Beoordelingen Autobedrijf 'Nieuwkoop'

9,0
210 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 210 beoordelingen

Shoelaigha uit Amsterdam

04-04-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn 1e auto hier gekocht! Een automaatje, auto was in zeer nette staat. Ik ben blij met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit spijkenisse

31-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Hoogeveen

31-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: leuk en gezellig personeel. Zijn hier netjes geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe VW golf. 215km moeten rijden om bij autobedrijf Nieuwkoop te komen. Maar zeker niet teleurgesteld!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Schiedam

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service
Alles was snel geregeld
Super blij met mijn nieuwe Nissan micra


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Rotterdam

20-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na jaren vaste klant te zijn is het zomaar weer eens tijd voor een positief berichtje, omdat dit bedrijf het verdient:)
Tot op de dag van vandaag is de service top!
Inmiddels 3 auto’s gekocht en 2 aanbevolen aan anderen. Binnenkort weer even langs voor de APK, onderhoudsbeurt en koffie.
Ga zo door mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Dordrecht

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na klein probleem met gekochte auto correct geholpen en klacht verholpen
Goed bedrijf met oog voor de klant


Ja, ik beveel dit aan

A.L. uit Groningen

02-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Dordrecht

09-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een klantvriendelijke benadering zorgt direct voor vertrouwen. De eigenaren tonen hun ervaring en kundigheid in woorden en daden waarbij men ook meedenkt met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Haarlem

05-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

ab uit leiden

18-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan