Beoordelingen Autobedrijf P. Bot

8,9
221 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 221 beoordelingen

Rinus uit Vlaardingen

25-05-2019
9,0

Ervaring: Duidelijke afspraken
Vooraf ingelicht qua kosten
Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Michiel

22-05-2019
1,0

Ervaring: Op 2 april jongstleden heb ik bij autobedrijf P. Bot een op het oog goed uitziende Mazda 3 gekocht. De auto zag er nog mooi uit en na een proefrit met enkele kleine puntjes ben ik over gegaan tot koop van de auto.

Er werd mij bij aflevering verteld dat de auto was uitgelijnd en dat alle manco’s die bij de proefrit opgemerkt waren verholpen zouden zijn. Echter na een kleine week rijden met de auto vertoonde deze een sterke afwijking naar rechts en moest ik tegen sturen om de auto op de weg te houden.

Na contact met de verkoper nodigde hij mij uit voor een afspraak, omdat hij de auto zelf wilde zien, wat voor mij vreemd is, want ik mag aannemen dat je als autobedrijf weet wat je verkoopt. Door persoonlijke redenen kon de afspraak voor mij tot tweemaal toe niet doorgaan, en heb ik de auto uiteindelijk bij een garage in de buurt na laten kijken.

Toen een gezinslid van mij de auto weg bracht omdat ik zelf niet in staat was om te rijden, kwam deze geschrokken en boos terug. Ik vroeg hem wat er aan de hand was en hij vertelde mij dat het profiel op de voorbanden volledig weg was aan de binnenzijde. De banden piepten ook en de auto stuurde steeds beroerder en had nog steeds de sterke afwijking naar rechts.

Na reparatie van de auto heb ik nogmaals autobedrijf P. Bot opgebeld en gezegd dat ik absoluut niet tevreden was met mijn aankoop. Er is mailverkeer geweest en het desbetreffende bedrijf heeft ook de foto’s van de banden zonder profiel gezien. Er is nog aangeboden om naar de garage te komen, maar dat was met deze banden absoluut niet verantwoord.

Toen ik de verkoper confronteerde met de rekening en het verhaal wilde hij geen enkele vorm van compensatie doen, omdat ze, de auto die ze zelf hebben verkocht, eerst nogmaals wilden zien.

Ik had het zeer schappelijk gevonden als er ook maar een kleine tegemoetkoming was aangeboden door dit bedrijf, aangezien je er als klant vanuit gaat dat het product wat je koopt gewoon goed afgeleverd wordt.


Wilma uit Vlaardingen

21-05-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Amsterdam

19-05-2019
9,7

Ervaring: Zeer positief. Je geeft toch serieus geld uit en wilt dan zekerheid van je aankoop. De auto is niet alleen zeer netjes afgeleverd met de bekende APK, maar punten die er mogelijk aan zagen te komen zijn grondig aangepakt en optische oneffenheden netjes weggehaald. En toen na levering toch nog bleek dat er iets motorisch niet 100% bleek (een melding in de conputer) is dit zeer netjes en volledig opgelost. Al met al een dikke 10 dus en zeer trots op onze nieuwe wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Vlaardingen

19-05-2019
8,7

Ervaring: Auto opgehaald en terug gebracht voor een apk


Ja, ik beveel dit aan

G,J. uit Vlaardingen

18-05-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vlaardingen

18-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Vlaardingen

18-05-2019
8,0

Ervaring: Personenbus gehuurd bij Bot welke prettig reed. Prima prijs voor een dag. Heel fijn dat je de auto op elk gewenst tijdstip terug kon zetten en de sleutels in brievenbus kon deponeren.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Vlaardingen

08-05-2019
10

Ervaring: De klant staat centraal. Men luistert, is duidelijk in de te verwachten kosten. Deskundig personeel met een betrokken directie.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard

08-05-2019
n.v.t.

Ervaring: Stuur geen review vraag voordat ik langs ben geweest. ;-)


Ja, ik beveel dit aan