Beoordelingen Autobedrijf 'Nieuwkoop'

9,0
214 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 214 beoordelingen

Joost uit wateringen

15-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en flexibel in het invullen van de eisen en wensen van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Alphen aan den Rijn

29-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door Robbert met de aanschaf van onze "nieuwe" auto! Erg attent en vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Spijkenisse

06-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn geholpen. Goede ontvangst en service. Robbert is een geweldige verkoper die je niet het gevoel geeft dat je er alleen maar een auto komt kopen. Neemt ook alle tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In September 2018, heb ik een skoda gekocht bij Autobedrijf Nieuwkoop. Auto in prima staat, van de eerste eigenaar, voor een eerlijk prijs. Robbert (verkoper/eigenaar) is heel vriendelijk en zakkelijk, kort om prima om mee zaken te doen. Omdat ik nooit eerder met Nieuwkoop te maken had, was ik extra voorzichtig en heb ik ook BOVAG verzekering van 6 maanden afgesloten. Gedurende de eerste paar weken merkte ik dat de ruiterwissers niet meer goed waren, die waren snel en kosteloos vervangen. Nu, 15000 en 6 maanden verder heb ik bij eigen garage heeft de auto een kleine beurt gehad en daar was ook geen afwijkingen geconstateerd.

Een klein min puntje wat ik had ervaren is dat op de dag van levering was ondekt dat er een klein deukje in het doorpol zit. Toen was aan mij verteld dat ik altijd langs kon en daar wordt iets aan gemaakt. Toen ik naar paar maanden langs ben gekomen was de eerste reactie dat zulke deuken niet gmaakt kunnen worden. Achteraf kwamen we daar samen uit en was het deukje goed met lak gevuld. Als advises aan Nieuwkoop zal ik zeggen dat eerder gemaakte afspraken moet je onthouden en waarborgen.

Er wordt op het verwarming in het pand op Rembrandtstraat 2, bespaard waardoor het in oktober vreselijk koud was binnen. Dat maakt klant beleving wat minder.

Afgezien van de twee klein min-puntjes, vond ik het kwalitatief gezien een heel goed bedrijf. Er wordt niet alleen auto's van goede kwaliteit verkocht maar wordt de klant ook netjes behandeld. Wel een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Shoelaigha uit Amsterdam

04-04-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn 1e auto hier gekocht! Een automaatje, auto was in zeer nette staat. Ik ben blij met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit spijkenisse

31-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Hoogeveen

31-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: leuk en gezellig personeel. Zijn hier netjes geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe VW golf. 215km moeten rijden om bij autobedrijf Nieuwkoop te komen. Maar zeker niet teleurgesteld!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Schiedam

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service
Alles was snel geregeld
Super blij met mijn nieuwe Nissan micra


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Rotterdam

20-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na jaren vaste klant te zijn is het zomaar weer eens tijd voor een positief berichtje, omdat dit bedrijf het verdient:)
Tot op de dag van vandaag is de service top!
Inmiddels 3 auto’s gekocht en 2 aanbevolen aan anderen. Binnenkort weer even langs voor de APK, onderhoudsbeurt en koffie.
Ga zo door mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Dordrecht

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na klein probleem met gekochte auto correct geholpen en klacht verholpen
Goed bedrijf met oog voor de klant


Ja, ik beveel dit aan