Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
202 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

MICHAƁ uit Ammerstol

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerst auto gekocht bij dit bedrijf, ik Ben super blij mee auto, omdat automaat was werd alles duidelijk door Martin vertelt hoe dat werkt, het is mijn eerst auto bij dit bedrijf maar zeker niet de laatste. Tot volgende keer groeten.


Ja, ik beveel dit aan

Krzysztof uit Ammerstol

16-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 2de auto bij die bedrijf gekocht eerst corolla dan corolla verso van allebei super tevreden.
Zeer vriendelijke mensen.
Als je daar binnen loopt krijg je gelijk vertrowd gevoel.
Zeker tot ziens met kopen van volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Heerlen

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne manier van zaken doen. Men neemt alle tijd voor je.
Prettige wijze van behandelen en de auto die we gekocht hebben bevalt prima. Goede prijs/ kwaliteit verhouding .


Ja, ik beveel dit aan

hedy uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

28-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ontzettend gemoedelijk en klantvriendelijke bedrijf. ze nemen alle tijd voor je en alles wordt prima uitgelegd. niks geen haastwerk. we hebben onlangs een prachtige Auris station gekocht. Kevin heeft de verkoop en afhandeling gedaan. Nog zeer jong maar nu al zeer bekwaam en goed in zijn vak. we houden het bedrijf aan voor onderhoud van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Bergschenhoek

25-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al meer dan 30 jaar klant. Eerst bij Nico Mouris en daarna bij Martin Dijkstra. In de werkplaats zwaait Emile Verhagen de scepter. Hij en zijn team zorgen er voor dat de auto altijd tip top in conditie is. Net weer zo goed als nieuwe Auris gekocht. Kevin assistent Martin heeft de verkoop op uitstekende wijze begeleid.


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit dordrecht

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Tiel

20-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor een proefrit in een nieuwe Renault ZOE.
Ontvangst in de showroom was erg klantvriendelijk en uiterst correct door Kevin.
Samen met de verkoper een proefrit gemaakt en duidelijke uitleg gehad over de auto.
Na de proefrit uiteindelijk een mooie nieuwe Renault ZOE gekocht.

Dank je wel voor de tot nu toe goede service


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Moordrecht

20-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf geeft direct een vertrouwd gevoel. Fijne klant behandeling. Service hoog in top.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Ridderkerk

10-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel ! Goede en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rotterdam

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je hier binnenkomt lijkt het alsof je geteletransporteerd wordt naar een andere tijd. Die tijd dat je dat touwtje nog wel uit je brievenbus kon laten hangen. Redelijk gestresst kwamen we hier binnen. De verloopdatum voor de APK was de volgende dag. Door wat tegenvallers waren we eigenlijk te laat. De eigenaar had 2 oudere auto's waar we interesse in hadden. Rustig en met kennis van zaken vertelde hij ons er alles over. In dit bedrijf is eer uit je werk halen belangrijker dan de snelle winst.Alle auto's worden tiptop afgeleverd. Alle eventuele problemen worden prettig en rustig opgelost.Het is zo fijn om zo'n bedrijf te vinden als je al de nodige negatieve ervaringen hebt gehad. Het is een eindje rijden voor ons maar we hebben ons perfecte garagebedrijf gevonden. Hier gaan we blijven.De sfeer met alle collega's is ook zeer prettig en allemaal staan ze klaar met goede adviezen. Is alles perfect? Natuurlijk niet, niemand is perfect. Maar als er iets misgaat dan wordt het gelijk prima opgelost. Dichter bij perfectie kan je niet komen. Hoger dan 10 kan hier niet maar eigenlijk een dikke 10,5. Dit bedrijf durf ik aan te raden aan alle familie en vrienden in de zekerheid dat ze niet teleurgesteld zullen worden.


Ja, ik beveel dit aan