Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
180 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 180 beoordelingen

Daniel uit Danielbenesty

14-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg prettig en vriendelijk team. Met persoonlijke aandacht echt top! Zou iedereen autobedrijf Mouris aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit Rotterdam

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf een heel fijn bedrijf is en gerund wordt door top mensen. Martin en zijn mannen nemen de tijd voor je en doen niet anders dan echt de beste service bieden. Meedenken met de klant voor financiën, leenauto’s of zelfs service tot aan je voordeur niets is te gek voor hun! Ik heb heel veel plezier in mijn aangeschafte Aygo en ben deze mensen heel dankbaar voor alles wat zij gedaan hebben voor mij, incl een subwoofer+versterker inbouwen. Toppers zijn het en Bo ook!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Lekkerkerk

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mij Toyota C-HR opgehaald. Helemaal blij mee, fantastische auto en perfect afgeleverd. Bedankt Martin, Kevin en de rest van de crew. Volgende auto zeker weer bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Zaanstad

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijkheid, service, inruilwaarde zijn top! Er wordt alle tijd voor je gemaakt door Martin en zijn team. Wij zijn met een goed gevoel over dit autobedrijf/team en een nieuwe auto huiswaarts gekeerd.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit LEKKERKERK

05-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Mouris terechtgekomen nadat ik twee eerdere dealers had bezocht en bij Martin en zijn club mensen het fijnste gevoel overhield. Naast de tot in de puntjes verzorgde service heb ik ook een goed gevoel overgehouden aan de inruilwaarde en daar gaat het natuurlijk ook om. Ik rijd nu ruim twee maanden in mijn nieuwe Yaris en ben heel blij, wat een heerlijke auto. De volgende keer ga ik zeker weer bij Mouris mijn auto halen!! Iedereen bij Mouris BEDANKT!!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Rotterdam

03-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nu reeds de 4e auto hier gekocht, de laatste is een Toyota CHR.
Ook vrienden van mij kochten hier hun auto en wij zijn allen tevreden over de service, ontvangst en vriendelijkheid van het gehele team.


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Driebergen

01-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn vrouw wilde graag een toyota kopen van ongeveer een jaar oud. Via internet vonden we een avensis bij de firma Mouris. Het eerste telefonisch contact was direct erg prettig en we reden naar Ammerstol om de auto te zien. Wat een hartelijk ontvangst en aandacht voor onze wensen. Inruilen van onze oude kapotte auto was geen probleem. We hebben proef gereden en de nieuwe auto gekocht. De oude kapotte opel is de dag erna door een medewerker van de firma Mouris bij ons thuis met een trailer opgehaald. En een tijdelijke (zeer nette) leen auto werd direct neer gezet ! Vijf degen later hebben we de nieuwe auto opgehaald. We zijn onder de indruk van de sfeer en service en klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

C.E uit KOOG AAN DE ZAAN

25-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf van een gebruikte auto. Ik heb een Toyota Verso gekocht 1.8 VVT-I , mooie auto ben zeer goed geholpen door Martin en de Team, en tevreden wat de service betreft. Klasse/Topper.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Utrechtse Heuvelrug

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vrijdag 12 januari jl. hebben wij onze z.g.a.n. Toyota C-HR in ontvangst mogen nemen. De 3de auto binnen onze familie welke wij hebben aangeschaft bij Autobedrijf Mouris. En dat is niet voor niets. Eerlijk en no nonsens zaken doen waarbij service en klantgerichtheid de uitgangspunten zijn. En als er onverhoopt zich een probleem voor doet dan wordt er ALTIJD naar een oplossing gezocht waarbij de klant centraal staat. Klanten binnen halen is op zich niet zo moeilijk, klanten (tevreden) binnen houden is dat juist wel. En laten ze juist daar nu ook heel hard aan werken!


Ja, ik beveel dit aan

Baay uit Schoonhoven

03-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: al jaren klant en nooit problemen, service als het nodig tot aan de deur, deskundige hulp en/of uitleg.
je kan er ook altijd binnenlopen. Super !!


Ja, ik beveel dit aan