Beoordelingen Autobedrijf Okken Gieten B.V.

9,0
14 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Kelly uit Den Helder

11-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Speciaal voor dit bedrijf uit Den Helder gekomen, wat een top-service en wat een prachtige auto! Harde werkers, lief en kundig personeel, en mijn droomauto.. aanrader voor heel nederland (en omstreken!)


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Gasselte

14-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote onderhoudsbeurt aan onze auto goed uitgevoerd, geen gekke verrassingen en een nette factuur erbij.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tilburg

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk en voorál laagdrempelig bedrijf.
Vanuit Brabant mijn auto ingeruild op een prima occasion.
Zou er de volgende keer weer naar toe rijden.
Je merkt direkt het verschil met autobedrijven in het zuiden van het land. Gemoedelijke sfeer en alle tijd ondanks dat het een druk bedrijf is.
Top !!


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Assen

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Hier onze auto ingeruild. Zeer kundige verkoper die ons op ons gemak stelde en hierdoor binnen een uur de deal gesloten


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hoogeveen

01-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aankoop van mijn tweedehands auto is op een professionele en betrouwbare manier afgewikkeld. Dat geeft een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Assen

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Hier onze auto ingeruild. Zeer kundige verkoper die ons op ons gemak stelde en hierdoor binnen een uur de deal gesloten


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Assen

21-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette garage mooi assortiment auto's prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Gieten

19-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Helma uit Nooitgedacht

16-11-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte ervaring met APK, alles zelf kunnen repareren en dan geloven ze niet dat het goed gebeurt is. Komen hier nooit weer.