Beoordelingen Autobedrijf Nimda Snijders

9,0
83 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Hans uit Hoogland

05-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Goede afspraken mee te maken!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Leusden

01-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jim uit BARNEVELD

01-08-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hoi ik heb nog geen gedachte over de peiling ga morgen de auto ophalen dus morgen weet ik meer


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Hoevelaken

27-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over Nimda. We daar onze auto gekocht en als er iets mee is dan kunnen we direct langskomen. Vandaag de accu laten vervangen en binnen 15 min konden we weer wegrijden.


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Leusden

23-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk ontvangen en ben goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Lena Johanna uit Meppel

19-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden nog geen ervaring met autobedrijf Nimda Snijders. Dat maakte het spannend een aanschaf van een occasion. Zaterdag een auto gekocht, en wij kunnen nu zeggen een top bedrijf! Aanrader voor iedereen. Scherpe prijzen en een super auto zonder gebreken door Nimda Snijders en collega Marly aan ons afgeleverd. Wij schromen niet om hier weer te komen. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Amersfoort

29-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en correct geholpen.
Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Jannicke uit Bunschoten

23-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden over de verkoopster Marly. Wat een topper!! Ze zou net gaan sluiten tot wij aankwamen. We hadden een auto gezien die ons beviel. Nadat het later werd en wij hadden besloten om de auto te kopen zette ze alles op alles om dit voor elkaar te krijgen. Ook was ze super lief voor de kinderen omdat die het wachten ook wel zat werden. Nogmaals super bedankt wij hebben veel plezier vam onze auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amersfoort

21-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almere

03-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snelle beslissing over de aankoop, verkoper vriendelijk..geen discussies over inruilauto. Top
Aflevering ook tot tevredenheid
Goed gevoel over dit bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan