Beoordelingen Autobedrijf Okken Gieten B.V.

8,9
13 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Nick uit Gasselte

14-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote onderhoudsbeurt aan onze auto goed uitgevoerd, geen gekke verrassingen en een nette factuur erbij.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tilburg

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk en voorál laagdrempelig bedrijf.
Vanuit Brabant mijn auto ingeruild op een prima occasion.
Zou er de volgende keer weer naar toe rijden.
Je merkt direkt het verschil met autobedrijven in het zuiden van het land. Gemoedelijke sfeer en alle tijd ondanks dat het een druk bedrijf is.
Top !!


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Assen

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Hier onze auto ingeruild. Zeer kundige verkoper die ons op ons gemak stelde en hierdoor binnen een uur de deal gesloten


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hoogeveen

01-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aankoop van mijn tweedehands auto is op een professionele en betrouwbare manier afgewikkeld. Dat geeft een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Assen

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Hier onze auto ingeruild. Zeer kundige verkoper die ons op ons gemak stelde en hierdoor binnen een uur de deal gesloten


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Assen

21-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette garage mooi assortiment auto's prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Gieten

19-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Helma uit Nooitgedacht

16-11-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte ervaring met APK, alles zelf kunnen repareren en dan geloven ze niet dat het goed gebeurt is. Komen hier nooit weer.


Meindert uit Volkel

12-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij stonden met een lege accu in Gieten op 12 mei 2018.
Het liep al tegen 17:00 uur, de garage gebeld en er kwam een monteur om te kijken wat hij kon doen. Hulpstarter gebruikt en de auto liep weer. De monteur bood aan om in de garage nog te checken of de accu goed was. Gelukkig was alles verder goed. Op de vraag wat de kosten waren zij de monteur, het is goed zo. Fijn weer verder vakantie kunnen vieren.


Ja, ik beveel dit aan