Beoordelingen Autobedrijf Overeinder

8,9
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Maurice uit Stiens

08-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goede service. Betalen in termijnen was mogelijk en zeer flexibel. Altijd oprechte aandacht en goede no-nonsense houding


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Bergen op Zoom

21-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fantastisch. Dit bedrijf is zeker te vertrouwens en raad ik ook echt aan. Ik heb zelf een auto aan hun verkocht en alles verliep soepel en wel.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Sneek

18-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service, denken echt met je mee bij aanschaf van een auto. Gewoon goed en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Stiens

05-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage, aardige en kundige mensen die ook nog eens met je mee denken.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Hijum

30-12-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aardige mensen, denken met je mee, deskundige snelle service ook als je 'gewoon even langskomt' word je niet afgewimpeld maar serieus genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Stiens

30-12-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundig en betrouwbaar. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Hijum

30-12-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aardige mensen, denken met je mee, deskundige snelle service ook als je 'gewoon even langskomt' word je niet afgewimpeld maar serieus genomen.


Ja, ik beveel dit aan

jorrit uit stiens

30-12-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De mensen kennen jou en je auto , heel plezierig !!


Ja, ik beveel dit aan

Mascha uit Stiens

29-12-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan