Beoordelingen Autobedrijf Otto Voortman B.V.

9,3
20 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 20 beoordelingen

Jeanette uit Holten

27-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Enschede

04-10-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas geleden een hele mooie auto gekocht bij deze garage. De service is mij erg goed bevallen. Aardige mensen en ze willen je overal bij helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit ROTTERDAM

20-09-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne, eerlijke, betrokken, geduldige en aandachtige mensen; Jan en Otto.
Deskundig en compleet.
Zou willen dat ik in de buurt woonde. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Nieuwleusen

08-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Groenlo

26-04-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Otto Voortman in Rijssen is een goede en betrouwbare autogarage.
Bij de aankoop van mijn Volkswagen Golf 4 werd ik goed geholpen en kreeg ik alle tijd om de auto kritisch te bekijken. Met de puntjes die ik veranderd wilde hebben kocht ik daar voor een scherpe prijs mijn auto.
Bij thuiskomst kwam ik er echter achter dat het ontvangst in de radio slecht was, ook bleek de achterklep vergrendeling niet centraal mee te werken. Ik bracht de auto s'avonds (na werktijd) langs voor deze onderdelen en een dag later was hij weer klaar.
Voor mijn gemak hebben en de zekerheid van kwaliteit hadden ze er een nieuwe radio in geplaatst, dat is pas service.

Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Driebergen

15-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 1 telefoontje met de vraag of het te koop aangeboden Peugeotje 106 een netjes wagentje was en de moeite van een rit van een uur naar Uw bedrijf was het voor ons al duidelijk.
We zouden langskomen voor een proefritje.
Dat proefritje was maar kort, maar lang genoeg om de wagen te kopen.
Een week later konden we hem al halen.
Keurig geregeld. Nieuwe Apk en grote beurt zoals afgesproken.
Ook stond ie netjes te glimmen en werd ie echt heel compleet afgeleverd.
Mooie set zomerbanden op lichtmetaal en wielmoeren-slotenset erbij, alle boekjes compleet, een halve tank benzine en een leuk bosje bloemen. Helemaal TOP.
Zelfs een nieuwe accu zat erin omdat de oude niet zo goed meer was.
Thuisgekomen viel me s'avonds op dat het lampje in de kofferbak bleef branden en dat heb ik zelf even verholpen.
Super keurig voor elkaar bij deze zaak en ik zou er zo weer een auto kopen.
Complimenten, ik geef een 9.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een auto gekocht bij Otto Voortman. Ik werd prima geholpen-geadviseerd. Ook bij later contact geen klachten. Zeer persoonlijk, vind ik ook fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Albergen

08-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier pasgeleden een VW Golf IV gekocht uit 2002. Bij deze aankoop ben ik zeer tevreden over Autobedrijf Otto Voortman. We zijn tot een goede prijs gekomen. Bij de aflevering werd de auto voorzien van een nieuwe APK en een grote beurt. Bij deze beurt is er een band vervangen, terwijl dit nog niet noodzakelijk was en is er een nieuwe accu ingekomen. Dit omdat hij geen risico wou lopen dat ik er problemen mee zou krijgen. Bij de aflevering zat de tank halfvol, dit vond ik zeer loyaal!! Dit maak je maar bi heel weinig autobedrijven mee. Ook kreeg ik een veiligheidstas voor in de auto met een gevarendriehoek, een veiligheidshesje en EHBO-kit. Ook werd de auto voorzien van een Pioneer radio/cd speler met USB, dit omdat er nog geen radio in zat. Al met al ben ik uitermate tevreden met deze aankoop en de behandeling door Autobedrijf Otto Voortman. Ik kan echt iedereen dit autobedrijf aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Rijssen

08-04-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: het altijd de service en kwaliteit levert die ik graag wil.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Hellendoorn

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service en prijs/kwaliteit uitstekend is. Altijd een goed advies, en niet onnodige onderdelen vervangen.


Ja, ik beveel dit aan