Beoordelingen Autobedrijf P. de Jong

8,1
12 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Hans uit Hardinxveld giessendam

01-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf. Nu 3 auto’s hier gekocht en zeer klantvriendelijk, goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hardinxveld giessendam

01-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf. Nu 3 auto’s hier gekocht en zeer klantvriendelijk, goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Hoogeveen

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig bedrijf , behulpzaam en goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Alverna

11-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben Piet een zoekopdracht voor een auto gegeven. Doordat ik een rugprobleem heb had ik nogal wat eisen gesteld aan de te kopen auto. Piet de Jong heeft goed geluisterd naar mijn problemen en is adequaat gaan zoeken naar een passende auto. Hij deed op korte termijn een voorstel. We zijn gaan kijken en rijden. We waren gelijk meer dan enthousiast. De auto voldeed aan al onze eisen en was nog luxer en comfortabeler dan wij hadden gehoopt. De prijs was scherp en we hebben de auto sinds maart dit jaar en zijn hem nog steeds dankbaar voor deze keuze. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

William uit Heerde

20-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hier een Seat altea gekocht en ik kan niet anders zeggen dan super service.
van tevoren hadden we al via de mail contact gehad over het evt inruilen van onze auto een wv golf bij aankomst gelijk een bakje koffie van Renee die ons de nodige informatie over de altea gaf.
Proefrit gemaakt en de auto beviel ons gelijk prima.
Toen het financiële plaatje afgehandeld met piet en besloten we de auto zonder garantie mee tenemen richting huis. Jammer genoeg kwamen we erachter dat de blazer het niet goed deed, via de telefoon contact gehad met de eigenaar piet en rade ons aan naar onze eigen garage te rijden om er naar te laten kijken aangezien we niet uit de buurt kwamen. De motor was helaas ten einde, een nieuwe in laten zetten en als
Compromi betaalde garage de jong de helft mee.
Niks anders dan lof als we in de toekomst een andere auto nodig hebben kijken we eerst even op de site van Piet de jong. Bedankt voor de goede service


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Nieuwpoort

07-11-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Vlaardingen

05-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een mooie tweedehands Renault Scenic gekocht bij Piet de Jong. Wij waren zeer te spreken over de auto. Ook het afleveren staat op een hoog niveau
Prettige omgang met deze mensen, een open oor voor onze wensen zonder direct over geld te praten, veel onderhandelbaar
En dan bij aflevering ook nog een halve tank benzine, En de auto goed verzorgd afgeleverd
En toen mijn zoon die een ruitenwissermotor die hij besteld had, ook nog voor niks kon meenemen kon onze dag niet meer stuk.
Als wij weer een auto nodig hebben zal de eerste gang naar Streefkerk gaan
Piet en personeel bedankt.

Bart en Ria Wernke.


Ja, ik beveel dit aan

GUILLERMO uit PUTTEN

23-10-2013
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ZEER ZEER SLECHT!!!!


Gerard uit `s-Hertogenbosch

15-04-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nieuwpoort

12-04-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd goed geholpen. Snel en vakkundig. Mogelijkheid tot leenauto.


Ja, ik beveel dit aan