Beoordelingen Autobedrijf Otte

9,2
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Robin uit Goes

13-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er was best wel wat mis bij de keuring dit jaar, maar ze hebben de reparatie 's goed uitgevoerd. Er werd ook goed meegedacht, over goedkopere oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Shereen uit Goes

12-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Hele lieve mannen en ik ben er goed geholpen. Ik kwam voor een probleempje met mijn auto waar ik een afspraak voor had gemaakt. Ik vroeg daarna of ze nog een probleempje konden verhelpen en dat werd zonder moeite of extra kosten voor me gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer kundige monteurs, and ook als er verschillen van mening zijn worden die perfect opgelost


Ja, ik beveel dit aan

C.L.

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer positive mensen die weten hoe een auto gerepareerd moet worden, en die ook luisteren naar hun klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Goes

01-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Goes

31-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Veere

27-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit sluis

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Berg en Dal

20-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf dat ik in Zeeland woonde heb ik mijn auto daar gebracht voor onderhoud.
Later er ook een andere auto gekocht.De service en kwaliteit is perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Christien uit Goes

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar.Goede service en adviezen, deskundig personeel.Kom hier al jaren met volle tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan