Beoordelingen Autobedrijf Nico Mouris B.V.

9,4
208 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 208 beoordelingen

Caroline uit Utrecht

29-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 10 jaar ben ik een heel tevreden klant. Betrouwbare en vriendelijke service. Het is voor mij 3 kwartier rijden naar Ammerstol, maar dat is het zeker waard. Onlangs heb ik mijn auto ingeruild voor een nieuwe tweedehands auto. Autobedrijf Mouris is speciaal voor mij op zoek gegaan naar een auto die aan mijn wensen voldeed en binnen mijn budget paste. Inmiddels rij ik er een paar dagen mee en ben ben er erg blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Woerden

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen met diverse auto’s. Service is fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan

Florus uit Linschoten

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldige service, zorgzaamheid en aandacht krijg je hier als klant. Dat heb ik nog nooit zo meegemaakt in 23 jaar autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Krimpen a/d IJssel

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een specifiek type Toyota Avensis.

Binnen korte tijd heeft Martin dit model gevonden en we zijn er erg blij mee. Het serviceniveau is erg goed en ze nemen ruim de tijd voor je. Ook voor vragen kun je altijd bij hun terecht.

Kortom, een eerlijk en goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Zeist

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf! Deskundig, gastvrij en heel service gericht! Had een occassion gekocht bij Mouris. Bleek bij de Apk (auto dus bijna jaar in bezit) dat de auto toch teveel olie bleef verbruiken. Vanuit Mouris zelf werd me aangeboden een andere occassion te mogen leveren, zodat ik met een auto wegging waarvan ze zeker waren dat hij goed is. Zo'n service had ik niet verwacht!
Even later dus een Corolla Verso aangeschaft. Op zondag bleek deze niet meer te willen starten. Was onderweg, dus de Anwb gebeld. Tegelijkertijd een appje gestuurd naar Mouris. Legde uit dat ik vermoedde dat het de startmotor was. Gelijk antwoord terug gekregen: Als dat zo is mag je de auto straks gelijk brengen hoor. Topservice, op zondag! Ruilauto stond al klaar, maandag nieuwe startmotor eronder gezet (in de garantie). Dinsdagochtend opgehaald. Heel attent en aardig personeel. Welverdiende 10, team Mouris!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gouda

11-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jaren klant bij dit bedrijf .Nu een gebruikte Avensis hier gekocht .Goede service .Een no nonsens bedrijf ! Goede prijs kwaliteit verhouding .


Ja, ik beveel dit aan

MICHAŁ uit Ammerstol

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerst auto gekocht bij dit bedrijf, ik Ben super blij mee auto, omdat automaat was werd alles duidelijk door Martin vertelt hoe dat werkt, het is mijn eerst auto bij dit bedrijf maar zeker niet de laatste. Tot volgende keer groeten.


Ja, ik beveel dit aan

Krzysztof uit Ammerstol

16-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 2de auto bij die bedrijf gekocht eerst corolla dan corolla verso van allebei super tevreden.
Zeer vriendelijke mensen.
Als je daar binnen loopt krijg je gelijk vertrowd gevoel.
Zeker tot ziens met kopen van volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Heerlen

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne manier van zaken doen. Men neemt alle tijd voor je.
Prettige wijze van behandelen en de auto die we gekocht hebben bevalt prima. Goede prijs/ kwaliteit verhouding .


Ja, ik beveel dit aan

hedy uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

28-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ontzettend gemoedelijk en klantvriendelijke bedrijf. ze nemen alle tijd voor je en alles wordt prima uitgelegd. niks geen haastwerk. we hebben onlangs een prachtige Auris station gekocht. Kevin heeft de verkoop en afhandeling gedaan. Nog zeer jong maar nu al zeer bekwaam en goed in zijn vak. we houden het bedrijf aan voor onderhoud van de auto


Ja, ik beveel dit aan