Beoordelingen Autobedrijf 'Nieuwkoop'

8,9
163 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Sjoerd uit Middelharnis

31-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren de garage waar ik mijn Honda in onderhoud heb! Deskundig advies en top service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een auto kopen blijft lastig, maar in dit geval stelt de auto nog geen moment teleur!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick

02-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op 31-12-2016 mijn Alfa Mito voor aankoopkeuring bij Autobedrijf Nieuwkoop gebracht. Alles is perfect verlopen. Personeel zeer deskundig en zeer vriendelijk. Kom heel graag bij jullie terug om onderhoud te doen naar mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Aliena uit Dordrecht

27-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

E uit De lier

16-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Ford Focus gekocht bij Nieuwkoop. Geen poespas en duidelijk over de auto. Grote beurt gehad en een nieuwe APK. Auto rijdt als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

j f uit gouda

05-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk en deskundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Maarssen

08-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Open en transparante service met een glimlach.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oud Beijerland

04-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sleeuwijk

30-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden als verrassing voor mijn vrouw een mooie Fiat Panda gekocht. Tijdens bezichtiging goed geïnformeerd over de staat van de auto. Vervolgens een keurig inruilvoorstel ontvangen. Bij ophalen een kleine storing in elektrisch circuit. Gelijk ter plekke opgelost doordat ze er gewoon een nieuwe accu in hebben gezet. Mijn vrouw was er erg blij mee en zeker verrast op onze trouwdag.

Kortom een groot compliment hoe Robbert en zijn team hun werk uitoefenen. Eerlijk, beleefd, duidelijk en kwaliteit voor een acceptabele prijs inclusief TOP service!

Thanks mannen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Oud-Beijerland

19-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 13 augustus heb ik een Opel Corsa 1.4 uit 1998 met 213.000 km op de teller gekocht bij Nieuwkoop.
Helaas moest er een nieuwe distributieriem en waterpomp in, waren er wat kleinigheidjes zoals achterlicht, het portier dat kraakte en de APK was verlopen. Uiteindelijk werd de totale prijs (zoals afgesproken) €1000,- in plaats van €800,- maar is wel alles verholpen. De olie ververst, is er een roestplekje weggehaald en heeft hij er zelfs een radio-cdspelertje ingezet. De auto rijdt prima en zeker voor zo weinig geld rijdt hij heel comfortabel.

Het is een prima man die duidelijk veel plezier uit zijn werk haalt en ook veel aandacht aan de kleine goedkope auto’s geeft. Ook zegt hij gewoon eerlijk wat de auto wel en niet kan, weet hij waar hij over praat en houdt hij niet van allerlei gladde verkooppraatjes.

Een weekje na de aanschaf deed mijn linkerrichtingaanwijzer het niet meer en ik kon direct langskomen en werd binnen een minuut kosteloos verholpen.


Ja, ik beveel dit aan