Beoordelingen Autobedrijf Otto de Gooijer B.V.

8,8
429 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
411 t/m 420 van 429 beoordelingen

Harrie uit Westerlee

06-11-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima selectie auto's en dito service.Prijs kwaliteit verhouding als zeer goed ervaren.Wij kochten hier een mooie BMW en reden met een "big smile"weer naar huis.
Dit bedrijf zullen wij zeker aanraden.
Ga zo door Otto en graag tot een volgende keer. Groet uit Westerlee.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Zeist

04-11-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf zag er erg goed en verzorgd uit. Kwam professioneel over en de bediening was correct en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Bergen op zoom

04-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Utrecht

04-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer klantvriendelijk en betrouwbaar adres


Ja, ik beveel dit aan

Dolf uit Breda

01-11-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bejegend door de verkoper, duidelijke afspraken kunnen maken en uiteindelijk de auto waar ik voor kwam gekocht. Een probleem aan de radio servicegericht opgelost. Meegedacht bij het oplossen van het probleem en ben als een zeer tevreden klant weg gegaan


Ja, ik beveel dit aan

karel uit rhenen

13-10-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Herpen

08-10-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na telefonisch contact stond gewenste auto snel klaar voor bezichtiging en proefrit. Na koop vlotte levering met feestelijk tintje.


Ja, ik beveel dit aan

Lenze uit Rucphen

07-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend, vriendelijk en tegemoetkomend


Ja, ik beveel dit aan

JMM uit Asten

07-10-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Otto de Gooier B.V.
Is voor mij een geweldig bedrijf met een GEWELDIGE service en als u een auto bij dit bedrijf koopt, bent u verzekerd van een goede garantie.

Mvg, JMM Leenen


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Bennekom

06-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige, ongedwongen sfeer. Realistisch advies, goede auto's voor iedere portemonnee, tegen acceptabele prijzen. Met after sales, (nog) geen ervaring, maar ga hier zeker in onderhoud! Verwacht dezelfde sfeer en opstelling als tijdens en na de verkoop. Auto is prima afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan