Beoordelingen Autobedrijf 'Nieuwkoop'

9,0
184 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 184 beoordelingen

Dick uit Schiedam

03-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn wagen wordt naar tevredenheid gerepareerd.
De kosten voor het onderhoud en reparaties vallen altijd mee.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Schiedam

30-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 16 jaar lease auto's gereden te hebben moest ik op zoek naar een goede 2e hands auto. Via google de website van autobedrijf nieuwkoop gevonden en deze garage heeft mij nog nooit teleur gesteld en ik blijf me verbazen over de service. Ik heb inmiddels 2 auto's in onderhoud en de prijzen zijn bijzonder gunstig!

Tevens heb ik nog een motor (Yamaha R6) welke ook in onderhoud kan daar. De gratis haal en breng service is helemaal fantastisch! Dit scheelt mij gigantisch veel tijd en de motor wordt professioneel en vakkundig vervoerd naar de garage!

Aanrader deze club!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit ‘s-Gravendeel

30-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en betrouwbare dienstverlening tegen redelijke tarieven
Altijd een beroep op te doen


Ja, ik beveel dit aan

Marius uit Spijkenisse

17-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren tevreden klant bij autobedrijf Nieuwkoop. De professionele service en de klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.
Ik kan altijd terecht voor onderhoud aan mijn auto, een telefoontje is genoeg. Onder het genot van een bakje koffie kijk ik altijd even mee naar de werkzaamheden van de monteurs en maak ik even een praatje. Autobedrijf Nieuwkoop geeft mij echt een vertrouwd gevoel omtrent de werkzaamheden, er worden geen onnodige reparaties aangesmeerd zoals bij concurrerende garages, en er worden altijd eerlijke adviezen gegeven over de huidige technische staat van de auto zodat je zeker weet waar je aan toe bent.
De prijs/kwaliteit verhouding is echt top, eerlijke prijzen voor eerlijke werkzaamheden en onderdelen, dat is gewoon zoals het hoort :-)

Ik kan deze garage zeker bij iedereen aanbevelen en ik hoop dat zij mij nog vele jaren van dienst kunnen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Schiedam

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hebben de versnellingsbak en koppelingsplaten van onze 20(!) jaar oude VW Polo laten reviseren en vervangen. Na een vragenvuur van ons of de auto het wel waard was en na onderzoek aan onze auto door Robbert, bleek onze auto het nog zeker waard.
Auto rijdt weer als nieuw, ongelofelijk! Je merkt dat Robbert hart voor de zaak heeft en dat de klant echt koning is. Denkt niet in problemen maar in oplossingen, top!


Ja, ik beveel dit aan

Monique

14-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en duidelijke service. De verkoper is ervaren. Mooie auto daar gekocht!!!
Een aanrader!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Oud-Beijerland

05-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk bedrijf met hele goede service. Dit bedrijf weet hoe het hoort!


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Delfgauw

18-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gwenda

30-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, servicegericht en goede communicatie. Goede ontvangst, vriendelijk, meedenkend, snelle en open communicatie.


Ja, ik beveel dit aan