Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,3
157 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 157 beoordelingen

Jeroen en Ingrid uit Zoetermeer

08-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mocht er nog een slogan nodig zijn:
"Koop je Auris bij Mouris!" :-)

Wat een topbedrijf!
Martin en zijn medewerkers zijn uitermate vriendelijk en kundig. Na een zeer slechte ervaring met een Toyota Dealer in Den Haag was het zaken doen met Martin een verademing.
Direct een eerlijke prijs voor de inruil.. geen gehossel of gedoe!
De aflevering verliep goed en: Inderdaad geen gezeur garantie is geen gezeur garantie.. want een aantal kleine puntjes waar we later achter kwamen zijn super opgelost.

De werkplaats medewerkers Emiel en Michael zijn uitermate kundig en vriendelijk.
Kortom: ook wij wonen niet in de buurt maar gaan ook zeker het onderhoud bij Mouris laten uitvoeren.

Nogmaals dank voor de super service (en de mooie auto natuurlijk)


Ja, ik beveel dit aan

Willem & Marloes uit Utrecht

04-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verschil t.o.v. andere autobedrijven / autodealers!!
Na flink wat autobedrijven te zijn langsgeweest voor aanschaf van een occasion, kwamen we terecht bij Autobedrijf Mouris in Ammerstol via een tip van onze zwager.

Het eerste contact voelde al gelijk vertrouwd aan en je merkt echt dat je hier met goudeerlijke mensen te maken hebt met hart voor de zaak.

We wonen niet heel erg in de buurt maar het onderhoud van de auto gaan we zeker hier laten doen!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Lage Zwaluwe

16-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een mooie occasion aangeschaft. Ik ken geen kritiek leveren, zelfs als ik ga zoeken. Gewoon top. Geen gedoe, een eerlijke prijs, open en zeer klantvriendelijk. Het eerste contact gaf al een goed gevoel en dat is zo gebleven. Ook bij het afleveren - door een monteur deze keer - was het een bijzondere ervaring. Alle tijd, netjes en alles compleet uitgelegd. Alle afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark & Wendy uit Asten

09-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo, onlangs een hele mooie toyota verso gekocht. (Gebruikt)
Wat een bijzondere ervaring. Hele vriendelijke eigenaar. Vertelde vol trots over de historie van zijn bedrijf. Erg goede uitleg over de auto. Goede prijskwaliteit en kennis van zaken.
Echt iemand die hart voor zijn bedrijf heeft. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Wij komen zeker nog eens terug!!!

Martin en de rest......BEDANKT!!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Spijkenisse

06-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar onze Yaris occasion hier gekocht.
Vriendelijke medewerkers en een scherpe prijs.
Inmiddels een jaar verder was onze airco kapot deze is gratis vervangen. Kortom erg te spreken over de service van deze garage, daar kunnen andere nog wat van leren.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Hendrik Ido Ambacht

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Goede uitleg. Aflevering conform gemaakte afspraken. Vriendelijk (familiair zelfs!) bedrijf. Voor proefrit naar huis zelfs cash geld meegekregen voor de pont (die ik vergeten ben terug te geven!) Voor mij niet in de buurt maar toch een reden om mijn onderhoud hier te plannen!


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Kapelle

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij wonen in Zeeland en zagen op de website een mooie tweedehands Toyota Yaris. Het telefonische contact met Ruben gaf dusdanig veel vertrouwen dat we besloten de auto ongezien te kopen. Wel onder voorbehoud dat we niet op vreemde dingen zouden stuiten. Daarna verliep het contact via Martin. Eveneens heel plezierig en deskundig. Aangezien hij er van overtuigd was dat we daadwerkelijk zouden aankopen, heeft hij de auto al voor betaling op onze naam laten zetten. Een paar dagen geleden zijn we naar Ammerstol gereden en de auto was echt puntgaaf. Martin nam alle tijd om uitleg te geven en bood zelfs de keus om de auto mee te nemen en later te betalen. Hebben we niet gedaan, maar dit zegt wel iets. Uiteindelijk zijn we superblij met de aankoop. Geweldig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Doetinchem

22-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldig bedrijf. Heel vriendelijk, komen alle afspraken netjes na en leveren een fantastische service! Bedankt en zeker tot ziens.....bij aanschaf volgende auto. Maar eerst gaan we volop van onze huidige genieten. Groeten patrick zwienink


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Bergambacht

20-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uit de kunst 9


Ja, ik beveel dit aan

Jorg uit Ossendrecht

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gebruikte Honda aangeschaft, conversatie en communicatie erg gemoedelijk en duidelijk. Auto kon eerder opgehaald worden dan eerste afspraak. Geen gladde praatjes, gewoon boter bij de vis. Door omstandigheden kon er niet direct geld overmaakt worden: "geen probleem, factuur komt iets later, betaal morgen maar via internet". Zo iets nog nooit meegemaakt, maar zegt wel iets over het bedrijf ten aanzien van wederzijds vertrouwen. Kortom erg fijn zaken doen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan