Beoordelingen Autobedrijf Optimaal

9,2
33 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Jan uit Schier

08-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

george uit zaandam

05-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd alles wat er afgesproken is, super


Ja, ik beveel dit aan

Lucia uit Koog aan de Zaan

25-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Krommenie

09-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service, eerlijk advies én vakmensen!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Zaandam

07-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastische service. Je belt met een probleem, kunt direct langskomen en het wordt ook nog dezelfde dag gefixt. En ach zoveel werk was het niet dus vrijwel alleen de nieuwe accunbetaald die ook goedkoper was dan ik had verwacht. En hele leuke mensen. Ik blijf hier terugkomen!


Ja, ik beveel dit aan

Martin en Kim uit Haarlem

11-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren trouwe klant bij Autobedrijf Optimaal en wij brengen met alle vertrouwen onze auto naar onze garage. Wij worden altijd goed en deskundig geholpen en wij komen graag volgend jaar weer voor onze apk en onderhoud. Dat wij in Haarlem wonen is voor ons absoluut geen probleem, een leenauto krijgen we zo mee. Bedankt Willem en Marcel!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Westknollendam

11-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels al ca. 15 jaar klant bij Optimaal. 3x een gebruikte auto gekocht naar volle tevredenheid. Betrouwbare mensen die je niet het vel over de neus halen,


Ja, ik beveel dit aan

F uit Zaandam

30-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 20 jaar vaste klant bij Willem de Gier en zijn medewerkers. Goed advies, betrouwbaar, deskundig en servicegericht. No nonsens en altijd bereid te helpen. Ook bij het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van een nieuwe auto. Dat scheelde ons zo honderden euro's. Optimaal dus!


Ja, ik beveel dit aan

Miloe uit Zaandam

17-04-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn accu was stuk. Ik was gelukkig vlak bij de garage. Binnen een uur reed ik weer weg, met een nieuwe accu. Fantastische service en aardige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Zuidoostbeemster

13-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke, vakkundige en sympathieke garage! Meerdere garages bezocht over de jaren, maar bij deze blijf ik!


Ja, ik beveel dit aan