Beoordelingen Autobedrijf P.A. van Dijk VOF

9,1
211 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Marita uit Heerlen

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer tevreden . Geweldige auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Landgraaf

31-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hier is een klant nog koning. Behulpzaam en correcte afwikkeling. Komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Zoi uit Heerlen

31-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Sittard

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraken bij aflevering netjes nagekomen, dat heb ik wel eens anders meegemaakt op andere plekken. Eerste probleempje in garantieperiode wordt meteen opgepakt. Nog een aantal maanden (garantie) te gaan maar ik heb er vertrouwen in dat de service goed is en blijft. Ga binnenkort onze tweede auto ook daar laten keuren.


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Heerlen

15-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb de indruk niet volledig ingelicht te zijn over het vervangen van de banden van de gekochte auto.
Wat navraag levert mij de informatie dat de geadviseerde Vredestein vier seizoenen banden groter zijn dan de
banden die momenteel opliggen. Gevolgen - een auto die op hogere banden staat en afwijkingen in de km stand.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Landgraaf

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Brunssum

21-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben sinds 2002 klant en kwaliteit ,service ,betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid is het gevoel ik bij dit gebroederlijk bedrijf heb..


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Meerssen

01-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto verkocht voor een goede prijs. Ik ben zeer te spreken over de vriendelijkheid en service!


Ja, ik beveel dit aan