Beoordelingen Autobedrijf Over De Heilige Koe

9,2
35 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

P. uit Werkendam

25-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Ruben,

Het was even aftasten in het begin, maar toen we aan kwamen werden we gelijk vriendelijk ontvangen. Alles werd goed en eerlijk overlegd over de auto. Proefrit was geen enkel probleem. Wij hebben een prachtige auto bij jullie gekocht!
Bedankt voor je gastvrijheid en service.

Veel succes verder.
Groetjes Piet


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service, komst afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Rotterdam

25-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een ontzettende miskoop te hebben gedaan bij een ander autobedrijf kwam ik vanwege de goede recensies bij Ruben terecht. Uiteindelijk na een proefrit mijn nieuwe MINI Cooper S Cabrio opgehaald. Ontzettend van aan het genieten met dit mooie weer! Dankjewel Ruben voor je geduld, kennis, vriendelijkheid en het creëeren van een hele hoop vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Wijhe

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuk bedrijf, houden zich aan de afspraken en hebben een eerlijke en nette auto afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arwin uit Maarssen

27-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg goede en verrassende ervaring met dit autobedrijf en eigenaar Ruben.
Toen ik arriveerde bij het bedrijf, leek het niet echt op een betrouwbaar autobedrijf, maar laat je niet tegenhouden door het uiterlijk! het is een erg leuk bedrijf met een leuke eigenaar die ook mee denkt in prijs/kwaliteit verhouding.

Een echte aanrader.

Groet,
Arwin Korver


Ja, ik beveel dit aan

Matt uit Sevenum

22-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een jaar zoeken eindelijk 'de auto' gevonden die we zochten; een eerlijke 'volle' VW Golf GTI Performance met weinig kilometers. Vriendelijk en deskundig geholpen door Ruben, iemand die duidelijk een passie heeft voor auto's. De aflevering was als uit een boekje; er was aan alles gedacht wat was afgesproken bij de koop, een tegemoetkoming in de kosten van extra garantie en tot slot nog een leuke attentie omdat ik de dag van aflevering jarig was. Super! Een eerlijk autobedrijf waar je niet aan hoeft te twijfelen. Ruben en Jasper, succes.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Nijkerk

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Lent

29-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn super tevreden over en Ruben de Sain en de prachtige cross polo die we bij hem hebben gekocht. Hij heeft veel verstand en passie voor zijn auto’s. Ook de combinatie van oude mooie spullen en waterjets maakt hen zaak geweldig inspirerend. Mvg denise en ans


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Helmond

17-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele vriendelijke, open en eerlijke mensen. Heel goed gevoel en een prachtige auto aan overgehouden. Heel erg bedankt en de volgende komt ook van jullie!


Ja, ik beveel dit aan