel dank aan Martin, Emiel en het hele team.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit DOETINCHEM

23-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima prijs kwaliteit verhouding
Occasions met 12 maanden garantie


Ja, ik beveel dit aan