Beoordelingen Autobedrijf P. Bot

8,9
115 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 115 beoordelingen

marjan uit Hendrik Ido Ambacht

13-11-2018
10

Ervaring: deskundig en heel gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Schiedam

11-11-2018
10

Ervaring: Via mijn dealer bij Peter Bot terecht gekomen. Omdat ik een auto zocht voor een klein budget. Bij Peter Bot een gevonden.
Afleverpakket erbij genomen. Ben ook blij met mijn allseason banden. Goede afspraak gemaakt.
Peter is iemand die recht door zee is. Zegt wat wel en niet kan. Dus geen wollige verkooppraatjes. Je weet waar je aan toe bent. To the point!!!
Hij probeert met je mee te denken. Levert de auto netjes af. En je kunt daarna ook nog terecht als je toch nog een vraag hebt.
Het is een mooie showroom, ik vind dat Peter en zijn mensen het goed doen.
Ik raad hem zeker aan als je een auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Vlaardingen

07-11-2018
8,7

Ervaring: Niks dan goede ervaringen. Jaren geleden een 2e hands auto gekocht bij Bot. Prima onderhoud op gehad. Nu een paar auto’s later nog steeds erg tevreden. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Vooral de werkplaats!!


Ja, ik beveel dit aan

Zacharias uit Vlaardingen

06-11-2018
10

Ervaring: 3 maanden geleden een Volkswagen gekocht. Na een week problemen en teruggegaan. Garage heeft probleem verholpen en alleen arbeidsloon doorberekend waarbij vervangen onderdeel (€120) voor rekening van garage kwam. Na deze reparatie ging het 2 weken goed en daarna weer problemen waarmee dit keer de auto niet echt verder kon rijden. Bij de afhandeling van dit probleem kreeg ik weer sterk de indruk dat investeren in ,langdurige ,gezonde klantrelaties vast onderdeel uitmaakt van hun bedrijfsfilosofie en dat dit hoog geprioriteerd staat.
Zonder verdere discussie is de Volkswagen retour genomen en mocht ik een andere uitzoeken in dezelfde prijsklasse.

Al 2,5 maand tevreden bezitter van een Mazda 323 inclusief bevestiging van mijn vertrouwen in dit bedrijf als het gaat om APK keuringen, reparaties en aanschaf van mijn auto's de afgelopen jaren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-11-2018
7,3

Ervaring: Prima geholpen. Overleg tijdens APK over te verwachten kosten. Heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-11-2018
8,0

Ervaring: al jaren prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan

John

05-11-2018
7,7

Ervaring: Prima service en klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-11-2018
7,3

Ervaring: moest onverwachts een andere garage zoeken voor de keuring van de auto en kon nog op tijd en korte termijn terecht. fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Vlaardingen

03-11-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

W.J. uit Vlaardingen

03-11-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan