Beoordelingen Autobedrijf Overeinder

8,9
84 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Johan uit Stiens

19-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gister mijn v50 gebracht met een kapotte veer.
Ondanks de drukte toch gerepareerd binnen een dag.
Ik vind het een top bedrijf waar kwaliteit/service en kundigheid hoog staan.
Dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Ati uit Heerhugowaard

15-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag een Suzuki swift gekocht. Voor aanschaf revieuws gelezen en ook ik kan niets anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Wat mij betreft een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zurich

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 'tweedehandsje' bleek bij nadere inspectie -lees: APK- niet te voldoen. De auto werd teruggekocht en alles keurig afgehandeld! Tienen geef ik niet -nobody is perfect- en de beoordeling bij prijs/kwaliteit is van toepassing op de kwaliteit van het bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Stiens

08-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goede service. Betalen in termijnen was mogelijk en zeer flexibel. Altijd oprechte aandacht en goede no-nonsense houding


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Bergen op Zoom

21-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fantastisch. Dit bedrijf is zeker te vertrouwens en raad ik ook echt aan. Ik heb zelf een auto aan hun verkocht en alles verliep soepel en wel.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Sneek

18-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service, denken echt met je mee bij aanschaf van een auto. Gewoon goed en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Stiens

05-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage, aardige en kundige mensen die ook nog eens met je mee denken.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Hijum

30-12-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aardige mensen, denken met je mee, deskundige snelle service ook als je 'gewoon even langskomt' word je niet afgewimpeld maar serieus genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Stiens

30-12-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundig en betrouwbaar. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan