Beoordelingen Autobedrijf Over De Heilige Koe

9,2
31 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Anoniem

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arwin uit Maarssen

27-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg goede en verrassende ervaring met dit autobedrijf en eigenaar Ruben.
Toen ik arriveerde bij het bedrijf, leek het niet echt op een betrouwbaar autobedrijf, maar laat je niet tegenhouden door het uiterlijk! het is een erg leuk bedrijf met een leuke eigenaar die ook mee denkt in prijs/kwaliteit verhouding.

Een echte aanrader.

Groet,
Arwin Korver


Ja, ik beveel dit aan

Matt uit Sevenum

22-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een jaar zoeken eindelijk 'de auto' gevonden die we zochten; een eerlijke 'volle' VW Golf GTI Performance met weinig kilometers. Vriendelijk en deskundig geholpen door Ruben, iemand die duidelijk een passie heeft voor auto's. De aflevering was als uit een boekje; er was aan alles gedacht wat was afgesproken bij de koop, een tegemoetkoming in de kosten van extra garantie en tot slot nog een leuke attentie omdat ik de dag van aflevering jarig was. Super! Een eerlijk autobedrijf waar je niet aan hoeft te twijfelen. Ruben en Jasper, succes.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Nijkerk

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Lent

29-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn super tevreden over en Ruben de Sain en de prachtige cross polo die we bij hem hebben gekocht. Hij heeft veel verstand en passie voor zijn auto’s. Ook de combinatie van oude mooie spullen en waterjets maakt hen zaak geweldig inspirerend. Mvg denise en ans


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Helmond

17-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele vriendelijke, open en eerlijke mensen. Heel goed gevoel en een prachtige auto aan overgehouden. Heel erg bedankt en de volgende komt ook van jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Venlo

10-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed geholpen met het vinden van onze nieuwe auto. Zeer goede en duidelijke uitleg gehad van ruben over de auto.
En tevens mij verast dat de tank vol was. En ook nog een nieuwe reserve sleutel toegestuurd super service.
Hartelijk dank voor alles


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Riel

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk een gastvrij ontvangst.
Goede uitleg over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Mo uit Eindhoven

08-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hartelijke ontvangen en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ben super blij met aankoop!! Mini cooper!! Uitstekende service, snelle afhandeling. Kreeg daarnaast ook een volle tank!

Ga zo door!!! Ruben & Jasper!!!


Ja, ik beveel dit aan

Moniek uit Melderslo

02-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij met mijn nieuwe auto. Zeer vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan