Beoordelingen Autobedrijf 'Nieuwkoop'

9,0
201 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 201 beoordelingen

ab uit leiden

18-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

johan uit puttershoek

17-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion aangeschaft en auto ingeruild


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Spaarndam

13-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor ons de eerste keer dat we voor een auto kwamen kijken. Vriendelijk geholpen en niet opdringerig. Prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan

john uit Hoofdplaat

08-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn geholpen door Robert Geilings en we kunnen niet anders zeggen dat dit op fijne wijze is gegaan.
We hadden graag gezien dat er iets van de prijs af zou gaan, maar ten compensatie hebben we een nieuwe apk en een grote beurt gekregen, verder ook geen afleverkosten.Auto was netjes schoongemaakt en ook gewassen, dat heb ik weleens anders gezien.
Robert heeft het ea over de auto uitgelegd en daarbij ook wat adviezen gegeven, hoe om te gaan met de auto en wat je allemaal zelf kunt doen om problemen te voorkomen met een auto. Adviezen waar je ook wat aan hebt! Geen verkoop praatje maar gewoon duidelijke taal.
Kortom, wij hebben 130 km moeten rijden om bij het autobedrijf te komen en dat zouden we zo weer doen.

John Bravenboer







Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Rotterdam

30-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jaren een zeer tevreden klant en zelfs met mijn Suzuki gsx-r motor weten ze raad! Altijd deskundig, eerlijk en meedenken met de klant. Nog nooit heb ik het gevoel gehad teveel te betalen, het zijn eerlijke prijzen en als je het vergelijkt met andere garages betaal je bij Nieuwkoop een stuk minder voor gezellige service! Als je wil, kun je zelfs meekijken terwijl de monteurs met je auto bezig zijn! Dat noem ik pas transparantie!


Ja, ik beveel dit aan

E

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Roxana uit Nieuw Beijerland

17-09-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

T uit Strijen

05-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder goed.Eerlijk,Klant vriendelijk.Prettig zakendoen.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Oldenzaal

10-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Als lease intermediair prima zaken gedaan met Autobedrijf "Nieuwkoop". Mijn klant is uitermate tevreden over de werkwijze van dit autobedrijf. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan