Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,3
163 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Henk en Cobie uit Oud-Beijerland

19-11-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op zoek naar een andere camper kwamen wij bij toeval terecht bij Autobedrijf Mouris in Ammerstol, welke een mooie gebruikte Dethleffs camper te koop had staan.
De ontvangst was heel erg vriendelijk door Martin en Ruben. De aankoop van de camper was snel voor elkaar.
Tijdens de eerst rit naar huis ging er een storingslampje op de display branden wat duidde op een probleem met de gloeibougies. Het kostte wel wat tijd om de storing op te lossen, maar uiteindelijk is alles tot grote tevredenheid in orde gekomen, dankzij de grote inzet van Martin en Ruben.
Alle lof voor de uitstekende service van Autobedrijf Mouris.
Met vriendelijke groet Henk en Cobie.


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Gouda

18-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na slechte ervaring bij een Toyota dealer ben ik via via bij autobedrijf Mouris terecht gekomen. Nu aantal jaren klant bij Mouris tot volle tevredenheid. In de werkplaats word je altijd netjes te woord gestaan door Emiel en hele goede service verleend. Je kunt altijd terecht bij hen en er wordt meegedacht voor passende oplossingen bij problemen. Ik zag bij een werkplaatsbezoek een andere Toyota Yaris staan en na een gesprek met Madelon een afspraak gemaakt voor een proefrit. Bij de afspraak stond de auto al keurig klaar maar uiteindelijk 3 proefritten kunnen maken zonder problemen, niets was teveel; echt super. Een eerlijke prijs voor zowel mijn oude auto als mijn nieuwe auto. De deal was dus snel gesloten en ik hoop nog lang klant te zijn bij dit bedrijf met zijn betrokken werknemers waar de klant nog centraal staat en de super goede service. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto.
Ik beveel dit autobedrijf van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Pijnacker

14-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste,
De gastgerichtheid begon al aan de telefoon. Ik werk zeer onregelmatig en heb lange na niet altijd tijd om naar een auto te gaan kijken. Toen ik een mooie Ford zag staan bij Autobedrijf Mouris besloot ik te bellen om te vragen of het mogelijk was dat ik deze kon komen bekijken, echter kon ik pas aan het eind van de week. Dit was geen probleem, daar waar ieder ander bedrijf me al eerder een kortaf NEE gaf, deed Martin dit niet.

Eenmaal op de dag van de afspraak werd ik hartelijk ontvangen met een kop koffie en de sleutel lag al klaar voor een proefrit. Aangezien ik niet uit de buurt kwam gaf martin me wat tips waar ik zoal heen kon gaan om de auto even lekker te testen voor mezelf.

De auto reed perfect, en Martin had niets teveel verteld. zag er zoals gezegd heel schoon en fris uit, geen rokersauto etc. Het enige wat er op dat moment aan was, was het motorlampje dat branden. Ik kreeg van Martin de belofte, mocht ik de auto kopen, dan kreeg ik hem mee met de storing verholpen. De prijs werd hierdoor niet gewijzigd.

ik heb een aanbetaling gedaan waarna Martin zei dat ik de rest pas hoefde te betalen als alles in orde was dan zou de factuur vanzelf komen. Nu moest ik natuurlijk wel naar me werk en ik had echt de auto nodig. Martin heeft er voor gezorgd dat ik een leenauto mee kreeg zodat ik gewoon naar werk kon etc.

Eenmaal opgelost werd ik gebeld door Martin om een afspraak te maken om de auto's weer om te ruilen. De auto werd bij mij voor de deur afgezet door iemand van het team van Martin en de leenauto weer meegenomen. Ik heb hiervoor NIETS hoeven doen.
Service met een HOOFDLETTER.

Martin ik heb nog nooit meegemaakt dat een auto bedrijf zo meedenkt zonder iets extra's in de eigen buidel te doen. Ik vond het zeer prettig zaken te doen bij jullie en ik durf te zeggen dat ik bij JOU een auto blind durft te kopen. Mensen! let op! Deze man verkoopt geen gladde praatjes maar kwaliteit in zowel zijn auto's als zijn service!

Dankjulliewel Autobedrijf Mouris
tot in de toekomst!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Wageningen

07-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij raden autobedrijf mouris zeker aan voor wij hier een auto gingen kopen hadden wij eerst telefonisch contact alles ging zo als wij hadden afgesproken wij gingen kijken bij de Toyota yaris en werden vriendelijke ontvangen en er werd je rustig de tijd gegeven om te kijken en te test te rijden daarnaar gingen wij in gesprek en hebben de auto gekocht ook mede door de eerlijkheid van dit bedrijf als wij voor een volgende auto gaan kijken gaan wij zeker contact op nemen met dit bedrijf.....!!!! Groetjes Fam van oeveren


Ja, ik beveel dit aan

George uit Woerden

03-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 20 jaar tevreden Toyota rijden weer zaken gedaan met Martin. Zoekopdracht voor een Auris Hybride gegeven. Goed mail contact. Mooie goed onderhouden auto gevonden. Na proefrit nog enkele dingen afgesproken en koop beklonken. Bij aflevering alles conform afspraak en ruim de tijd voor uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Apeldoorn

06-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tja bij het lezen van de revieuws dacht ik dit kan nooit wat ik allemaal lees zoveel positiefs. Maar wat schetst mij verbazing het klopt als een bus. SERVICE met hoofdletters, vriendelijk ontvangst en en geen poeh ha maar gewoon kort en duidelijk en wat er gezegd wordt komen ze ook na.

We hebben een Honda Jazz gekocht en mijn ouders zijn er zeer blij mee. Het vertouwen in dit bedrijf is het meer dan waard. U kunt hier met een gerust hart een auto kopen. Is er een probleem dan maken ze daar zelf geen probleem van en lossen het gelijk op. Ik kom voor mijn werk bij veel garages maar dit is wel echt TOP.

Bedankt voor de goede service en vriendelijke behandeling ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen en Ingrid uit Zoetermeer

08-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mocht er nog een slogan nodig zijn:
"Koop je Auris bij Mouris!" :-)

Wat een topbedrijf!
Martin en zijn medewerkers zijn uitermate vriendelijk en kundig. Na een zeer slechte ervaring met een Toyota Dealer in Den Haag was het zaken doen met Martin een verademing.
Direct een eerlijke prijs voor de inruil.. geen gehossel of gedoe!
De aflevering verliep goed en: Inderdaad geen gezeur garantie is geen gezeur garantie.. want een aantal kleine puntjes waar we later achter kwamen zijn super opgelost.

De werkplaats medewerkers Emiel en Michael zijn uitermate kundig en vriendelijk.
Kortom: ook wij wonen niet in de buurt maar gaan ook zeker het onderhoud bij Mouris laten uitvoeren.

Nogmaals dank voor de super service (en de mooie auto natuurlijk)


Ja, ik beveel dit aan

Willem & Marloes uit Utrecht

04-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verschil t.o.v. andere autobedrijven / autodealers!!
Na flink wat autobedrijven te zijn langsgeweest voor aanschaf van een occasion, kwamen we terecht bij Autobedrijf Mouris in Ammerstol via een tip van onze zwager.

Het eerste contact voelde al gelijk vertrouwd aan en je merkt echt dat je hier met goudeerlijke mensen te maken hebt met hart voor de zaak.

We wonen niet heel erg in de buurt maar het onderhoud van de auto gaan we zeker hier laten doen!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Lage Zwaluwe

16-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een mooie occasion aangeschaft. Ik ken geen kritiek leveren, zelfs als ik ga zoeken. Gewoon top. Geen gedoe, een eerlijke prijs, open en zeer klantvriendelijk. Het eerste contact gaf al een goed gevoel en dat is zo gebleven. Ook bij het afleveren - door een monteur deze keer - was het een bijzondere ervaring. Alle tijd, netjes en alles compleet uitgelegd. Alle afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark & Wendy uit Asten

09-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo, onlangs een hele mooie toyota verso gekocht. (Gebruikt)
Wat een bijzondere ervaring. Hele vriendelijke eigenaar. Vertelde vol trots over de historie van zijn bedrijf. Erg goede uitleg over de auto. Goede prijskwaliteit en kennis van zaken.
Echt iemand die hart voor zijn bedrijf heeft. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Wij komen zeker nog eens terug!!!

Martin en de rest......BEDANKT!!


Ja, ik beveel dit aan