Beoordelingen Autobedrijf 'Nieuwkoop'

9,0
192 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 192 beoordelingen

Ronald uit Oldenzaal

10-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Als lease intermediair prima zaken gedaan met Autobedrijf "Nieuwkoop". Mijn klant is uitermate tevreden over de werkwijze van dit autobedrijf. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Rotterdam

23-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: via gaspedaal.nl op zoek naar een jonge Clio diesel. Bij Nieuwkoop stond precies wat we zochten en zit toevallig lekker in de buurt. Op dinsdagmiddag zijn we gaan kijken en werden bijzonder hartelijk ontvangen en al gauw waren we het eens over de inruilprijs van onze huidige auto. We konden direct een proefrit maken,dat was geen enkel probleem. De deal was snel gemaakt. Op vrijdagochtend stond de Clio al glimmend klaar incl nieuwe APK en grote onderhoudsbeurt. Overschrijven en vrijwaren doet men ter plekke en na een bak koffie en de nodige uitleg over de auto vertrokken. Al met al prima ervaring met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ardjan uit Waarde

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel kennis van zaken, fijne ervaring om hier een auto te kopen ,de klant staat voorop toppie.


Ja, ik beveel dit aan

tonia uit oud beijerland

10-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: hele goede service en klant vriendelijk ik blijf me auto daar in onderhoud houden en als ik een andere auto wilt koop ik deze bij hun wand hun vertrouw ik


Ja, ik beveel dit aan

tonia uit oud beijerland

10-06-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: hele goede service en klant vriendelijk ik blijf me auto daar in onderhoud houden en als ik een andere auto wilt koop ik deze bij hun wand hun vertrouw ik


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Krimpen aan den IJssel

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en kwaliteit. Vriendelijk personeel. Als we ooit een andere auto nodig hebben of willen, zullen we zeker hier beginnen met onze zoektocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Erg klantvriendelijk en een goede communicatie. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Rotterdam

26-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Schiedam

03-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn wagen wordt naar tevredenheid gerepareerd.
De kosten voor het onderhoud en reparaties vallen altijd mee.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Schiedam

30-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 16 jaar lease auto's gereden te hebben moest ik op zoek naar een goede 2e hands auto. Via google de website van autobedrijf nieuwkoop gevonden en deze garage heeft mij nog nooit teleur gesteld en ik blijf me verbazen over de service. Ik heb inmiddels 2 auto's in onderhoud en de prijzen zijn bijzonder gunstig!

Tevens heb ik nog een motor (Yamaha R6) welke ook in onderhoud kan daar. De gratis haal en breng service is helemaal fantastisch! Dit scheelt mij gigantisch veel tijd en de motor wordt professioneel en vakkundig vervoerd naar de garage!

Aanrader deze club!


Ja, ik beveel dit aan