Beoordelingen Autobedrijf Overeinder

9,0
100 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Harry uit Alde Leie

30-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service weer. ik werd netjes thuis gebracht en de auto werd gebracht toen ie weer klaar was.


Ja, ik beveel dit aan

Darryl uit Purmerend 54

23-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren al even op zoek naar een compacte auto met automaat. Via Marktplaats op de advertentie van Garage Overeinder Stiens gekomen. Mijn oog was gevallen op hun scherp geprijste Peugeot 107 automaat uit 2013. Gisteravond rond 23.00 uur een berichtje verstuurd. En binnen een minuut gelijk een reactie! Hartstikke top en gisteravond laat gelijk een afspraak gemaakt voor vandaag. Vanuit Purmerend naar Stiens (Friesland) gereden, leuk ontvangen en binnen aanvaardbare was alles geregeld en mochten wij terug naar huis met onze aanwinst. Een klein leuk en no nonsense autobedrijf. Aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Akkie uit Stiens

16-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren kom ik tot volle tevredenheid met mijn auto bij Hans en zijn team. Ook met onze camper zijn we bij hem op het juiste adres. Eerlijkheid, correctheid en deskundigheid staan bij deze garage hoog in het vaandel!!! Een aanrader voor iedere automobilist!!


Ja, ik beveel dit aan

Mitanda uit Jelsum

13-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 1 woord geweldig en bovenal eerlijk!
Er zijn niet zoveel bedrijven zoals deze....eigenlijk helemaal niet....
deze mensen zullen je nooit bedonderden, ze echt en eerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Wibo uit Britsum

13-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een super bedrijf! Alles wat je leest is waar, top monteurs en de eigenaar en zijn vrouw...man man.......echt toppers! Eerlijk advies, geen gedonder.


Ja, ik beveel dit aan

John J uit Stiens

13-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf!
Service gaat heel ver.


Ja, ik beveel dit aan

Siem uit Stiens

13-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Stiens

13-05-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super bedrijf....vriendelijke mensen en altijd tijd voor de klant๐Ÿ‘Š๐Ÿ˜‰


Ja, ik beveel dit aan

familie uit Stiens

13-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: in de autowereld worden mensen vaak bedonderd en is via (televisie)programmas ook aangetoond .
Hier hoef je bij overeinder geen moment over in te zitten , een geweldig familiebedrijf waar Hans en Doutsje nog dicht bij de werkvloer en hun personeel staan i.p.v een driedelig pak op de tweede verdieping. ik zeg top ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Stiens

12-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij Overeinder krijgt je auto de perfecte zorg en service waar een ander bedrijf een voorbeeld aan mag nemen. Altijd een topservice en een vriendelijk woord!


Ja, ik beveel dit aan