Beoordelingen Autobedrijf Optimaal

9,1
30 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

E. uit Krommenie

09-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service, eerlijk advies én vakmensen!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Zaandam

07-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastische service. Je belt met een probleem, kunt direct langskomen en het wordt ook nog dezelfde dag gefixt. En ach zoveel werk was het niet dus vrijwel alleen de nieuwe accunbetaald die ook goedkoper was dan ik had verwacht. En hele leuke mensen. Ik blijf hier terugkomen!


Ja, ik beveel dit aan

Martin en Kim uit Haarlem

11-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren trouwe klant bij Autobedrijf Optimaal en wij brengen met alle vertrouwen onze auto naar onze garage. Wij worden altijd goed en deskundig geholpen en wij komen graag volgend jaar weer voor onze apk en onderhoud. Dat wij in Haarlem wonen is voor ons absoluut geen probleem, een leenauto krijgen we zo mee. Bedankt Willem en Marcel!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Westknollendam

11-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels al ca. 15 jaar klant bij Optimaal. 3x een gebruikte auto gekocht naar volle tevredenheid. Betrouwbare mensen die je niet het vel over de neus halen,


Ja, ik beveel dit aan

F uit Zaandam

30-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 20 jaar vaste klant bij Willem de Gier en zijn medewerkers. Goed advies, betrouwbaar, deskundig en servicegericht. No nonsens en altijd bereid te helpen. Ook bij het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van een nieuwe auto. Dat scheelde ons zo honderden euro's. Optimaal dus!


Ja, ik beveel dit aan

Miloe uit Zaandam

17-04-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn accu was stuk. Ik was gelukkig vlak bij de garage. Binnen een uur reed ik weer weg, met een nieuwe accu. Fantastische service en aardige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Zuidoostbeemster

13-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke, vakkundige en sympathieke garage! Meerdere garages bezocht over de jaren, maar bij deze blijf ik!


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Amsterdam

20-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al heb ik in mijn leven in alle delen van Nederland gewoond en veel garages gezien, er is geen garage te vinden die zo goed, betrouwbaar en betaalbaar is als Optimaal. Dus ga ik graag naar Zaandam!

Ondanks dat ik altijd wat oudere auto's rij, vallen de kosten voor een onderhoudsbeurt altijd enorm mee. En ook de service is super!
Je komt nooit voor verrassingen te staan, weet altijd vooraf waar je aan toe bent en als er een keer iets groots vervangen moet worden, denkt Optimaal met je mee om de kosten zo laag mogelijk voor je te houden.

En al is het nog zo druk, men maakt altijd even tijd voor je vrij als je weer eens onverwachts langs komt met een kapot lampje of een raar geluidje...

Echt, al verhuis ik naar Limburg, dan nog zal ik bij Optimaal blijven. Zonder twijfel!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Koog aan de Zaan

19-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Garage optimaal is een eerlijke garage die met u mee denkt. Geen gehannes achteraf, afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn professioneel en vriendelijk. Afspraken worden efficiënt behandeld en in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een bepaald tijdsbestek af te spreken over hoelang een reparatie gaat duren. Kortom; een top garage!


Ja, ik beveel dit aan

JAAP uit ZAANDAM

23-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan