Beoordelingen Autobedrijf Otto de Gooijer B.V.

8,8
479 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 479 beoordelingen

J.J. uit Rhenen

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Rob J. uit Epe

11-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot nu toe een super relatie met Otto en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid M. uit Tiel

06-12-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben al jaren méér dan tevreden over Autobedrijf De Gooijer (eerst Gert de Gooijer en de laatste jaren Otto de Gooijer).


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Lunteren

05-12-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Otto de Gooijer heeft een bedrijf opgebouwd dat ik iedere kritische autoliefhebber gun: betrouwbaar, deskundig, eerlijk, klantvriendelijk en toegankelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rhenen

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Renkum

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer verrassend, omdat we in 1ste instantie naar 2 merken auto's op zoek waren, zijn we naar een garage als Otto de Gooijer gegaan. We voelden ons welkom en we zijn "ouderwets" netjes geholpen.
Op een prettige manier tot zaken gekomen en we zullen in de toekomst met deze ervaring ook de auto's, wanneer mogelijk, in onderhoud geven.


Ja, ik beveel dit aan

rob j. uit Epe

28-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage heeft prima uitstraling en een diversiteit aan klasse auto's. Niet goedkoop maar veel keus. En ze hebben een eigen garage/onderhoud met prima monteurs. En Otto is een prettig persoon om mee te praten en vertrouw op zijn eerlijkheid als het op garantie uitkomt.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Kesteren

27-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Lp uit Rhenen

27-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Ingen

15-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De lachende vriendelijkheid straalt hij uit. Als klant ben je daar de koning. Altijd goed overleg en duidelijk .
Als je iets niet begrijp kun je het zeggen. Hij probeer het je dan op een begrijpelijk manier alsnog uit te leggen.
Zelfs zijn medewerkers zij er op getraind, naar de klant eerlijk te zeggen wat er gedaan moet worden en of wat voor gebreken er zijn. Kortom een te vrede klant.


Ja, ik beveel dit aan