Beoordelingen Autobedrijf Over De Heilige Koe

9,1
19 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Corrie uit DRONTEN

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer deskundig en vriendelijke mensen. Mijn auto bij hun ingeruild en tevens een nieuwe auto bij hun gekocht.
Goede teruggave voor mijn auto gehad. Daar wij op 1 1/2 uur rijden wonen meteen alles in orde gemaakt.
Wat ik helemaal top vond was dat € 50,00 van de autoprijs afging om te tanken. Een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Haarlem

09-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben geweldig geholpen. Had nog extra wensen en ook die zijn allemaal ingevuld!Zeer deskundig en vriendelijk allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

luc uit bergen

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Delft

17-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erica uit Heijen

17-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast team! Super geholpen, kortom helemaal goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn allereerst na een hartelijke ontvangst zeer vriendelijk te woord gestaan men nam alle tijd voor ons en mede daardoor (en het lekkere kopje koffie) hebben wij een mooie skoda superb aangeschaft! Heren ga zo door!
Ps ga er ook eens kijken voor leuke vintage spulletjes.
Jean-pierre Willems Baarlo


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Enschede

12-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super ontvangen, ze namen de tijd en waren erg vriendelijk
Wij moesten een eindje rijden. Maar dat was zeker de moeite waard, wij hebben nu een super auto op de oprit staan. Dank jullie wel!!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Bilthoven

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben Ruben als een aardige en deskundige adviseur ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Galina uit Almere

23-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen door Jasper en Ruben vanaf de proefrit tot en met aanschaf van een Fiat 500C.
Mooi bedrijf met fijne ondernemers!


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Nijmegen

22-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, snelle afhandeling, nooit ten nadele van klant, prima website, professionele foto reportages


Ja, ik beveel dit aan