Beoordelingen Autobedrijf Ouwerkerk

9,1
131 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 131 beoordelingen

Henk uit Vlaardingen

23-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De kreet "problemen met uw Hyundai? Wij lossen de storing op!" klopt volledig bij Autobedrijf Ouwerkerk. Hyundai dealer Vlaardingen kreeg het niet voor elkaar om de problemen van besturing i10 op te lossen. Bij Ouwerkerk geweest en de besturing is weer perfect. De 65km lange terugrit was het overtuigende bewijs. Ook is mij uitvoerig uitgelegd wat het probleem is geweest. Men neemt de tijd voor je, een positieve ervaring rijker.


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit De Meern

05-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd meedenken over goede oplossing!


Ja, ik beveel dit aan

c uit etten-leur

07-01-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: dit bedrijf is geweldig
vier jaar geleden een picanto 1.2 gekocht 54-TGL-5
en we zijn zeer tevreden.
niks geen problemen gehad intussen 50000km op de teller.
gekocht bij tellerstand 6100.
wij zijn echt hyundai en kia fan.
eerst reden we de vw fox nooit meer, altijd gezeik met garantie .
de garantie bij de zuid koreanen zijn fantastisch.


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit De Meern

15-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd: Koffie ? Een praatje, goed technisch inzicht, geen bla blaaaa...... maar 2 broers en hun overige personeel die nog 'hard voor de zaak' hebben. Inmiddels hebben we een I20 en het kleine zusje de I10 en beiden bevallen TOP ! ga zo door Erwin en Henri


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Maarsen

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

G uit Bilthoven

13-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Diverse nieuwe auto's gekocht.altijd eerlijk en deskundig. Prettig en vriendelijk geholpen. Niets is ze te veel.


Ja, ik beveel dit aan

H.d uit MIJDRECHT

17-04-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Service 2.0, gewoon een top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Harmelen

22-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, staan altijd klaar voor je. Kijken objectief wat het beste voor je is. Ik heb er al meerdere auto's gekocht, bij een hadden we wat problemen (technisch) zonder enige discussie is het probleem perfect opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vleuten

19-08-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom al acht jaar met twee auto's bij dit bedrijf . En met alle beurten, reparaties en aankopen hebben ze mij (ons) nog nooit teleurgesteld. In tegendeel, de mannen Ouwerkerk weten wat ze doen, hebben de kennis, de kunde en stellen je gerust en tevreden.
Wie wil er niet zo'n garage.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit De Meern

11-06-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan