Beoordelingen Autobedrijf P.A. van Dijk VOF

9,1
202 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

Femke uit Meerssen

01-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto verkocht voor een goede prijs. Ik ben zeer te spreken over de vriendelijkheid en service!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Vlodrop

01-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij eerste kennismaking al snel gevoel van vertrouwen. De ontvangst al meteen gemoedelijk en gezellig. Aanbod van auto's is gevarieerd, kwalitatief zeer goed, heel schoon, en realistisch geprijsd. In en rond het bedrijf is alles goed verzorgd en heel schoon!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Roermond

24-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Landgraaf

17-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit fam bedrijf is een top bedrijf meenige auto gekocht ook bij onderhouds beurte corect en goede service ik beveel dit fam bedrijf van dijk ook aan iedereen aan


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit LAndgraaf

13-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag wederom mijn auto voor een reparatie gebracht. Ook dit keer is het probleem deskundig en snel verholpen. Naast een vriendelijke prijs/kwaliteit verhouding is de service bij autobedrijf elke keer weer top. Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Alwina uit Landgraaf

13-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een echte aanrader...weten waar ze over praten, proberen je niks aan te praten, komen betrouwbaar en professioneel over!!
Mijn auto is keurig netjes afgeleverd 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Brunssum

01-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendellijk, doet veel moeite voor de klant, eerlijk, no nonsense


Ja, ik beveel dit aan

Jean uit Landgraaf

28-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen. Alle vragen werden beantwoord ook als ze het even moesten opzoeken of navragen. Opmerkingen werden serieus behandeld en verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Landgraaf

28-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan